Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

marconato
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la marconato » 23 avg 2015, 21:24

Virtu4l je napisao/la: Čuka i Voša su svemirski brod za ovakvu Zvezdu.
Reci sada nesto :tralala:
slika
25 000 dusa veceras i solidna partija Zvezde. Simultanka Kataia sto je bilo dovoljno za nova 3 boda...
[youtube][/youtube]
Ceh Vosinog poraza u evropi platio Pazar koji je ispracen sa 4 komada iz NS-a! Čuka i dalje kasljuca... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2015, 00:48

Ovo već liči na nešto. Kataia mi ne spominji, onaj penal mu nikad neću halaliti :lol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 avg 2015, 00:54

Bas si cekao kladžu :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2015, 01:09

marconato je napisao/la:Bas si cekao kladžu :mrgreen:
Odigram negdje u 80. minuti da padaju još dva gola i siguran sam da prolazi, ne brinem se, Jović ga nekako daje iz one sumnjive situacije, ja siguran da će produžiti još minimalno 10 minuta, odmah nakon toga penal i golman završava utakmicu onako kako je i počeo...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 avg 2015, 01:19

Situacija kad je Jović dao gol protiv Radničkog nije bila sumnjiva, gol regularan 100%.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 avg 2015, 06:53

alan_kardec je napisao/la:Situacija kad je Jović dao gol protiv Radničkog nije bila sumnjiva, gol regularan 100%.

ma vama nisu sumnjivi ni prelazi od 2:0 do 2:6 kako bi bio sumnjiv gol oko kojeg se i ja dvoumim :rol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 avg 2015, 11:04

DANTES je napisao/la: ma vama nisu sumnjivi ni prelazi od 2:0 do 2:6 kako bi bio sumnjiv gol oko kojeg se i ja dvoumim :rol:
To nam definitivno nije trebalo, ali je na neki nacin i dobro sto se desilo, jer su navijaci i publika odreagovali kako su odreagovali, pa sada vise ne gledamo savicevice, parkere, gavrice... ;)

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 24 avg 2015, 11:47

Jagodinci se polako dižu iz mrtvih. I dalje su prvi kandidat za ispadanja, ali mogao bi njima ovaj novi sistem valjati.

Što se tiče ostalog, Spartak ponovo mlako ušao u sezonu, a Novi Pazar evidentno slabiji nego prošle sezone.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 avg 2015, 13:51

DANTES je napisao/la: ma vama nisu sumnjivi ni prelazi od 2:0 do 2:6 kako bi bio sumnjiv gol oko kojeg se i ja dvoumim :rol:
Sumnjiv jeste prelaz još pogotovo zbog 6 komada u drugom poluvremenu, ali šta imamo osim sumnje? Prašina se digla, ovo-ono ,uefa-fifa, fss, dojave, kladionice, namještanja... šta su dokazi? crveni Planiću, Mbođ sam na drugoj stativi (zamisli sam) prvo priča da je Terzić ulazio u svlačionicu pa onda je ulazio neki Terzin jaran, izjave igrača.... daj molim te prestani. Ako se ikad dokaže da je namješteno, nek se Zvezda kazni, do tad :wave: do tad nek Miloševićev ker Vučelić pjeni i laje.

marconato je napisao/la:To nam definitivno nije trebalo, ali je na neki nacin i dobro sto se desilo, jer su navijaci i publika odreagovali kako su odreagovali, pa sada vise ne gledamo savicevice, parkere, gavrice... ;)
Šta nam nije trebalo, o čemu pričaš života ti? :oops:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 avg 2015, 14:02

alan_kardec je napisao/la:
Šta nam nije trebalo, o čemu pričaš života ti? :oops:
Taj sumnjivi prelaz, neubjedljiva igra u prvih par kola, indijanci u startoj postavi, neozbiljne pripreme itd... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 avg 2015, 14:09

Šta nama sve nije trebalo prethodnih godina. :damn: Nije nam trebala ni grobarska dominacija, pa se eto desila. Sad kako i zašto, druga priča.
Ja reko da ne znaš šta više o prelazu, pa da nam kažeš.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 avg 2015, 14:19

Naravno da ne znam, ali kao sto i sam kazes da je sumnjiv, jeste, sto naravno ne znaci i da je bila namjestaljka! Ono sto hocu da kazem jeste da su nam "dobro dosli" ti losi mecevi i kiksevi u MIlanovcu i sa Radnickim na Rajku, jer bi u slucaju nekih pobjeda ostalo sve na istom, gledali bi carolije Parkera i Gavrinha, a na tribinama bi umjesto sinocnih 25 000 navijaca, bilo 5-6 000 mazohista... ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 avg 2015, 23:21

@Signore

Kakva je situacija sto se koeficijenta tice? Mislim da je za sada dosta popravljen u odnosu na prethodnu godinu...Prema nekoj mojoj racunici, ove god je osvojeno 12 bodova i vidjecemo sta ce Voša sutra uraditi...

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 27 avg 2015, 00:29

Zakključno sa utakmicom sa BATE,srpski timovi su osvojili ukupno 11.0 poena ili prosječno 2.75 po ekipi.Taj zbirni broj bodova je isti kao i prošle sezone,s tim da taj balans sada može da popravi Voša eventualno pobjedom te Partizan u narednih 6 mečeva u LE.
Mens sana in corpore sano.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 avg 2015, 00:37

Da da 11, do mene je... :damn:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 avg 2015, 12:57

marconato je napisao/la:@Signore

Kakva je situacija sto se koeficijenta tice? Mislim da je za sada dosta popravljen u odnosu na prethodnu godinu...Prema nekoj mojoj racunici, ove god je osvojeno 12 bodova i vidjecemo sta ce Voša sutra uraditi...
Branite koeficijent od 3.500, a vec ste ostvarili 2.750. Ako bi Vosa dobila to bi vec bilo 3.000 i onda bi vam trebala jedna pobjeda u grupnoj fazi ili dva remija da se obrani koeficijent. Ukoliko Vosa izgubi trebat ce vam pobjeda i remi. Mislim da Partizan to moze, igra dobro i ostvari ce sigurno neke bodove. Nebi se usudio prije zdrijeba reci, ali mozda bi mogli i do zadnjeg kola biti u igri za prolaz, mozda i proci.

Kako rekoh, sve ovisi o zdrijebu, a Partizan je u cetvrtoj jakosnoj s tim da ce biti u trecoj ako ispadne sedam klubova koji su ispred njih, a mislim da bi moglo biti bas na knap. Rubin, Celtic i Lech bi bila dobra grupa u slucaju da je Partizan u cetvrtom i mislim da bi tu imali sanse, ali se moze desiti grupa u kojoj su Dortmund, Fiorentina, Monaco i Partizan. Tu je vec problem.

No, da se vratimo na nacionalni. Vi i dalje drzite 27. poziciju s minimalnim zaostatkom za Azerima. Iza je samo Kazahstan opasnost, zaostaju 0.250 sto je jedna pobjeda u kvalifikacijama. 25. je Norveska, ali sa ogromnom prednoscu. Partizan bi morao prezimiti da imate ikakve sanse da ih uhvatite s tim da i oni igraju ove sezone jako dobro.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 27 avg 2015, 13:34

Jbg da je Zvezda odigrala bolje...da je Vosa tukla Letonce i MTK ,a mogla je,bilo bi bolje stanje generalno.Sta je tu je.Nek Vosa pobjedi pa kako god.
Mens sana in corpore sano.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 avg 2015, 14:17

Signore, hvala!

Ma da, da je da Voša veceras dobije, barem neka pirova pobjeda kao Partizan sinoc... ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 avg 2015, 03:29

Eto Partizan za jedno mjesto izvisi. Kao sto sam rekao, bit ce to tu negdje na knap.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2015, 07:25

dajte borusiju monako i lacio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []