. . . da zivis u Berlinu dzaba ti je . . . !modric je napisao/la:Procitaj bolje rekao sam tebi da skines sveti grb sa profila.ja nisam sa sela prijatelju zivim u Mostaru.hskzmostar je napisao/la:Bolan modricu mladost ti je nosila petokraku a nasao nama nesto o promjeni grba govorit,niti smo mjenjali grb niti dres niti ime za razliku od nekih seoskih zadruga...imas mahanje
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
HSKZ 19/05
Re: RE: Re: HŠK Zrinjski
Hvala kraljuDuff je napisao/la:Ulaznica 5 KM.
Stream za one koji ne mogu doći na stadion pod BB, http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bolju utk ja nisam gledo odavno Stvarno puno naboja agresivnosti ..
A moga ti crnova ne moze nista uradit s loptom kad je primi . eto jadna ti pamet sad ces na zapadnu stranu tamo ce jos gore
A moga ti crnova ne moze nista uradit s loptom kad je primi . eto jadna ti pamet sad ces na zapadnu stranu tamo ce jos gore
A na terenu, loše. Kukavički.
Idemo se okrenuti Čeliku, pobjediti, pa zadovoljni na stanku.
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Susedi, sretno dalje, čekamo vas na proljeće... Mi ćemo više riskirati kad budemo kući igrali...
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Ugrovacaboy je napisao/la:Susedi, sretno dalje, čekamo vas na proljeće... Mi ćemo više riskirati kad budemo kući igrali...
Također, pozdrav i sretno u nastavku prvenstva!
Još mnogo ovakvih derbija što se tribina tiče ako Bog da
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Ugrovacaboy je napisao/la:Susedi, sretno dalje, čekamo vas na proljeće... Mi ćemo više riskirati kad budemo kući igrali...
Pa nadam se da cete i morati vise riskirati jer cete biti u zaostatku kao i sada.Pet kola i 5-6 bodova prednosti pred glavnim konkurentima.Odlicno ali igra prema naprijed se mora dici na veci nivo.Drago mi je da je na tribinama bilo sve ok koliko ja znam.Pozz susjedima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Kad pogledam tablicu zadovoljan sam ali me igra malo razočarala. Stevo na klupi do 80'?
I have a dream
A ne možemo sve pobjeđivati, ali upravu si, ja sam također očekivao više od igre, drugo poluvrijeme su nam preuzeli sredinu totalno... Na presici je Vinko izjavio da je čuvao treću izmjenu do 80-te (nepredviđena ozljeda, crveni, ovo ono)... a prije toga je uveo Vučinu i Peku... Peko me je malo razočarao, ne znam jel u pitanju trema neka ili nespremnost, ali par puta je dobio loptu na krilu, mogao je probati jedan na jedan, krenuti u prodor, ipak je to njegovo najjače oružje, da odradi tih 25 minuta ko zvijer, ali nekako nije bilo damara u njemu ili je baš totalno nespreman ili je stvarno ta neka trema bila prisutna, u svakom slučaju, očekivao sam više od njega kad je ulazio...westherc je napisao/la:Kad pogledam tablicu zadovoljan sam ali me igra malo razočarala. Stevo na klupi do 80'?
Općenito smatram da je Vinko pogriješio sa izborom igrača i taktikom možda... Stevo je trebao igrati od prve minute umjesto Meše! Protiv Sarajeva mi je bilo jasno zašto je Meša počeo, igrali smo na brze kontre... ali kad igramo kući, kad napadamo protivnika, pa bio to Široki ili bilo koja druga ekipa iz lige, treba nam napadač koji je pravi sidraš, a to je Stevo! Čovjek sa stoperom na leđima primiri skoro svaku loptu i odmah šalje na krilo, tako bi nam Zakarić i Ognjen imali više prostora da individualno kreiraju. To je samo moje mišljenje, ne znači da sam upravu, ali takav dojam sam stekao
U svakom slučaju, idemo dalje, dolazi nam Čelik, svim silama po nova 3 boda
imao je onaj kiks sa Ivankovićem ali vas je sudac spasio..Jure mu je uzeo loptu i išao bi sam na gol ali se ovaj zabio u njega i ovaj levat sarajevski je svirao kontra faul..debil..ono je crveni i slobodnjak na rubu 16m, eventualno žuti karton, jer je bio zadnji igračMandrake je napisao/la:A ne možemo sve pobjeđivati, ali upravu si, ja sam također očekivao više od igre, drugo poluvrijeme su nam preuzeli sredinu totalno... Na presici je Vinko izjavio da je čuvao treću izmjenu do 80-te (nepredviđena ozljeda, crveni, ovo ono)... a prije toga je uveo Vučinu i Peku... Peko me je malo razočarao, ne znam jel u pitanju trema neka ili nespremnost, ali par puta je dobio loptu na krilu, mogao je probati jedan na jedan, krenuti u prodor, ipak je to njegovo najjače oružje, da odradi tih 25 minuta ko zvijer, ali nekako nije bilo damara u njemu ili je baš totalno nespreman ili je stvarno ta neka trema bila prisutna, u svakom slučaju, očekivao sam više od njega kad je ulazio...westherc je napisao/la:Kad pogledam tablicu zadovoljan sam ali me igra malo razočarala. Stevo na klupi do 80'?
Općenito smatram da je Vinko pogriješio sa izborom igrača i taktikom možda... Stevo je trebao igrati od prve minute umjesto Meše! Protiv Sarajeva mi je bilo jasno zašto je Meša počeo, igrali smo na brze kontre... ali kad igramo kući, kad napadamo protivnika, pa bio to Široki ili bilo koja druga ekipa iz lige, treba nam napadač koji je pravi sidraš, a to je Stevo! Čovjek sa stoperom na leđima primiri skoro svaku loptu i odmah šalje na krilo, tako bi nam Zakarić i Ognjen imali više prostora da individualno kreiraju. To je samo moje mišljenje, ne znači da sam upravu, ali takav dojam sam stekaoPritom ne želim umanjiti doprinos Mešanovića, za kojeg stvarno mislim da je pravi igrač
Jučer mi je Laštro bio pravo nesiguran, baš je imao 2-3 neshvatljiva kiksa, ali srećom imamo Graovca i Karačića
Ali 5 kola nismo gola primili, ne smijem ništa reći protiv bilo kojeg člana obrane
![]()
U svakom slučaju, idemo dalje, dolazi nam Čelik, svim silama po nova 3 boda
inače dosadna dosta utakmica, taktička, nekako djelovalo da su obje momčadi išle na bod i da su zadovoljne s njim..
bitno da je na tribinama sve prošlo ok
-
marioo8888
- Kontakt:
Protiv Čelika Petak 19:00,zašto u petak,jel zna netko?
Moram priznati da nisam najbolje vidio situaciju, pa ne bih želio komentirati, čuo sam različita mišljenja u vezi te situacije, pa neću da ulazim u taj detalj!brig je napisao/la: imao je onaj kiks sa Ivankovićem ali vas je sudac spasio..Jure mu je uzeo loptu i išao bi sam na gol ali se ovaj zabio u njega i ovaj levat sarajevski je svirao kontra faul..debil..ono je crveni i slobodnjak na rubu 16m, eventualno žuti karton, jer je bio zadnji igrač
inače dosadna dosta utakmica, taktička, nekako djelovalo da su obje momčadi išle na bod i da su zadovoljne s njim..
Ma ne znam zašto bi bilo problema? Pa mi smo sportski rivali i ništa više! Ne dopuštam drukčiju konstataciju! Lajanje sa foruma i bljeska su virtualni, u realnom svijetu to nema veze s vezom
kakva različita mišljenja? počni gledat od 54:50Mandrake je napisao/la:Moram priznati da nisam najbolje vidio situaciju, pa ne bih želio komentirati, čuo sam različita mišljenja u vezi te situacije, pa neću da ulazim u taj detalj!brig je napisao/la: imao je onaj kiks sa Ivankovićem ali vas je sudac spasio..Jure mu je uzeo loptu i išao bi sam na gol ali se ovaj zabio u njega i ovaj levat sarajevski je svirao kontra faul..debil..ono je crveni i slobodnjak na rubu 16m, eventualno žuti karton, jer je bio zadnji igrač
Ma ne znam zašto bi bilo problema? Pa mi smo sportski rivali i ništa više! Ne dopuštam drukčiju konstataciju! Lajanje sa foruma i bljeska su virtualni, u realnom svijetu to nema veze s vezom... Iako uvijek ima budala sa obje strane, mislim da 97% ljudi razmišlja sasma normalno po pitanju derbija i svega! Samo jako i pozitivno
![]()
Laštro je pušta, Ivanković nosi loptu i ovaj se zabija u njega pa procjeni sam isto
što se tiče tribina znaš što je bilo prošli put tako da...
Prekršaj za Široki da, crveni karton ni govora, žuti eventualno... Što se tiče tribina, svoje sam mišljenje već napisao, ne bih želio ulaziti u raspravu oko ove temebrig je napisao/la: kakva različita mišljenja? počni gledat od 54:50
Laštro je pušta, Ivanković nosi loptu i ovaj se zabija u njega pa procjeni sam isto
što se tiče tribina znaš što je bilo prošli put tako da...
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Mislim da je bilo i jedno dva ofsajda svirana a nisu bila za Zrinju ali sasvim ne bitno.Vazda sam bio za korektno suđenje bez obzira o kome se radi.
pa da..sad to ne znam ali je evidentan prekršaj bio koji je svirao suprotno..Mandrake je napisao/la:Prekršaj za Široki da, crveni karton ni govora, žuti eventualno... Što se tiče tribina, svoje sam mišljenje već napisao, ne bih želio ulaziti u raspravu oko ove temebrig je napisao/la: kakva različita mišljenja? počni gledat od 54:50
što se tiče tribina znaš što je bilo prošli put tako da...... Širokom sretno u narednim utakmicama i nadam se da se mladi Menalo nije ozbiljnije ozlijedio!
@ZrinjskiMostar istina, bilo je grešaka
Ne znam zašto, ali meni se sviđa termin!marioo8888 je napisao/la:Protiv Čelika Petak 19:00,zašto u petak,jel zna netko?
Inače nigdje nije spomenuto u medijima, ali evo napisat ću ovdje na forumu... Utakmicu protiv Širokog je pratio veliki broj skauta iz inozemstva; da sad ne nabrajam klubove pojedinačno. Što se tiče Zrinjskog, pod lupom su bili Graovac i Karačić (obojica odigrali extra
Kad se smanji liga trebala bi kavaliteta bit još veća, pa bi igrači išli za veće svote novaca.
I have a dream
Mislim da je radi prenosa na Arenisport. Prošle sezone smo mi gostovali na Koševu u petak iz istog razloga. Vidimo semarioo8888 je napisao/la:Protiv Čelika Petak 19:00,zašto u petak,jel zna netko?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nadam se da se vidimo,niste bili dugo u Mostarusamocelik je napisao/la:Mislim da je radi prenosa na Arenisport. Prošle sezone smo mi gostovali na Koševu u petak iz istog razloga. Vidimo semarioo8888 je napisao/la:Protiv Čelika Petak 19:00,zašto u petak,jel zna netko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.