westherc je napisao/la:Kad pogledam tablicu zadovoljan sam ali me igra malo razočarala. Stevo na klupi do 80'?
A ne možemo sve pobjeđivati, ali upravu si, ja sam također očekivao više od igre, drugo poluvrijeme su nam preuzeli sredinu totalno... Na presici je Vinko izjavio da je čuvao treću izmjenu do 80-te (nepredviđena ozljeda, crveni, ovo ono)... a prije toga je uveo Vučinu i Peku... Peko me je malo razočarao, ne znam jel u pitanju trema neka ili nespremnost, ali par puta je dobio loptu na krilu, mogao je probati jedan na jedan, krenuti u prodor, ipak je to njegovo najjače oružje, da odradi tih 25 minuta ko zvijer, ali nekako nije bilo damara u njemu ili je baš totalno nespreman ili je stvarno ta neka trema bila prisutna, u svakom slučaju, očekivao sam više od njega kad je ulazio...
Općenito smatram da je Vinko pogriješio sa izborom igrača i taktikom možda... Stevo je trebao igrati od prve minute umjesto Meše! Protiv Sarajeva mi je bilo jasno zašto je Meša počeo, igrali smo na brze kontre... ali kad igramo kući, kad napadamo protivnika, pa bio to Široki ili bilo koja druga ekipa iz lige, treba nam napadač koji je pravi sidraš, a to je Stevo! Čovjek sa stoperom na leđima primiri skoro svaku loptu i odmah šalje na krilo, tako bi nam Zakarić i Ognjen imali više prostora da individualno kreiraju. To je samo moje mišljenje, ne znači da sam upravu, ali takav dojam sam stekao

Pritom ne želim umanjiti doprinos Mešanovića, za kojeg stvarno mislim da je pravi igrač

Jučer mi je Laštro bio pravo nesiguran, baš je imao 2-3 neshvatljiva kiksa, ali srećom imamo Graovca i Karačića

Ali 5 kola nismo gola primili, ne smijem ništa reći protiv bilo kojeg člana obrane
U svakom slučaju, idemo dalje, dolazi nam Čelik, svim silama po nova 3 boda