Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
jučer Kova i Modrić u isto vrijeme na terenu za Real
da mi je neko prije par godina rekao da ću to doživjeti...Kova ništa posebno, vidi se da se malo usrao...nadam se da će s vremenom biti bolje....jedino je problem što nikad nisam volio Real, a sada moram navijati da igraju dobro....nadam se da će proigrati, ali mislim da je Barcelonina napadačka trojka jača od Realove i da Real ne može uzeti naslov pokraj njih...i jednostavno Messi i bez golova puno više koristi svojoj momčadi od Ronalda....ajde, ako neće Modrić i Kova uzet će Raketa 
Zašto bi morao?
Izbori
Izbori
-
KayserSose
- Kontakt:
Na ovo sam skroz zaboravio.
Ni ja nemam veze ni s mamićevcima ni sa antimamićevcima i ja smatram da Kovač zasad radi dobar posao. Plasirao se na SP, a plasirati će se i na EP (ako ga naši idealisti i borci za "pravdu" ne eliminiraju), a to je ono što je pod mus za našu reprezentaciju. Dojam koji reprezentacija zasad ostavlja je vrlo dobar. Euro u Francuskoj će tek pokazati je li u stanju već napraviti iskorak ili ne.SiamoNoi je napisao/la:Osoba koja je komentirala nema veze ni s tattićevcima/antimamićevcima niti icime drugim nego samo prati igru i šta se na terenu radi odnosno ne radi.Ove ostale pretpostavke kod navedenog također ne drže vodu što i je najbolji dio u ovome i pljuska onima koji lupaju kontru kako bi pokusali opravdati stvari koje se loše rade već duže vremena.Tako da i dalje ostaje samo ono zašto se (stalno) radi krivo to što se radi i kada će netko nać cojones da prereže tamo gdje se mora prerezat.
Izbori
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Kako god.Inace,prolazak skupine na EP 2016 ne bi bio nikakav iskorak s obzirom na prošireni format.Jedino kad bi se još minimalno korak dalje napravio i prošla prva prepreka u knockout fazi...
Izbori
Izbori
-
KayserSose
- Kontakt:
Da li ćeš ti navijati za taj iskorak ili za to da krahiramo kako bi mogao popljuvati Kovača i reći "rekao sam vam"?
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Neću navijat za nista.Ne pratim reprezentaciju dok se ne promjene stvari u savezu i hrvatskom nogometu općenito.
Izbori
Izbori
Jel moguce da je stavio Pjacu ispred Olica
Postava:
HRVATSKA (4-2-3-1): Subašić - Vrsaljko, Vida, Ćorluka, Pranjić - Badelj, Modrić - Perišić, Rakitić, Pjaca - Mandžukić
Postava:
HRVATSKA (4-2-3-1): Subašić - Vrsaljko, Vida, Ćorluka, Pranjić - Badelj, Modrić - Perišić, Rakitić, Pjaca - Mandžukić
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Čestitke Robiju!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
jedino je problem što ga je stavio negdje u sredinu a ne na kriloTritolone je napisao/la:Jel moguce da je stavio Pjacu ispred Olica![]()
Postava:
šta reći o utakmici? težak teren, motiviran i organiziran domaćin, naši ih malo podcijenili...mandjo promašio 3 čiste šanse...i tako to....
vidjet ćemo ih protiv Norvežana...to će ipak biti malo drugačija utakmica
ali Mandjo je zaista propao igrač
I dalje me fascinira kako neki ljudi misle da je Kovacicu mjesto blize golu.Najtragičnije je što je jedan od njih Niko Kovač.
Izbori
Izbori
Mandžo nula danas. Imao je 5 prilika gdje je trebao i morao bolje reagirati. Ova nula je njegova zasluga. Robiju svaka čast
audere est facere!
Ova nula je zasluga jbenog izbornika.spursman je napisao/la:Mandžo nula danas. Imao je 5 prilika gdje je trebao i morao bolje reagirati. Ova nula je njegova zasluga. Robiju svaka čast
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kovac je neznalica na kvadrat, obecava je nesto u u21 reprezentaciji ali sad se pokazalo da je gori od Stitze sta je stvarno tesko.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jel slušao netko Šukera prije utakmice? 
Izbori
Izbori
Šuker je uzeo malo ličke bunike...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mislim da sve govori to da do podne nisam ni znao da se ovo danas igra.A još više o stanju u hrvatskom nogometu govori ako se zna da nisam jedini.
Izbori
Izbori
bome, nisam ni ja znao, bez obzira što sam u Prigorju. Tek na podnevnim vijestima upratio da je danas... ja mislio u subotu 
Zbilja ce trebat godine i godine truda da se probudi ona stara ljubav prema reprezentaciji nakon sta odu mafijasi.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Gospodin Bernard:
Izbori
Prosinečki je Hrvatskoj uzeo više bodova nego navijači. Valjalo bi i njemu zabraniti ulaz na tribine.
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.