Bio je i Rahimić visokMoggi je napisao/la:malo mi je povisok za DM

Ne kažem da je kvalitete Rahime, nego samo se to odnosi na visinu da se razumijemo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Bio je i Rahimić visokMoggi je napisao/la:malo mi je povisok za DM
Nema veze, strucnjak je stavio Mujdzu na beka a Vranjesa na stopera i sa tim je pogodio. Ove zadnje dvije repke veoma dobro odigrao na stoperu.Husika je napisao/la:DvaFaraonTM je napisao/la:Upravo tako.HankMoody je napisao/la:Znači, samo jednog klasičnog desnog beka imamo na spisku?![]()
Ogy Vranjes je klasicni desni bek![]()
A sad sto ga je Veliki strucnjak gurao na stopera nesto je sasvim drugo...
+soccerfan je napisao/la:Svaka opcija koja iskljucuje Avdiju, ja glasam za nju!!!Moggi je napisao/la:mislim da je marin pozvan jer mesa zeli vranjesa na beku, sto je automatski iskljucilo avdiju![]()
Posto pratim mlade reprezentacije kroz godine mogu reci da je Kosoric koji danas nastupa za Zelju bio Puyol i za Vranjesa i za Sunjica. Bila je to vrlo solidna generacija koja nazalost nije nesto napravila na kraju. Ali je potencijala bilo. Na kraju krajeva Kosoric je presao u Partizan odma posle zavrsetka U21-repke. Ali od tada nista. Sve do prosle godine kada se vratio u Zelju.cipiripi je napisao/la:Meni je Anicic bolji stoper od Vranjesa iskreno. Vidit cemo
1-0 je bilo za njih u prvom mecu, pa racunaj.emir79 je napisao/la:Koji rezultat odgovara Astani za ulazak u grupnu fazu LS?
Mesa vidovit.Gabon je napisao/la:Anicic LP.
Odkud ovaj iskociGoalgetter je napisao/la:Mesa vidovit.Gabon je napisao/la:Anicic LP.
Aničić dobar večeras, Astana zasluženo u CL.Goalgetter je napisao/la:Mesa vidovit.Gabon je napisao/la:Anicic LP.
Pape zagonetan "Daleko je Kazahstan od Evrope"Moggi je napisao/la:pape misli da je kazahstan u africi
meni je bolji od Šunjićacipiripi je napisao/la:Meni je Anicic bolji stoper od Vranjesa iskreno. Vidit cemo
Nakon jedne utakmice.Moggi je napisao/la:u kakvim je konstalacijama snaga sa bicakcicem? haha
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10 i 11 gostiju.