Ja bi ga za sportskog direktora vise volio.ElCartel11 je napisao/la:Mislim da Hadzibegic ne bi bio lose rjesenje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja bi ga za sportskog direktora vise volio.ElCartel11 je napisao/la:Mislim da Hadzibegic ne bi bio lose rjesenje
U svaka doba kakvo je god stanje kluba i bilo ko da igra il je u klubu za jednu utakmicu mjenjao bih dvije kutije cigara il npr 10 ćevapa u cijeli s kajmakom , dakle u odnosu na druge cijene života u Sa nisu mi ulaznice skupe...PitarBordo je napisao/la:Misliš da su u redu ove cijene ulaznica u odnosu na ono što se gleda kroz standard kod nas?Pitaristok je napisao/la:Opet se.rete blablablabla
cijene tekme ko dvije kutije cigara i opet vam skupo, žalbe sjevera opravdano...
Kao što sam rekao, ja sam uzeo godišnju, uzet ću i kartu (uzmem svaku za uspomenu), ali ovo je smiješno. Jedino Savez za utakmice reprezentacije ima smiješniju politiku karata.
Ma fino je imati i sportskog direktora, ali @oerde je ranije pricao nama bi bolje bilo da imamo menagera, trener i sportski direktor u jednoj funkciji. To bi bilo dobro i onda nema prebacivanja odgovornosti sa jednog na drugog, zna se ko je glavniBuzdovan je napisao/la:Ja bi ga za sportskog direktora vise volio.ElCartel11 je napisao/la:Mislim da Hadzibegic ne bi bio lose rjesenje
Da je kutija Drine opet bi bilo previsoko obzirom na stanje.Pitaristok je napisao/la:Opet se.rete blablablabla
cijene tekme ko dvije kutije cigara i opet vam skupo, žalbe sjevera opravdano...
I da stave istok 3 km garantujem da bi bilo 3k istih luđaka ko i uvijek...
Ako ostane Dženan do kraja pauze po meni greška, ako ćeš mjenjati mjenjaj sad da čovjek za vrijeme te pauze pokuša šta uraditi sa timom...
to svakako, jer evo pogledajmo realno da nam Hadzibegic bude trener a da mu Ibrakovic igrace dovodi, nema smisla stvarno pogotovo sto ovaj prvi sigurno ima daleko veci ugled i ime u svijetu a samim tim i vise veza koje bi nam valjale pri dovodjenju igraca tako da treba te dvije pozicije ujedinitihilmo je napisao/la:Ma fino je imati i sportskog direktora, ali @oerde je ranije pricao nama bi bolje bilo da imamo menagera, trener i sportski direktor u jednoj funkciji. To bi bilo dobro i onda nema prebacivanja odgovornosti sa jednog na drugog, zna se ko je glavniBuzdovan je napisao/la:Ja bi ga za sportskog direktora vise volio.ElCartel11 je napisao/la:Mislim da Hadzibegic ne bi bio lose rjesenje
Nije toliko bitno dali je to 1.1 mil ili je to 1.3 mil. Najbitnije u ovoj prici je da se jedan dio tih para ( 1/3 ili bar 1/4 ) investira u dvojicu novih pojacanja. E to je onda prava stvar, jedino to.DenchiNL je napisao/la:cimirotov transfer je 2,2 mil EURarena je napisao/la:
nije tačno da ste dobili 1 300 000 eura jer menađeru ide 40 % obeštečenja a to je 520 000 eura i plus leotaru za fond solidarnosti 5% a to je 65 000 eura
fk Sarajevu od toga ide 1,3 mil EUR netto
od toga 100% tuge, jada i čemera ide tebi
.. tako bi učinili nepravdu prema redovnim navijačima, onima koji imaju sezonsku kartu...BosnianKingdom je napisao/la:Ma nisu skupe cijene, ali protiv Rudara i kao izvinjenje za sve do sada trebali su staviti slobodan ulaz.
BravoAjax je napisao/la:Nije toliko bitno dali je to 1.1 mil ili je to 1.3 mil. Najbitnije u ovoj prici je da se jedan dio tih para ( 1/3 ili bar 1/4 ) investira u dvojicu novih pojacanja. E to je onda prava stvar, jedino to.DenchiNL je napisao/la:cimirotov transfer je 2,2 mil EURarena je napisao/la:
nije tačno da ste dobili 1 300 000 eura jer menađeru ide 40 % obeštečenja a to je 520 000 eura i plus leotaru za fond solidarnosti 5% a to je 65 000 eura
fk Sarajevu od toga ide 1,3 mil EUR netto
od toga 100% tuge, jada i čemera ide tebi
Kupiti jednog Barbarica, Stepanova, Ikandea. Dovesti Delaca. Prije toga Benku i na tome stati. Je isto kao da ti treba da popravis auto 1000KM. I ti ulozis 700 KM jer ti je zao vise. Majstor ti popravi auto samo kaze da ipak to nije to samo moze proci neko vrijeme. Ti se vozis sa tim autom i opet poslje pola godine trebas da platis 1000 KM jer nije sve bilo popravljeno do kraja i nastanu novi kvarovi. Jednostavno potrebno je jos par igraca. Dzaba ti tih par dobrih igraca kada imas jednog, dvojicu amatera u prvih 11 koji sa svojim greskama direktno uticu na rezultat.
Ovi navijaci koji bi svakih deset dana mjenjali ili nekog od igraca ili trenera donose vise stete nego koristi. Jedno je konstruktivna kritika a nesto sasvim drugo je pljuvanje svih redom u neznanju. Jednostavno nikako da skontaju da nije jednostavno dovesti igraca istog kvaliteta posebno ako moras dovodit igrace za 0 eura i da takvih igraca nema u neogranicenom broju.
Pojedini navijaci ( vecina vjerovatno zele dobro ) rade vise stete nego koristi u svom neznanju. Sarajevo stvarno ima odlicne igrace samo to je jos uvijek 70% kvalitetan tim. Fali jos par pojacanja. Dzeno jeste prosjecan trener samo nije ocajan sto je pokazao i prosle sezone. Ja mu jedino zamjeram da mu je toliko igrao Hebibovic ako je bilo samo do njega. Sve drugo je bilo u nekim granicama ocekivanog. Kritikuje se Stojcev kao moze ga zamjenit svaki junior iz akademije bar ce se trudit i davat 100% i sada vidimo da to nije bas tako, zar ne ?? Pa onda Puzigaca je truba za svaku najmanju gresku se kritikuje a covjek je sasvim solidan bek ( bar dok se ne dovede bolji ). Pa onda Baric nezna hodat a momak odigra dvije derbi utakmice bez greske. A neke se previse hvali. Npr. Kovacevic odigra prosjecnu utakmicu protiv Celika i odjednom prema nekima je on najbolji na terenu. Dali ima Kovacevic trenutno kvalitet da bude prevaga u evropskim utakmicama ? - trenutno ne. U konacnici to je jedino bitno ako se zeli stvoriti sampionski tim koji bi imao nese sanse u evropi. Ne znaci da npr. Kovacevic nece jos napredovati mozda vec ove polusezone. Samo nemoze poslje jedne prosjecne utakmice biti vec najbolji na terenu. I Kritika moze biti korisna. Samo previse kritike steti, posebno ako je isforsirana.Pitaristok je napisao/la: Takvu politiku vode pojedini navijači u BiH...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], bvsic, JavierBosnia i 58 gostiju.