Pokvario ti dan, a čovjek postigao najveći uspjeh u historiju našeg sporta.Husika je napisao/la:Amaterski je nastupio, iznervirao me je pravo, pokvario mi je dan...

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pokvario ti dan, a čovjek postigao najveći uspjeh u historiju našeg sporta.Husika je napisao/la:Amaterski je nastupio, iznervirao me je pravo, pokvario mi je dan...
4 sekunde sporije od svog rekordaJFH9 je napisao/la:Pokvario ti dan, a čovjek postigao najveći uspjeh u historiju našeg sporta.Husika je napisao/la:Amaterski je nastupio, iznervirao me je pravo, pokvario mi je dan...
Ovo je potez inteligencije i to se cijeni a pobijediti sam sebetuzlak1987 je napisao/la:Joj Husika bolje nista ne napisat nego se provaljivat..
Idi i ti "obleti" dva kruga (800m) i bit ce ti lakse ako ti bronza na SP nije usrecila dan...Husika je napisao/la:Amaterski je nastupio, iznervirao me je pravo, pokvario mi je dan...
Ima nesto sto se zove taktika. Kada imas dva zemljaka u finalu ti si osiguran, oni ti zatvaraju protivnike i mogu trcati u vise staza zatvarati. To je prva stvar.. Druga stvar je ta da je Amel tu najneiskusniji i da mu je prvo veliko takmicenje te morao je trcati tri trke u pet dana.Husika je napisao/la:Ovo je potez inteligencije i to se cijeni a pobijediti sam sebetuzlak1987 je napisao/la:Joj Husika bolje nista ne napisat nego se provaljivat..![]()
Da su onaj prvi i drugi isli ispod SB Tuke, ja bi mu skinuo kapu i pjeske bi otisao da ga docekam !!!!
Cuj nema mozga, momak je najskolovaniji sportista sto imamo. Ima trenera Italijana kojo u dusu zna ono sto mu je potrebno takticki i sto mu odgovara u datom trenutku..Husika je napisao/la:Haloo drug zatvaranje se zavrsi diskvalifikacijom, to prodaji tamo negdje...Nije ragbi...
A to sto on nema mozga pa da iznenadi konkurente promjenom taktike i da povede utrku i diktira tempo jer objektivno imas SB i ti si znaci taj koji namece igru, to je drugi par cipela...
Uvijek je u nas neko lafo neiskustvo, ovo ono, nike nece da kaze kako smo prilicno neinteligentni, kad te crnac nadmudri(ne nadtrci) trebas se dobro zapitati...
E jbg sad ako je crnac treba biti čovjek glup i ne dao Bog pobjediti bijelcaHusika je napisao/la:Haloo drug zatvaranje se zavrsi diskvalifikacijom, to prodaji tamo negdje...Nije ragbi...
A to sto on nema mozga pa da iznenadi konkurente promjenom taktike i da povede utrku i diktira tempo jer objektivno imas SB i ti si znaci taj koji namece igru, to je drugi par cipela...
Uvijek je u nas neko lafo neiskustvo, ovo ono, nike nece da kaze kako smo prilicno neinteligentni, kad te crnac nadmudri(ne nadtrci) trebas se dobro zapitati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.