FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Pappy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pappy » 26 avg 2015, 17:38

ChWilla je napisao/la:fakat rekao bi čovjek ima 5 glavnih i 20ak pomoćnih...
Petorica sa A liste nisu ispunili normu za ovu sezonu još uvijek. Mislim da je sada nekad test ili je bio prije par dana, nisam siguran. Tako da imaš 22 sada glavna. Faktički 16 ih ode za jedno kolo (rijetko kada bude pomoćnik četvrti), i uvijek budu najmanje dvije gdje trebaju i dodatne sudije, i eto ti 20, ako imaš tri utakmice sa dodatnim sudijama onda su svi zauzeti. :lol:

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 26 avg 2015, 18:02

sajo10 je napisao/la:Kako sam dobro razumijo juniori ne igraju grupnu fazu vec neki tip izbacivanja. Domaca i gostujuca utakmica, prvo i drugo pretkolo protiv nekih od timova koji su takodjer se kvalifikovali kao mi, pa onda knockout faza takmicenja? Znaci necemo igrati protiv timova ciji su A-timovi kvalifikovali za Ligu Prvaka. Samo igraci rodjeni 1997 i mladji mogu igrati. Nadam se da ce klub prijaviti Hadziahmetovica!
Mislim da mogu uzeti tri starija :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 avg 2015, 18:08

FKZ1921 je napisao/la:Možda ne bi trebali prije utakmice puno o sudijama i raznim hipoteza ma na tu temu. Ne mislim da je dobro da dodatno opterećujemo ovu problematiku. Da ostavimo sudije,da ih ne optužujemo unaprijed...
Čini mu se da ćemo u nedelju pofino biti oslabljeni...
A Mladost solidna ekipa...
Teren sigurno dosta loš...
Najavljuju za vikend 38 stepeni...
A utakmica važna,al bas važna. Svi konkurenti igraju kuci relativno lagane utakmice...
Ko neće još moći igrati osim kosorica?

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 avg 2015, 18:09

bagrcavi je napisao/la:Od 6 utakmica do sad, na 4 su nam sudili Jakupović ili Skakić. I to sve 4 gostujuće. Jakupović protiv Borca prvo kolo, Skakić u Vitezu, Skakić u Širokom i svi se sjećamo kako je završilo i Jakupović sljedeće kolo protiv Mladosti.
Ne mozes Skakicu zamjeriti nista ni na jednoj od dvije koje je sudio. Protic Borca nisam gledao i ne znam,ali nije bilo komentara da je Jakupovic sudio na nasu stetu.
Ponavljam,ne bi trebali dodatno opterecivati situaciju oko sudjenja prije utakmice.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2015, 18:14

ne štete nas pojedinci k'o takvi, što im se digla kita, što mrze želju, nego po direktivama organizacije. za istog tog skakića su prije četiri godine govorili da je naš sudija.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 avg 2015, 18:18

CARSON je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Možda ne bi trebali prije utakmice puno o sudijama i raznim hipoteza ma na tu temu. Ne mislim da je dobro da dodatno opterećujemo ovu problematiku. Da ostavimo sudije,da ih ne optužujemo unaprijed...
Čini mu se da ćemo u nedelju pofino biti oslabljeni...
A Mladost solidna ekipa...
Teren sigurno dosta loš...
Najavljuju za vikend 38 stepeni...
A utakmica važna,al bas važna. Svi konkurenti igraju kuci relativno lagane utakmice...
Ko neće još moći igrati osim kosorica?
Osim Kosorica,mogli bi u nedelju i bez Djelmica,Amira i Dade...Mozda...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 avg 2015, 18:19

ChWilla je napisao/la:ne štete nas pojedinci k'o takvi, što im se digla kita, što mrze želju, nego po direktivama organizacije. za istog tog skakića su prije četiri godine govorili da je naš sudija.
Slazem se dobro si ovo rekao...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 avg 2015, 18:24

Što jesu li neke povrede u pitanju? Više puta sam rekao da bi nam desni bek legao ko budali šamar, Memiju na krilo, lijevo tiago kokot i stokic u vrhu

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2015, 18:24

uletiće bučan, eldar i nuspahić.

:mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2015, 18:55

CARSON je napisao/la:Što jesu li neke povrede u pitanju? Više puta sam rekao da bi nam desni bek legao ko budali šamar, Memiju na krilo, lijevo tiago kokot i stokic u vrhu
Legla bi nama jos dva tri igraca jako dobro. Tek je krenula sezona a mi kostantno imamo problem sto zbog umora, kartona, povreda. Samo ocigledno ne mogu da se usaglase oko igraca niko nece da preuzme odgovornost da igracu platu i dovede ga a on bude ispod ocekivanja tu nam fali covjek koji razumije fudbal. A mozda je vrijeme da gurne nekoga od ovih mladjih. Jebote mozda budemo bez 5-6 igraca iz prve postave.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 avg 2015, 19:08

Ako sad ne uleti neko od ove djece, ne znam kad će.
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2015, 19:20

ja bih prije rekao ako joco sad konačno ne pogodi nešto ne znam kad će...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 avg 2015, 19:22

pile87 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Što jesu li neke povrede u pitanju? Više puta sam rekao da bi nam desni bek legao ko budali šamar, Memiju na krilo, lijevo tiago kokot i stokic u vrhu
Legla bi nama jos dva tri igraca jako dobro. Tek je krenula sezona a mi kostantno imamo problem sto zbog umora, kartona, povreda. Samo ocigledno ne mogu da se usaglase oko igraca niko nece da preuzme odgovornost da igracu platu i dovede ga a on bude ispod ocekivanja tu nam fali covjek koji razumije fudbal. A mozda je vrijeme da gurne nekoga od ovih mladjih. Jebote mozda budemo bez 5-6 igraca iz prve postave.
Pile Buraz nikad nisi ovoliko kukao kao ove sezone i kad ni jedan razlog nisi imao bio si optimista možda ovaj put dobro završi , na zapadu sa vidio jahica imali ista od njega

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 avg 2015, 19:26

ChWilla je napisao/la:ja bih prije rekao ako joco sad konačno ne pogodi nešto ne znam kad će...
"Nešto" je širok pojam :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2015, 19:27

npr. more s broda... :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2015, 20:59

ceze je napisao/la:I kako će sada izgledati ta omladinska Liga prvaka, grupe, pravila, godišta koja igraju, kad je izvlačenje i slično ?
Ne da mi se tražiti, a znam da su pojedinci upućeni u to (@Virtual mislim)?
Omladinska LP se od ove sezone igra po drugačijem formatu. Učesnici grupne faze LP igraju kao i do sad, po rasporedu seniora, a mi idemo drugom putanjom koja se zove 'domestic champions path', to su kao neke kvalifkacije. U prvoj rundi učestvuju 32 kluba, u drugoj 16, a 8 klubova koji prođu dalje igraju protiv 8 drugoplasiranih iz grupne faze. Oni koji prođu dalje ulaze u 1/16 finala, gdje ih čekaju pobjednici grupa, ostalo je jasno.

Pravo nastupa imaju igrači rođeni 1997. godine i mlađi, plus tri igrača 1996. godište tako da možemo računati na Kerima i Dženisa, to je vjerovatno Odina odluka da li će ih pustiti.

Izvlačenje je 1. septembra, a prvu utakmicu igramo 29-30. septembra, dok je revanš 20-21. oktobra, nema produžetaka, odmah se šutiraju penali.

Potencijalni protivnici su: Villarreal, Middlesbrough, Schalke, Torino, Reims, Spartak Moskva, Ajax, Anderlecht, Besiktas, Servette, Salzburg, Pribram, Constanta, APOEL, Midtylland, Legia, Minsk, Celtic, Hacken, Litex, Brann, FK Rad, Puskas Akademia, Domzale, Senica, Zimbru, Ravan, Saburtalo Tbilisi, Kairat, kao i prvak Finske, Islanda i možda Latvije.

Mislim da ćemo moći igrati na Grbavici, tako da podrška ne bi trebala izostati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

omladina1921zeljina
Kontakt:

Post Postao/la omladina1921zeljina » 26 avg 2015, 21:06

slika

Pitarluk na nivou.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2015, 21:13

to je način razmišljanja i ponašanja.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2015, 21:25

CARSON je napisao/la:Pile Buraz nikad nisi ovoliko kukao kao ove sezone i kad ni jedan razlog nisi imao bio si optimista možda ovaj put dobro završi , na zapadu sa vidio jahica imali ista od njega
Ma brate ima stvari koje nisu ni za foruma al hajd recimo Memija bi trebao odmoriti jedno dvije sedmice jer je dobio neke trombove po nogama od umora bukvalno nije imao pauze.. Fali igraca evo sad moze ti pola tima faliti.... Nekad je bio Amar i vodio racuna sada nema ko...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 26 avg 2015, 21:59

Kakve su šanse da se Šeha mali gurne u vatru?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, Lekqqq1921, Lokomotifa, Paromlinac i 67 gostiju.