Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

MaGiCa
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2015, 19:38

Greivis je napisao/la:Ma psuje i Murray. Ne vole ga jer je Srbin. Pustite suplju.
Ne vole ga jer je doshao kao 3. faktor, a vec su bile podeljene karte za dualistichki Fedal teniski svet + mu poreklo nije fancy + je imao neke ispade koji se tumache kao klovnovsko ponashanje.

Nema to veze sa tim shto je Srbin. Lendl nije bio Srbin, kao ni Navratilova, Azarenka takodje, Seles je to bila samo po pasoshu, pa su bili izrazito neomiljeni u zapadnim medijima i kod zapadne publike. Jednostavno, ne treba zaboravljati da je sam Zapad bio zhrtva antikomunistichhke histerije i propagande cca 50 godina, a da se to negde uvuklo u podsvest ljudima. ;)

Greivis je napisao/la:Zbog cega navijaju za Wawrinku protiv njega?
Jer je SW bio underdog. I to navijanje za Wawrinku protiv Djokovica nisi mogao da vidish na AO, vec samo na RG.

darker10 je napisao/la:Ne vjerujem da je zbog toga sto je Srbin.Mislim da je vise zbog toga sto su Federer i Nadal od ranije tu.Ljudi su ih zavoljeli ranije i to je to.
:thumbup:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 jul 2015, 19:54

stan je underdog i zato za njega navijaju svi koji ne gaje idolopoklonstvo prema jednom od velikih. svima ostalima poput mene kojima je i federera i nadala (dosadili su i bogu i narodu) a bogami i andyja i novaka puna kapa ostaju ti underdogsi. a meni je i simpatičan od trenutka otkako je rek'o mirki šta misli :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2015, 20:19

jestamaji je napisao/la:stan je underdog i zato za njega navijaju svi koji ne gaje idolopoklonstvo prema jednom od velikih. svima ostalima poput mene kojima je i federera i nadala (dosadili su i bogu i narodu) a bogami i andyja i novaka puna kapa ostaju ti underdogsi. a meni je i simpatičan od trenutka otkako je rek'o mirki šta misli :mrgreen:

Upravo tako.

Big4 imaju i najvishe fanova i najvishe idolopoklonika, ali i najvishe h8era. Takav je zhivot, jbga.

Ali, na qrac mi ide sve to zapomaganje da se Djokovica "mrzi jer je Srbin". Pa se jedni kao zhale shto je to tako (srpski mediji i vajni analitichari, a u biti - nacionalisti), drugi (zagovornici fair playa, bon-tona i chega sve ne) to to objashnjavaju Djokovicevim primitivizmom (kad ono i drugi imaju manire slichne njemu - ali im se ne prekidaju servisi ili "zovu" auti), dok treci (nacionalisti iz redova naroda koji imaju otvorena pitanja sa Srbima) sigurno znaju da je to tako, jer jbga - svi su Srbi isti (=prevaranti, zlochinci, gnoj, itd.), pa samim tim to Novak i zasluzhuje, zar ne ... :rol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 jul 2015, 20:24

VGS je napisao/la:Svejedno, to se ne moze nazvati sportskom kulturom. Uostalom to psovanje nece pomoci teniseru, moze samo dublje potonuti i Nole to zna. Njegovo psovanje se odnosilo na publiku koja ga je ometala pri servisu.
Njemu je ocigledno pomoglo jer je osvojio 9 grand slamova kladim se da je u osvajanju svakog psovao i sta ima tu lose? Traziti neku kulturu fol gospodski sport a u tom sportu neko sebi razbije reket od glavu neko od teren, neko psuje...

Zasto ne navijaju za Djokovica? Pa u zapadnom svijetu nisu bas popularni Srbi, Bosnjaci, Hrvati kao ni ovi istocnije od nas ne spadamo u te fancy popularne narode poput Spanaca, Amerikanaca, Francuza, Svicaraca i ostalih zapadnjaka a i publika je zapadnjacka jer realno svi Grand Slamovi se igraju u takvim zemljama.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 jul 2015, 00:05

to jest sigurno donekle tj poprilično tačno. da bi te na zapadu kao "istočnjaka" simpatizirali moraš ili biti totalna budaletina kao goran ili izgledati kao ana, a ako ne ispunjavaš te uslove onda si "welcome to the club onih otamo"!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 14 jul 2015, 01:54

Antipatičan je Novak mnogima, prije svega ponašanje na terenu...mimo toga je momak za 10 stvarno, a mnogima je možda i to antipatično što se previše trudi da ugodi svima

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 14 jul 2015, 02:12

Koga uopste briga sta misle ti snobovi sa tribina? Vjerujem da polovina ovih koji su sa tribina gledali finale Wimbledona ne zna ni pravila tenisa.

Njima su svi sportisti sa Balkana i slicnih regija neka niza rasa, bez obzira kako se ponasaju na terenu ili van njega. Mozes se Novak na glavu nasaditi, ali oni ce opet vise navijati za npr. Nadala jer je on Spanac, dakle kulturan covjek, iako cese pakas prije svakog servisa.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 14 jul 2015, 10:43

Zato mi ovdje na Balkanu sigurno znamo bolje pravila tenisa od ljudi vani, kao što se bolje razumijemo i u sve ostalo...mi smo na kraju krajeva i izmislili tenis :D

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 jul 2015, 10:52

da, ljudi koji plaćaju hiljade funti da vide par tensikih mečeva sigurno nemaju pojma kako to fercera :mrgreen:

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 14 jul 2015, 13:03

Ma ya, dodju svi moguci bogatasi sa svojom porodicama da uzivaju u vrhunskom tenisu Djokovica i Federera, mozes mislit. Ne mogu da vjerujem kakav mentalitet mi imamo, kao sta cemo ba mi, glupi smo mi za sve, ova gospoda je sve izmislila i treba da nas karaju dok smo zivi.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 14 jul 2015, 13:24

Nisu izmislili tenis, mi smo izmislili...a izmislili smo i ponašanje na teniskim terenima hah :D

do Wimbledona još treba da dodje harmonika, zaostaju ljudi za nama

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 14 jul 2015, 13:56

E super su ga izmislili, da dobacuju i ometaju tenisera prilikom servisa? A kada on uzvrati onda je on neodgojeni Balkanac...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 jul 2015, 12:29

slika

:salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 15 jul 2015, 18:30

EdoMajka100 je napisao/la:Cuj napravljena slika o njemu kao arogantnom i bahatom liku pa mora bit kad jest sve to i ponasa se kao pasce po terenu i ne ponasa se ni blizu skladno sportom kojim se bavi :puke:
Pretpostavljam da imash toliko visoke kriterije i za ponashanje ostalih sportista, pogotovo npr. 1 Edina Dzeka. Je l' tako :?: [/quote]

Pa normalno da imam sta ti mislis da ja samo to govorim djokovicu pa posjeti malo temu bh tenis pa vidi sta sam pisao o dzumhuru on je u rangu sa djokovicem (2 brata rodena) a vidim spominjes dzeku iskreno on je jedna velika hinja i imao je dosta ispada ali sa novakom se on ne moze poredit ono sto on pokazuje i kakvo ponasanje ima da ga ne znam rekao bih da ga ulica odgojila..seljacina nekulturna :puke:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 jul 2015, 11:36

EdoMajka100 je napisao/la: Pa normalno da imam sta ti mislis da ja samo to govorim djokovicu pa posjeti malo temu bh tenis pa vidi sta sam pisao o dzumhuru on je u rangu sa djokovicem (2 brata rodena) a vidim spominjes dzeku iskreno on je jedna velika hinja i imao je dosta ispada ali sa novakom se on ne moze poredit ono sto on pokazuje i kakvo ponasanje ima da ga ne znam rekao bih da ga ulica odgojila..seljacina nekulturna :puke:
Shta si ti to sve pisao sa ukupno 37 postova na ovom forumu :?:
Nego neshto drugo tu tebe grebe...

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 16 jul 2015, 13:43

MaGiCa je napisao/la:
EdoMajka100 je napisao/la: Pa normalno da imam sta ti mislis da ja samo to govorim djokovicu pa posjeti malo temu bh tenis pa vidi sta sam pisao o dzumhuru on je u rangu sa djokovicem (2 brata rodena) a vidim spominjes dzeku iskreno on je jedna velika hinja i imao je dosta ispada ali sa novakom se on ne moze poredit ono sto on pokazuje i kakvo ponasanje ima da ga ne znam rekao bih da ga ulica odgojila..seljacina nekulturna :puke:
Shta si ti to sve pisao sa ukupno 37 postova na ovom forumu :?:
Nego neshto drugo tu tebe grebe...

imao sam ja jos dva nika nego sam banovan..

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 27 avg 2015, 18:47

Da je Novak sam sebi pravio žrijeb ne bi ga ovakvog napravio
Po projekciji u 1/4 Rafa a u eventualnom 1/2 Nišikori
Prvo kolo Souza
http://www.b92.net/sport/usopen2015/ves ... id=1032042

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 avg 2015, 19:52

http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ms/msdraw.pdf

Evo ovdje cijeli ždrijeb. Nole laganini do finala.

Rogeru Bedih u 1/4, Endi/Stan 1/2.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 avg 2015, 20:22

Belmin6 je napisao/la:http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ms/msdraw.pdf

Evo ovdje cijeli ždrijeb. Nole laganini do finala.

Rogeru Bedih u 1/4, Endi/Stan 1/2.
:lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 avg 2015, 23:42

Šta ti je sad ? :lol:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.