FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 27 avg 2015, 23:57

Ko god da bude trener prvog tima trebat ce dosta vremena i truda da ovu ekipu uigra, jer je ocigledno da je prilicno rastimana, sto zbog objektivnih sto zbog subjektivnih razloga. Zato treba dugorocno zatvoriti pricu o strucnom stabu. No tu se javlja novi (stari) problem. Koliko smo mi navijaci spremni cekati? Sudeci po ponasanju na tribinama i na ovom forumu navijaci nisu spremni cekati. Ne, vecina navijaca, imam utisak, iako znam da to nije tako, jedva cekaju bilo kakav neuspjeh da "OTPOČMU ŠIZ". Hajde kad to rade dusmani, to je super, jer to znaci da smo na pravom putu. Ali se bojim da prestanu dolaziti i pisati jer cemo biti sami sebi dovoljni ako nastavimo ovako. Sve je ovo satavni dio razvoja naseg kluba i sve, pa i sportske rezultate treba posmatrati kroz tu pricu. Znam da je raja nestrpljiva, ponekad sam i sam, al skontam da da ustvari nekad i previse ocekujemo. Svakodnevni napredak od organizacije kluba, finansija, infrastrukture, sportskog segmenta (za navijace najvaznije) ali nikako bez razloga na trecem mjestu. Oranizaciono smo super, finansijska konstrukcija zatvorena, aBd uskoro bez dugova. Po prvi put moci cemo se pohvaliti da imamo nesto svoje na infrasrtukturnom planu (kamp) i na kraju sportski rezultati. Kao sto rekoh nisu slucajno na kraju jer da bi ste imali rezultate porebno je da imate prije toga ovo prijenavedeno. I pored dosta gresaka u sportskom segmentu mi jos i imamo neke rezultate u zadnje dvije godine. Treba i moze bolje a mislim da je narednih par dana prekretnica koja ce odluciti sudbinu kluba. Zato trebaju hladne glave, vrijeme i strpljenje. Nemojmo otezavati upravi, koja je usput da kazem napravila pravi potez uzimanjem ove pauze, da u miru sagledaju i odluce sta je najbolje za nas klub. Kako god da bude, nama je uspjeh sudjen, nekome ce doci prekasno nekome ranije nego sto je ocekivao, ali je uspjeh FKS neizbjezan. Pametnom je i išaret dosta.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 avg 2015, 00:03

Nije se rodio ko je pitarima ugodio..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 avg 2015, 00:06

joker90 je napisao/la:Nije se rodio ko je pitarima ugodio..
Eto nek ste ti i onaj hilmo najpametniji. :crazy:
:beba:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 avg 2015, 00:14

Sabinho je napisao/la:
Intelektualna elita bordo dijela grada, kao sto si se danas mogao i uvjeriti.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 avg 2015, 00:16

Lech dobio Videotona i plasirao se u grupnu fazu EL. Odo i ja Lech vakat je, još sutra i slobodan sam cijeli vikend, taman za Koševo bez žurbe :D
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 avg 2015, 00:22

joker90 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Intelektualna elita bordo dijela grada, kao sto si se danas mogao i uvjeriti.. :mrgreen:
:kafa: :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 avg 2015, 00:39

Joj al lupate te cifre... Sve goli insajder, a niko nije nista pogodio jos od dzurdzevdana prosle godine...
Jedini izuzetak @kinosvra, ali on ne mlati gluposti, samo provjerene info iznosi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 avg 2015, 00:57

Ronaldinho je koliko sam upratio slobodan igrac, pa mislim da bih ga mi trebali dovesti, al po mogucnosti da igra za 2k eura.
Jbga, mi smo pare ulozili i mi imamo pravo da brinemo o klupskim parama. Iz naseg djepa su svakako.
:D

Ne zelimo da se rasipano bezveze, ko je Ronaldinho? tamo neki fudbaler koji ke nekad igrao za Barcelonu. Ta ce Ronaldinho, 35 mu godina..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 avg 2015, 03:55

Na danasnjici su treneri skupi. Svjestan je Hadzija toga. Al, mislim da 15k € mjesecno plus ti bonusi su puno za trenera koji nista u zivotu nije osvoio ka trener.

Nasa liga koliko god da je u kurcu moras bit maher.

Moras, psovat (ko ciro)
Moras se znat ponasat amaterski
Moras znat zabit noz u leda igracu (preko medija tribina, cisti papira, ponizavanje itd)
Moras bit imun na psovanje djece, famelije itd sa trbina
Moras izbacit upravu sd iz ekipe
Moras znat razbijat bunker i kad vodis i kad gubis i kad je nerjeseno bilo kuci ili na strani svih 30 utakmica plus kup (celik 1:1, 5kolo 4 ekipa na tabeli kod rezultat 1;1 golman odugovlaci u 70 min koda igra lp )

Ovo treneri koji su vecinu vremena vani (kodro,hadzija) neznaju. Prema tome, nama odgovara neko ko je citavu skoro karijeru proveo po ex yugi sa dobrim rezovima. Nesto ko ciro, jesic,neki ko simeone a da je sa nasi prostora. :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 avg 2015, 08:29

Hilmaga, sta pise u sportskom tariguzu :kafa:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 28 avg 2015, 08:39

Ne znam nisam došao do njega, ali evo iz Dnevnog avaza.
slika
Edit: ako niko ne postavi do tad, biće posle džume.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 avg 2015, 08:52

Denvald je napisao/la:Hadžibegić traži 15.000 € mjesečno + bonus za pobjede,kup,prvenstvo,europa...duplo više nego što je Kodro imao.
Ovoliko ne bi trazili ni Stojanovic ni Simundza pa ni Jesic vjerovatno. A tek da Velez moze ponuditi treneru toliko :roll: :roll:
Sabinho je napisao/la:Maksimalna Farukova plata treba da bude 10.000 km. Potpises ugovor prve dvije godine ili 18 mjeseci recimo i stavis klauzulu da ako bude zadovoljavao dobija povecanje za 100%. Treba i klub malo da se osigura.
Tako je

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 28 avg 2015, 09:20

Treba izvest ovih 11 kadeta protiv rudara. Sta rade momci, nisu normalni :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 avg 2015, 09:43

Realno,sve dok se ne smjeni kompletan strucni stab niti jedan trener nece reci da pregovara sa Sarajevom. Hadzibegic je legenda kluba,i sigurno bi imao podrsku navijaca... sto se plate tice,maximalno 10.000 KM,uz bonuse za ostvareni uspjeh npr.titula,kup itd. pa ta primanja mogu narasti i duplo u slucaju da budemo prvaci. E sad,niko ne prica vise o pojacanjima koja su nam neminovna,prije svega pozicija desetke,dobrog krilnog igraca,lijevog beka,zadnjeg veznog .... bojim se da nam Capelo dodje,da sa ovim igracima ne bi mogao uraditi puno vise,jer tu je puno limitiranih igraca koji su zalutali u fcs. Dakle pojacanja i novi strucni stab= titula! sa ovom ekipom tesko cemo mi i Evropu izboriti!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 avg 2015, 10:32

Zna li neko nesta vise oko prelaska Tatka u Atromitos?
Sabrine mi moje!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 avg 2015, 10:43

Ma samo disciplina. Bilo bi dobro da vec imaju nekog kaviltetnog, da odmah nakon Rudara smijene strucni stab i postave novi, da makar odradi neke mini pripreme. Jer kako izgleda mi ove godine ni priprema nismo imali, a kad pogledaj strucni stab i nije iznenadjujuce.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 avg 2015, 10:54

Sretan rođendan legendi sa preko 300 nastupa za FKS!
slika
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 avg 2015, 11:06

Protiv Rudara na 30°+, ponovo. Hebo vas dinar vaš, uzeli nedelju dnevni termin za cijelu sezonu, bravo. Očigledno da ni protiv Širokog nije bilo do TV prenosa nego do naših, evo sad nema prenosa na BHT ni na Areni pa opet po najvećem zvizdanu utakmica, uostalom i neku noć je BHT 1 prenosio Zrinjski - Široki pa je utakmica hladno bila po noćnom terminu.
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 avg 2015, 11:12

BitiSrcemVezan je napisao/la:Protiv Rudara na 30°+, ponovo. Hebo vas dinar vaš, uzeli nedelju dnevni termin za cijelu sezonu, bravo. Očigledno da ni protiv Širokog nije bilo do TV prenosa nego do naših, evo sad nema prenosa na BHT ni na Areni pa opet po najvećem zvizdanu utakmica, uostalom i neku noć je BHT 1 prenosio Zrinjski - Široki pa je utakmica hladno bila po noćnom terminu.
Već sam jednom kopirao dio pravilnika gdje piše da klubovi određuju satnicu. Jedino ako se desi da dva derbija padaju u isto vrijeme i isti kanal ih otkupio onda može doći do pomjeranja.
Samo Saraj'vo.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 28 avg 2015, 11:15

BitiSrcemVezan je napisao/la:Protiv Rudara na 30°+, ponovo. Hebo vas dinar vaš, uzeli nedelju dnevni termin za cijelu sezonu, bravo. Očigledno da ni protiv Širokog nije bilo do TV prenosa nego do naših, evo sad nema prenosa na BHT ni na Areni pa opet po najvećem zvizdanu utakmica, uostalom i neku noć je BHT 1 prenosio Zrinjski - Široki pa je utakmica hladno bila po noćnom terminu.
aaa trebali svaki put da se pojedinim crta... Nisu svi ljudi iz Sarajeva, treba voditi racuna kad neko ima bus za druge gradove, ovo je pravi termin, nedelja, kome se ne dolazi ne mora... Protiv Sirokog je bio prenos na tv-u, nemoj dzabe da navlacis suplju...

p.s. pogledaj nas skor na nocnim utakmica u ligi, pa ces da otkrijes zanimljiv podatak...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tuitamo i 27 gostiju.