FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 28 avg 2015, 11:21

Ikendea nema u nedjelju, na sta li ce nam liciti sredina

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 avg 2015, 11:22

"Ulaganjem novca Tana Sarajevo je dobio sjajnu injekciju. Znam sve što rade i u odličnoj upravi i uvjeravam vas to je to. Oni će vrlo brzo biti novi Dinamo na našim prostorima i gledat ćete ih ovdje na žrijebanju grupa Lige prvaka. Veoma mi je drago što se Sarajevo vraća na pravi put, što je dobro za kompletan bosanskohercegovački fudbal. Vjerujem da će se i drugi klubovi iz BiH dizati u narednom periodu", rekao je Mamić nakon sinoćnjeg žrijeba Lige prvaka.

@hilmo, mnogo mi je drago jer cemo napokon gledati Kovacevica, jer on po meni zasluzuje da igra na DMF.
Bar cu gledati kako se bori i gine, jer mu je to prilika da se ustali u ekipi.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 avg 2015, 11:49

BeSha1992 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Protiv Rudara na 30°+, ponovo. Hebo vas dinar vaš, uzeli nedelju dnevni termin za cijelu sezonu, bravo. Očigledno da ni protiv Širokog nije bilo do TV prenosa nego do naših, evo sad nema prenosa na BHT ni na Areni pa opet po najvećem zvizdanu utakmica, uostalom i neku noć je BHT 1 prenosio Zrinjski - Široki pa je utakmica hladno bila po noćnom terminu.
aaa trebali svaki put da se pojedinim crta... Nisu svi ljudi iz Sarajeva, treba voditi racuna kad neko ima bus za druge gradove, ovo je pravi termin, nedelja, kome se ne dolazi ne mora... Protiv Sirokog je bio prenos na tv-u, nemoj dzabe da navlacis suplju...

p.s. pogledaj nas skor na nocnim utakmica u ligi, pa ces da otkrijes zanimljiv podatak...
De ba...
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 avg 2015, 11:54

Zip je napisao/la: @hilmo, mnogo mi je drago jer cemo napokon gledati Kovacevica, jer on po meni zasluzuje da igra na DMF.
Bar cu gledati kako se bori i gine, jer mu je to prilika da se ustali u ekipi.
Ma nije problem ko ce igrati DMF-a, jer ne vjerujem da nam mogu kreirati neku akciju tako da nam bas i nije potreban "razbijac". Ne poznajem njihov kadar ali mislim da je ta je taj Arezina jedino sto valja. Nama ce veci problem biti kreiranje akcije(a), ko to moce napraviti, od ovih sto imaju pravo nastupa nema niko.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2015, 11:55

Znaci vezni red u nedjelju: kovacevic-rustemovic-alispahic

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 28 avg 2015, 12:07

zagorski je napisao/la:Znaci vezni red u nedjelju: kovacevic-rustemovic-alispahic

Konacno cvrst vezni red i rusta i kova mogu trcati jaki su u duelu.Samo da ne gledam revolverasa kako se odbija od svakog igraca.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2015, 12:11

Slazem se

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 avg 2015, 12:25

Evo prilike za dajmond 442 formaciju :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 avg 2015, 12:32

Ovako nesto ;)
slika
Sto se tice veznih igraca koji ce ostati na klupi, nula bodova, a vjerujem da ce se tu naci Veladzic a mozda i Heric

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2015, 12:36

@hilmo, tesko da rustemovic moze tu igrati,prije bekic2

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 avg 2015, 12:43

pa Rustemovic i jeste prije centralni vezni nego defanzivni ali eto jer je Radovac bio nezamjenjiv jedina pozicija na koju je mogao upasti je kao defanzivni vezni sto on bas i nije, Kovacevic je daleko bolje gradjen za te pozicije

edit: ova Hilmina formacija je prakticno bez krila ovdje Rustemovic i Duljevic bi igrali dosta povucenije nego tipicna krila, a ako se misli igrati i sa njima onda se slazem da tu Bekic treba da upadne, i to bi bas bilo svi u napad :D
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 28 avg 2015, 12:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 28 avg 2015, 12:43

Ma SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2015, 12:46

Ma iskreno ja sumnjam u bilo kakvu promjenu formacije,uskace rustem umjesto samira i to je to i vrlo vjerovatno baric umjesto hebibovica. Proslu je barbaric bio tanak pa je ocekivati i tatka sa stepanovom.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 avg 2015, 13:02

3-2-5 igrat ko ga ****...
Sabrine mi moje!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 avg 2015, 13:12

hilmo je napisao/la:Ovako nesto ;)
slika
Sto se tice veznih igraca koji ce ostati na klupi, nula bodova, a vjerujem da ce se tu naci Veladzic a mozda i Heric
Moramo imati dva brza krila, Duljevica i Okica npr. Nije to bas Pozicija za Rustemovica, jer ako njega stavis tu onda gubis krila i prodornost po strani.
Uglavnom, pravi trener, takticar, ce to na pravi nacin ukomponovati.

Ima dosta opcija, samo dzeno nema muda da isproba svaku mogucu taktiku koja bi nam donijela pozz rezultat.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 avg 2015, 13:22

E ja parodije ove sa trenerom , covjek vodi klub a svi ga smjenjuju , kolko amaterski je sve uradjeno od pocetka sezone od piprema preko naguzivanja Lech do ufuravanja igraca , do Dzene koji se se izgubio kad mu je procitana formacija haj igajte onu nasu staru i gadjajte Benku i onda prodamo dva igraca koji se ispostavise kao udarna igla Sarajeva , a sta se sralo za Stojceva , eto vam Alispahic. Kazu nije spreman ima godina , Velkovski ne moze zabit 10 zicera zaredom , Puzigaca od solidnog beka do setaca a Hebibovic pojacanje je hala za Barica posebno defanzivno. Radovca necu ni komentarisat ni Duljevica , diglo se to u pm .I jos na kraju neko pusti vjest da traze novog trenera prije 16 dana , goli amaterizam
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 28 avg 2015, 13:28

Hebibović će još puno toga pokazat u našem dresu, fino nam pišu navijači Veleža da je i kod njih bio katastrofa na beku, ali je zato rasturo na krilu. Utakmica sa Rudarom je možda prilika da ga vidimo na toj poziciji, Barić/Kallasi na beka, Hebib krilo, Duljević na prednjeg veznog.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 avg 2015, 13:31

Okic na osnovu zadnje tekme mora biti u prvih 11, tu je i Amer Bekic kojeg Dzeno nepravedno zapostavlja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2015, 13:36

hifans je napisao/la:Hebibović će još puno toga pokazat u našem dresu, fino nam pišu navijači Veleža da je i kod njih bio katastrofa na beku, ali je zato rasturo na krilu. Utakmica sa Rudarom je možda prilika da ga vidimo na toj poziciji, Barić/Kallasi na beka, Hebib krilo, Duljević na prednjeg veznog.
Problem je samo sto smo mi njega doveli kao BEKA. Uostalom ta nam je pozicija bila veci prioritet vec krilo. Sada kako stvari stoje ni sami ne znamo gdje nam je tanje,na beku ili na krilu. :crazy:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 avg 2015, 13:40

paulus je napisao/la:E ja parodije ove sa trenerom , covjek vodi klub a svi ga smjenjuju , kolko amaterski je sve uradjeno od pocetka sezone od piprema preko naguzivanja Lech do ufuravanja igraca , do Dzene koji se se izgubio kad mu je procitana formacija haj igajte onu nasu staru i gadjajte Benku i onda prodamo dva igraca koji se ispostavise kao udarna igla Sarajeva , a sta se sralo za Stojceva , eto vam Alispahic. Kazu nije spreman ima godina , Velkovski ne moze zabit 10 zicera zaredom , Puzigaca od solidnog beka do setaca a Hebibovic pojacanje je hala za Barica posebno defanzivno. Radovca necu ni komentarisat ni Duljevica , diglo se to u pm .I jos na kraju neko pusti vjest da traze novog trenera prije 16 dana , goli amaterizam
sve istina al mora se ici dalje , kako :?: :?: najlakse je promjeniti strucni stab i da oni polako uvode svoj sistem i igrace koji im trebaju , mislim da bi bilo pogubno da mjenjamo upravu ili da dovodimo novi 15 igraca .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.