Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
I dalje jedino Partizan dočekuje septembar u Evropi... drugima Tole ne dozvoljava. 
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- alan_kardec
- Kontakt:
Zato ga i branite gdje stignete, jug mu pjeva pjesme, Partizanovi ljudi u fss ga podržavaju... ma idila jedna.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Svaka cast Partizanu, ali neuporedivo je lakse u LE it kvalifikacija za LŠ, nego kao recimo Voša sto je morala preko Sampdorie i Plzena ili mi kad smo u 93. izvisili vs Bordoa, a vi isto vece igrali sa Tromzom...44Bertans je napisao/la:I dalje jedino Partizan dočekuje septembar u Evropi... drugima Tole ne dozvoljava.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Treba stići do PO za LŠ, da bi se osigurao LE. Ove godine konkretno, Partizan je za protivnika imao jednu Steauu, redovnog učesnike grupne faze evro takmičenja...
Ne sporim da je put šampiona lakši, ali isto tako, prosto je zabrinjavajuće da nijedan drugi srpski klub ne može uraditi ništa značajno za koeficijent. Štaviše, znam dosta onih koji se vode utopističkim stajalištem bolje ne ući u grupe nego ući i imati 6 poraza i sličnim glupostima...
Što se tiče Vojvodine, da se ne lažemo, niko od njih nije ni očekivao više od ovoga. Nemaju oni kvalitet za grupe. Čukarički je podbacio, a i Zvezda. I to nije dobro za srpski fudbal. Nevjerovatno prosto da jedan Azerbejdžan ima dva kluba u grupama, a Srbija jedan...
Jesu pare bitne, ali je puno bitniji sistem, e to fali svim srpskim timovima.
Ne sporim da je put šampiona lakši, ali isto tako, prosto je zabrinjavajuće da nijedan drugi srpski klub ne može uraditi ništa značajno za koeficijent. Štaviše, znam dosta onih koji se vode utopističkim stajalištem bolje ne ući u grupe nego ući i imati 6 poraza i sličnim glupostima...
Što se tiče Vojvodine, da se ne lažemo, niko od njih nije ni očekivao više od ovoga. Nemaju oni kvalitet za grupe. Čukarički je podbacio, a i Zvezda. I to nije dobro za srpski fudbal. Nevjerovatno prosto da jedan Azerbejdžan ima dva kluba u grupama, a Srbija jedan...
Jesu pare bitne, ali je puno bitniji sistem, e to fali svim srpskim timovima.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
po čemu je lakši? po tome što igraš sa prvacima zemalja koje sve više ulažu više nego mi? pa zvezda bi isto prošla u LŠ ko i LE jer joj je koeficijent qrac. možda bi već u drugom kolu bili nenosioci... svejedno... i tu igraju timovi iz Kazahstana i Azerbejdžana ne samo sa malte..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ono, uvijek ti treba sreca, jer da ste vi odmah naletili na Astanu kao Maribor, vjerovatno danas ne bi izvlacili vasu kuglicu na zrijebu. Medjutim, u globalu je teze doci do grupa kada kreces od prvog-drugog kola LE, nego kada igras LŠ, jer ovamo moras izbaciti minimum 2, a nekada i 3 protivnika koji su nominalno jaci od tebe, dok je u LŠ najgori slucaj da naletis na takva dva...Vi ste ove godine igrali samo sa jednim - Steaua i to vam je bilo dovoljno za grupe LE... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
pa mi bi i uz LE bili nosioci i to čak u tri ako ne i sva 4 kola
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ima i toga, nisam ni ja gore precizirao i napisao da je teze nama (Zvezdi, Voši i Čuki) s manjim koeficijentom uci u LE, nego Partizanu u bilo kojem slucaju!
Bertans je nas prozvao, a ne uzima u obzir da ste vi ipak u povoljnijem polozaju! Znaci, Voša je morala da izbaci Sampu i ekipu koja je u rangu ili cak i bolja od Batea, da bi usla, Čuka ispala od ekipe koja je kasnije preko Panatinaikosa obezbijedila LE, Zvezda na startu naletila na nagaznu minu...
Kazem, svaka cast Partizanu, ali ima tu i objektivnih i subjektivnih faktora zasto ste vi i dalje u Evropi, a ostali nisu...
Bertans je nas prozvao, a ne uzima u obzir da ste vi ipak u povoljnijem polozaju! Znaci, Voša je morala da izbaci Sampu i ekipu koja je u rangu ili cak i bolja od Batea, da bi usla, Čuka ispala od ekipe koja je kasnije preko Panatinaikosa obezbijedila LE, Zvezda na startu naletila na nagaznu minu...
Kazem, svaka cast Partizanu, ali ima tu i objektivnih i subjektivnih faktora zasto ste vi i dalje u Evropi, a ostali nisu...
zato što smo bolji to je najveći razlog.. bate nama ne leži jer nama nikad nisu ležali ti sovjeti... previše tvrdo često dosadno..
pa partizan je do skoro imao pozitivan skor sa englezima a negativan sa sovjetima
pa partizan je do skoro imao pozitivan skor sa englezima a negativan sa sovjetima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A vi bi kao prosli Plzen?!
- djoleprijedor
- Kontakt:
To što imamo kakav- takav koeficijent(Partizan) u odnosu na vas(CZV) je razlog što smo povlašteni i uglavnom imamo manje-više lakši put do LE.Ili igramo Plej off(nakon ispadanja iz 3.kola kl za LŠ) ili tu dođemo direktno kao ove godine.Mada smo i tu imali kikseva,tipa Šamrok ili Tun pa nismo išli u Grupe LE,iako smo bili nosioci.Pa prolaz na guzove protiv Tromsa...Ali yng prijatelju,koefeicijent je ono što ti prethodnici ostavljaju u nasljedstvo,zadnjih 5 sezona.I to nekome omogućava da dođe "lakše" do LE,a nekome da bude nosilac tek do 2.kola kval za LE,ali igrom nesrećnih okolnosti(težak protivnik) ispadne u 1.
Mens sana in corpore sano.
što zvezda kao bi? pa plzen igra isto kao bate.. ali bi prošli bolje protiv seltika ili dinama...marconato je napisao/la:A vi bi kao prosli Plzen?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nema ni Skenderbeu pa je prošao. Ni Karabag. Ni još nekolicina. Ali su imali lakše protivnike. Vojvodina je odigrala časno.44Bertans je napisao/la:
Ostvarila za sada najveću pobjedu u ovoj godini u Evropi, kad su srpski klubovi u pitanju.
Ponovio si samo ono sto sam ja gore sve napisao...djoleprijedor je napisao/la:To što imamo kakav- takav koeficijent(Partizan) u odnosu na vas(CZV) je razlog što smo povlašteni i uglavnom imamo manje-više lakši put do LE.Ili igramo Plej off(nakon ispadanja iz 3.kola kl za LŠ) ili tu dođemo direktno kao ove godine.Mada smo i tu imali kikseva,tipa Šamrok ili Tun pa nismo išli u Grupe LE,iako smo bili nosioci.Pa prolaz na guzove protiv Tromsa...Ali yng prijatelju,koefeicijent je ono što ti prethodnici ostavljaju u nasljedstvo,zadnjih 5 sezona.I to nekome omogućava da dođe "lakše" do LE,a nekome da bude nosilac tek do 2.kola kval za LE,ali igrom nesrećnih okolnosti(težak protivnik) ispadne u 1.
Dobro, sta hoces time da kazes?! Voša nije igrala sa Dinamom i Seltikom, nego sa Plzenom...DANTES je napisao/la:što zvezda kao bi? pa plzen igra isto kao bate.. ali bi prošli bolje protiv seltika ili dinama...marconato je napisao/la:A vi bi kao prosli Plzen?!
Ma nemoj samo reci da nije lakse docekati jesen u Evropi preko LS..DANTES je napisao/la:po čemu je lakši? po tome što igraš sa prvacima zemalja koje sve više ulažu više nego mi? pa zvezda bi isto prošla u LŠ ko i LE jer joj je koeficijent qrac. možda bi već u drugom kolu bili nenosioci... svejedno... i tu igraju timovi iz Kazahstana i Azerbejdžana ne samo sa malte..
Treba i znanja i srece.. ali niko me ne moze uvjeriti da je lakse do grupa stici preko LE. Zvezda bi primjera u drugom kolu kvalifikacija za LS bila nosioc.. i samim prolaskom u trece kolo ima zagarantovan PO LE. I ako ne udje u grupe, opet ima fin broj bodova..
Samo, s obzirom na ispadanje u prvom kolu, sumnjam da bi naredne godine bila nosioc i u drugom kolu (ako bi bila sampion, naravno).
- djoleprijedor
- Kontakt:
Svojim postom sam ti odgovorio,tj,dao svoj stav zašto je nekome lakše ili teže.Ispade da se Partizan "šeta" do Grupa LE,a vi jadni eto dobijate teške protivnike.Druže,i nama je koeficijent goli ....,al i takav daje kakav takav benefit,a trebalo ga je zaslužiti na terenu.marconato je napisao/la:[
Svaka cast Partizanu, ali neuporedivo je lakse u LE it kvalifikacija za LŠ, nego kao recimo Voša sto je morala preko Sampdorie i Plzena ili mi kad smo u 93. izvisili vs Bordoa, a vi isto vece igrali sa Tromzom...
Mens sana in corpore sano.
@marconato ja govorim o partizanu...
@dscile pa zvezda je i na primjer i u stvarnosti bila nosilac u 1 kolu LE... to nije pomoglo ... partizan nije bio nosilac u 3 kolu pa je prošao
@dscile pa zvezda je i na primjer i u stvarnosti bila nosilac u 1 kolu LE... to nije pomoglo ... partizan nije bio nosilac u 3 kolu pa je prošao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zato i ti i napisah dantes da je potrebno znanja i srece.. A realno gledajuci, s obzirom na moguce protivnike, Zvezda nije imala srece.. a tada ni znanja.
Mada, svejedno, i da smo prosli, sanse za LE bi bile 0,00001% jer bi i u trecem i cetvrtom kolu bili nenosioci.
Mada, svejedno, i da smo prosli, sanse za LE bi bile 0,00001% jer bi i u trecem i cetvrtom kolu bili nenosioci.
Da...A prije toga napisesDANTES je napisao/la:@marconato ja govorim o partizanu...
kao obrazlozenje da ste u LE, a Voša nije...Kako onda tvrdis da ste bolji, ako bi i vi ispali od tog istog Plzena i ne bi vidjeli LE kao ni Vojvodina...DANTES je napisao/la:zato što smo bolji to je najveći razlog..
pa mi ne bi ni igrali sa tim plzenom jer bi bili nosioci
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.