IlPrincipino je napisao/la:Laudisa: Juventus ce pokusati sa Vasquezom. Alternativa je Hernanes![]()

Btw. Witsel ide u Milan.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
IlPrincipino je napisao/la:Laudisa: Juventus ce pokusati sa Vasquezom. Alternativa je Hernanes![]()

Gotovo!!! Draxler u Wolfsburgu za 36 miliona eura
L'Avvocato je napisao/la:A de takav ti je on, već nas je navikao na ovakve postove. Ništa neobičnoBurberry46 je napisao/la:Ultrasstyle_tz
I ti ga pretjerujes sa negativom, skoro svaki post ti je neko kukanje

Iako ga nisam zelio u Juventus, svaka cast njemackim klubovima. Pravi dzentlmeni. A svi su takvi.Draxler je vec odradio i ljekarske preglede i ostaje samo da potpise ugovor
TMW: Alex Witsel i njegova zena odbili Juventus i njihov prioritet je sada Milan
Kakav dan, sta je ovo.IlPrincipino je napisao/la:TMW: Alex Witsel i njegova zena odbili Juventus i njihov prioritet je sada Milan![]()
E ovo je problem. Bolje ne dovesti nikoga nego NEKU desetku. Dobro smo popunjeni opet.akisarajevo92 je napisao/la:
Sad zavrsit Leminu i neku 10-ku.
Kad sam rekao neku 10-ku, na te igrace sam otprilike i mislio.IlPrincipino je napisao/la:E ovo je problem. Bolje ne dovesti nikoga nego NEKU desetku. Dobro smo popunjeni opet.akisarajevo92 je napisao/la:
Sad zavrsit Leminu i neku 10-ku.
Eriksen. F.Anderson. Isco. Ponudi 40 mil i ne budel nista primiri se. Gotovo.
Imaju sada pare, mogu pretplatiti sigurno da bi ostali na kolosjeku od prosle godineL'Avvocato je napisao/la:Ček, ček ... daju ljudi za Draxlera 36 jbnih miliona i platu od 5 miliona po sezoni??!!! Pa jesul' dobro oni? Da im nije ovo sunce u vugla udarilo... daaayum koji bolidi.
Tuttomercatoweb: Juventus zainteresovan za Lyonovog playmakera Nabila Fekira.Ako ga ne uspiju dovesti sada, pokusat ce opet u januaru.

IlCapitano je napisao/la:Heldt rekao da mi nismo ni poslali ponudu jucer. Popisam vam se u zanat Di Marzio, Laudisa i ostali.
Kako god, idemo dalje, neko mora doci, a ne vrijedi se zamarati sad. Jos malo pa utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.