Gotovo!!! Draxler u Wolfsburgu za 36 miliona eura
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus FC
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Burberry46
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:A de takav ti je on, već nas je navikao na ovakve postove. Ništa neobičnoBurberry46 je napisao/la:Ultrasstyle_tz
I ti ga pretjerujes sa negativom, skoro svaki post ti je neko kukanje
1946
- IlCapitano
- Kontakt:
Sad mi je drago sto sam bio u putu, poludio bi citajuci ovo sve iz minute u minutu.
Jedva cekam Beppeovu presicu danas, bit ce da nismo ni poslali drugu ponudu.
Di Marzio i ostali se gube ovo ljeto, lupaju nasumice, sad govore da nas Witsel ni ne interesuje iako je bio vec 'gotov' ako Drax propadne.
Sad nisam siguran ni da je Draxler potpuno otpisan, ali ako jeste ja bi Boga mi Hernanesa uzeo bez razmisljanja, ili krenuti na Eriksena.
Jedva cekam Beppeovu presicu danas, bit ce da nismo ni poslali drugu ponudu.
Sad nisam siguran ni da je Draxler potpuno otpisan, ali ako jeste ja bi Boga mi Hernanesa uzeo bez razmisljanja, ili krenuti na Eriksena.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
Draxler sa Wolfsburgom potpisuje petogodisnji ugovor vrijedan pet miliona eura po sezoni plus bonusi. GOTOVO!!!(Di Marzio)

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ček, ček ... daju ljudi za Draxlera 36 jbnih miliona i platu od 5 miliona po sezoni??!!! Pa jesul' dobro oni? Da im nije ovo sunce u vugla udarilo... daaayum koji bolidi.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlCapitano
- Kontakt:
Heldt rekao da mi nismo ni poslali ponudu jucer. Popisam vam se u zanat Di Marzio, Laudisa i ostali. 
Kako god, idemo dalje, neko mora doci, a ne vrijedi se zamarati sad. Jos malo pa utakmica.
Kako god, idemo dalje, neko mora doci, a ne vrijedi se zamarati sad. Jos malo pa utakmica.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Puno je 36 mil €. Nije ako uporedimo sa Sterlingom i takvim tipom transfera, ali to nije nasa politika i nece ni biti. Uredu malo vece plate, ali ako neko voli Juve, pristati ce i na manju, dokaz tome je 80% trenutne ekipe.
Ne treba zaboraviti da smo malo vise od tiga dali za Dybalu, ali momak vec sad obecava i dao je gol. I to ne bilo to sto se tice visokih cifri za ovo ljeto. A isplatice se aBd.
Dovedite Leminu i nastaviti takvom politikom. Mladji talenti (do 22-23 godine) njemacka/francuska/italijanska liga sa ponekim amerikancem ala Caceres/Vidal itd. i nema frke za nas, ostacemo prikovani uz sami vrh svijeta gdje nam je vazda i bilo mjesto.
Veceras koncentracija, cekati gresku njihove odbrane. Tipujem na nasu desnu stranu gdje bi se trebalo probiti kraj Torosidisa i Castana.
FORZA JUVEEEEE
Ne treba zaboraviti da smo malo vise od tiga dali za Dybalu, ali momak vec sad obecava i dao je gol. I to ne bilo to sto se tice visokih cifri za ovo ljeto. A isplatice se aBd.
Dovedite Leminu i nastaviti takvom politikom. Mladji talenti (do 22-23 godine) njemacka/francuska/italijanska liga sa ponekim amerikancem ala Caceres/Vidal itd. i nema frke za nas, ostacemo prikovani uz sami vrh svijeta gdje nam je vazda i bilo mjesto.
Veceras koncentracija, cekati gresku njihove odbrane. Tipujem na nasu desnu stranu gdje bi se trebalo probiti kraj Torosidisa i Castana.
FORZA JUVEEEEE
Zadnja izmjena: caseres, dana/u 30 avg 2015, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Iako ga nisam zelio u Juventus, svaka cast njemackim klubovima. Pravi dzentlmeni. A svi su takvi.Draxler je vec odradio i ljekarske preglede i ostaje samo da potpise ugovor
Sada samo treba ostati smiren i ne podlijegati panici. Ne treba nam niko. Doci ce Lemina i to je to. Bolje utrositi opet na ljeto nego sada dovesti Vasqueza, Lamelu za neke sulude cifre.
Inace danas je rodjendan Pavelu. **** ba Draxlera. Nedved je zasluzio vise da se prica o njemu nego o Draxleru i o klubovima iz Njemacke.
Sretan rodjendan kralju nas. U Serie A. U Serie B. U Europi. U upravi.
Ovo me jako podsjeca na sitaciju i blamiranje Marote sa Sanchezom. Razumijem da se ne bacaju pare i svidja mi se sto uprava tako razmislja. Da daju 60 mil za nedokazanog crncica sa staminom djevojcice kao City odrekao bi ih se ali takodje ne lajkam ni ponude duplo manje od onih koje prodavac trazi.
- IlPrincipino
- Kontakt:
TMW: Alex Witsel i njegova zena odbili Juventus i njihov prioritet je sada Milan
- akisarajevo92
- Kontakt:
Moguce da su nas ovako izlevatili posto smo im "oteli" Khediru, pa i onda smo dosli prvo sa smješnom ponudom za Draxlera, itd, itd.
Sad zavrsit Leminu i neku 10-ku.

Kakav dan, sta je ovo.IlPrincipino je napisao/la:TMW: Alex Witsel i njegova zena odbili Juventus i njihov prioritet je sada Milan![]()
Don't believe the hype.
- IlPrincipino
- Kontakt:
E ovo je problem. Bolje ne dovesti nikoga nego NEKU desetku. Dobro smo popunjeni opet.akisarajevo92 je napisao/la:
Eriksen. F.Anderson. Isco. Ponudi 40 mil i ne budel nista primiri se. Gotovo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad sam rekao neku 10-ku, na te igrace sam otprilike i mislio.IlPrincipino je napisao/la:E ovo je problem. Bolje ne dovesti nikoga nego NEKU desetku. Dobro smo popunjeni opet.akisarajevo92 je napisao/la:
Eriksen. F.Anderson. Isco. Ponudi 40 mil i ne budel nista primiri se. Gotovo.
Don't believe the hype.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imaju sada pare, mogu pretplatiti sigurno da bi ostali na kolosjeku od prosle godineL'Avvocato je napisao/la:Ček, ček ... daju ljudi za Draxlera 36 jbnih miliona i platu od 5 miliona po sezoni??!!! Pa jesul' dobro oni? Da im nije ovo sunce u vugla udarilo... daaayum koji bolidi.
Pa ljudi su prodali De Bruynea za cca 80 miliona, dobili su 40 miliona više od onoga što vrijedi (dobili su koliko je nama Barca nudila za Pogbu
), tako da je za njih to sića jer razlika u kvaliteti njih dvojice nikako nije toliko izražena kao što vrijednost transfera na kraju govori.
Lemina mi je bitan, tipujem da ćemo dobiti igračinu, osjećaj.
Lemina mi je bitan, tipujem da ćemo dobiti igračinu, osjećaj.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 30 avg 2015, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma brate ovo je smijesno da ljudi pojacase svoje direktne konkurente najboljim igracem iz ekipe, to je moguce samo u Njemackoj 
Alessandro Del Piero !
- IlPrincipino
- Kontakt:
Tuttomercatoweb: Juventus zainteresovan za Lyonovog playmakera Nabila Fekira.Ako ga ne uspiju dovesti sada, pokusat ce opet u januaru.

IlCapitano je napisao/la:Heldt rekao da mi nismo ni poslali ponudu jucer. Popisam vam se u zanat Di Marzio, Laudisa i ostali.
Hajd mozda bude dobar ovaj Gremlina.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Odlični veznjak Julian Draxler napustio je Schalke 04.
Njega je u svojim redovima silno želio vidjeti Juventus, pregovori sa Starom damom su trajali čitavo ljeto, a na kraju je Draxler potpisao za Wolfsburg.
Juventus je jučer imao i postignut dogovor sa Rudarima da sjajni Nijemac preseli u Torino za 32 miliona eura računajući bonuse, da bi se tokom noći uključili Vukovi i preoteli 22-godišnjeg fudbalera Bianconerima.
Draxler je njemačkog viceprvaka koštao 36 miliona eura, sa svojim novim klubom će potpisati ugovor na pet godina uz godišnju platu od pet miliona eura.
Cosa Nostra iz Torina na haparatima kuknjava
Njega je u svojim redovima silno želio vidjeti Juventus, pregovori sa Starom damom su trajali čitavo ljeto, a na kraju je Draxler potpisao za Wolfsburg.
Juventus je jučer imao i postignut dogovor sa Rudarima da sjajni Nijemac preseli u Torino za 32 miliona eura računajući bonuse, da bi se tokom noći uključili Vukovi i preoteli 22-godišnjeg fudbalera Bianconerima.
Draxler je njemačkog viceprvaka koštao 36 miliona eura, sa svojim novim klubom će potpisati ugovor na pet godina uz godišnju platu od pet miliona eura.
Cosa Nostra iz Torina na haparatima kuknjava
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Evo budale. 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.