ekipa koja je tu samo reda radi i mi je ne mozemo dobit
bruka jad čemer i sramota
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Za sada su dvije utakmice kazne. Jednu je odradio danas. U utorak ce se znati da li ce biti jos utakmica kazne.deno_TM87 je napisao/la:Dvije utakmice, ne igra protiv Slobode.EmirTM87 je napisao/la:Nisam upratio na koliko je kaznjen Kosoric. Igra li protiv Slobode? Odbrana izgleda jadno bez njega.
cuo sam da je sanel nasao klubDooVe je napisao/la:Ako stvarno postoji šansa da Sanel dođe, i ako je fizički na adekvatnom nivou neka dođe jer ovoj ekipi jedan takav igrač treba!
I Beganović.bistrikboy je napisao/la:Memija ima kartone.deno_TM87 je napisao/la:Dvije utakmice, ne igra protiv Slobode.EmirTM87 je napisao/la:Nisam upratio na koliko je kaznjen Kosoric. Igra li protiv Slobode? Odbrana izgleda jadno bez njega.
salle86 je napisao/la:evo me, malo sam se smirio
prvo da jeb.em sve po spisku ovim koji bi odma mijenjali odovića
sjetite se "navijači" koliko je on preporodio ovaj tim
problem jeste i u njemu ali ne možeš ti od govana pitu praviti
a danas su naši bili ko ****, proljevi(i)
da smo jači jesmo, to se vidjelo u nekim trenutcima samo ali igrači mladosti igrali 90+ ozbiljno dok naši možda 10 u vrh glave
toliko bolji nismo da ga ****
razočaran sam nazatkom nekih igrača, od kojih sam očekivao da eksplodiraju ove sezone (naša djeca memija i dženis), stokić...
ne treba sad sve redom otpuštati i pljuvati ali da se treba ovaj kiks sankcionisati e to treba
I KAD GUBI I KAD VODI, ŽELJO SE VOLI !!!
Ko god ga gura nek se J*** zajedno al bruka je vise da ako fali lijevi bek igra Enis,ako ganjamo rezultat ulazi Enis ako fali stoper igra Enis e pa jbg vise dokle brate dragi a on nema kalibra ni za jednu poziciju u Zelji a sve igra bruka i sramotaamelTm je napisao/la:Interesuje me samo ko gura E.Sadikovica danas na stoperu a i stalno dobija priluku i sa klupe,po meni on nije za Zelje...Tjeramo Colica a dovodimo krampu Livaju to mmi je bilo skroz nelogicno..i juce svi pisu netreba nam Jahic sta ce nam eh jestel danas vidjeli kolko bi nam on valjao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.