FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samozeljo1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samozeljo1987 » 30 avg 2015, 20:11

Od koga mi gubimo :oops:
ekipa koja je tu samo reda radi i mi je ne mozemo dobit
bruka jad čemer i sramota

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 avg 2015, 20:12

deno_TM87 je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:Nisam upratio na koliko je kaznjen Kosoric. Igra li protiv Slobode? Odbrana izgleda jadno bez njega.
Dvije utakmice, ne igra protiv Slobode.
Za sada su dvije utakmice kazne. Jednu je odradio danas. U utorak ce se znati da li ce biti jos utakmica kazne.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 avg 2015, 20:13

Treba dobro osvjezenje ekipi, ovo je bas nisko.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 30 avg 2015, 20:22

I ako imam sezonsku mene Grbavica nece vidjet dok u Zelji igra E.Sadikovic a Samire Bekricu i Sanele Jahicu ako citate ovaj forum vratite se da svetinju vratimo tamo gdje joj je mjesto .

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 30 avg 2015, 20:27

Ako stvarno postoji šansa da Sanel dođe, i ako je fizički na adekvatnom nivou neka dođe jer ovoj ekipi jedan takav igrač treba!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

amelTm
Kontakt:

Post Postao/la amelTm » 30 avg 2015, 20:27

Interesuje me samo ko gura E.Sadikovica danas na stoperu a i stalno dobija priluku i sa klupe,po meni on nije za Zelje...Tjeramo Colica a dovodimo krampu Livaju to mmi je bilo skroz nelogicno..i juce svi pisu netreba nam Jahic sta ce nam eh jestel danas vidjeli kolko bi nam on valjao

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 30 avg 2015, 20:28

DooVe je napisao/la:Ako stvarno postoji šansa da Sanel dođe, i ako je fizički na adekvatnom nivou neka dođe jer ovoj ekipi jedan takav igrač treba!
cuo sam da je sanel nasao klub
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 30 avg 2015, 20:30

Bas me zanima kako ce ta odbrana izgledati bez Kosorica protiv Slobode i ko ce igrati na toj njegovoj poziciji. Ako Oda stavi Enisa opet onda on fakat ima problem.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 avg 2015, 20:32

bistrikboy je napisao/la:
deno_TM87 je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:Nisam upratio na koliko je kaznjen Kosoric. Igra li protiv Slobode? Odbrana izgleda jadno bez njega.
Dvije utakmice, ne igra protiv Slobode.
Memija ima kartone.
I Beganović.
DRUG NEBI TI PUNCA

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 30 avg 2015, 20:33

salle86 je napisao/la:evo me, malo sam se smirio
prvo da jeb.em sve po spisku ovim koji bi odma mijenjali odovića
sjetite se "navijači" koliko je on preporodio ovaj tim

problem jeste i u njemu ali ne možeš ti od govana pitu praviti
a danas su naši bili ko ****, proljevi(i)
da smo jači jesmo, to se vidjelo u nekim trenutcima samo ali igrači mladosti igrali 90+ ozbiljno dok naši možda 10 u vrh glave
toliko bolji nismo da ga ****

razočaran sam nazatkom nekih igrača, od kojih sam očekivao da eksplodiraju ove sezone (naša djeca memija i dženis), stokić...

ne treba sad sve redom otpuštati i pljuvati ali da se treba ovaj kiks sankcionisati e to treba

I KAD GUBI I KAD VODI, ŽELJO SE VOLI !!!
:thumbup:

Bukvalno, mi smo odigrali 10-ak minuta ove utakmice. Mada, da je Tiago ono pogodio, vjerovatno bismo i ovakvi nikakvi ipak pobijedili. Ali je.bi ga, ovo nije smjela biti takva utakmica. Da je kako treba, govorio bih sad "da je Tiago zabio, bilo bi 4:0, a ovako samo 3". Sa ovakvim pristupom ne možeš pobijediti nikoga.
FK Željezničar 1921

LeoMessi
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LeoMessi » 30 avg 2015, 20:33

amelTm je napisao/la:Interesuje me samo ko gura E.Sadikovica danas na stoperu a i stalno dobija priluku i sa klupe,po meni on nije za Zelje...Tjeramo Colica a dovodimo krampu Livaju to mmi je bilo skroz nelogicno..i juce svi pisu netreba nam Jahic sta ce nam eh jestel danas vidjeli kolko bi nam on valjao
Ko god ga gura nek se jebu zajedno al bruka je vise da ako fali lijevi bek igra Enis,ako ganjamo rezultat ulazi Enis ako fali stoper igra Enis e pa jbg vise dokle brate dragi a on nema kalibra ni za jednu poziciju u Zelji a sve igra bruka i sramota

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 30 avg 2015, 20:34

mozemo mi pricati sta hocemo, ali svakom utakmicom se pokazuje da smo u vrlo losoj situaciji sa igrackim kadrom. danas fale dvojica i problem. iducu nam opet, sigurno, fale dvojica (memija i kosoric), a i treci je upitan (vidjet cemo sta je sa mladenovicem). na to dodas ocajnu predstavu blagojevica, oba sadikovica, memije, problem sa zavrsnicom tiaga i kokota... ne mozes ocekivat nista dobro. krivo mi jeste zbog danasnjeg poraza, ali sam na zemlji, znao sam da nece biti lako, zbog pomenute igracke strukture i necu pljuvati po igracima i struci. ovo je jednostavno nase stanje i s tim se treba pomiriti. kad procitam postove: sta ce nam jahic, bekric... dodje mi muka. svaka cast nasim omladincima, ali ne moze se na njima graditi igra. primjer su memija i beganovic. osciliraju u igri i to je sasvim normalno. problem je sto nemamo adekvatne opcije na njihovim mjestima i moraju igrati. bez, makar tri, kvalitetna igraca u rosteru, bit ce ovo teska i mucna sezona, sa vrlo upitnim plasmanom u evropu. o tituli za ovu sezonu nisam razmisljao ni ranije, a sada mi nece ni na san dolaziti.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Sema1988
Kontakt:

Post Postao/la Sema1988 » 30 avg 2015, 20:37

Joj lakse mi je bilo kad smo gubili od Zovko Zepca nego od Mladosti danas ( mada njima svaka cast , zasluzena pobjeda ) Al toliko indolentnosti, nezainteresovanosti, to je nevjerovatno ! Das im podrsku svaku tekmu , izgube ( od Radnika) opet aplauz , a oni ti ovako vrate ( i protiv Borca nesto slicno , al hajd tad smo barem Evropu igrali)
Kokot (iako mi je drag) najveci flop danas , nista uradio nije, onu prvu priliku je jednostavno mor'o zabit
Tiago opet najmanje los , bez obzira sto je ono fulio, desava se.. Poslije je bila slicna situacija al Dzenis udaljen 10 metara od lopte bio
Ova nasa djeca se pofino ufurala, dobro neko gore napisa , od Dzenisa i Memije se ocekivalo da eksplodiraju , a oni nista, ni naznake nekom napretku
Definitivno treba dovest 2-3 igraca , osvjezit ovo malo , jer u ovakom stanju nema sanse da budemo konkurentni u borbi za titulu

Sent from my iPhone using Tapatalk

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 30 avg 2015, 20:37

Realno ovo je jedna od većih bruka uz svo uvažavanje prema protivniku. Opaliti po džepu sve sudionike ovog blama. Kada su mogli dobiti premije za predstavu protiv Širokog iako nisu pobijedili, onda im se isto tako treba skresati plata za ovu sramotu nanijetu klubu.

YYY

Post Postao/la YYY » 30 avg 2015, 20:40

Zasluzen poraz, sa onakvom igrom nista bolje nismo ni zasluzili ...
Nezalaganje igraca, mlitava igra, bez hrabrosti i agresivnosti u duelima, ziceri Tiaga, Stokica ...

Mnogo toga je danas isplivalo na povrsinu, pocev od limitiranosti pojedinih igraca, do kratke klupe, sa druge strane seljacka ekipa poput Mladosti znalacki je odigrala danasnju utakmicu, nisu dozvoljavali da se igra razvije, ono nabijanje - izbijanje lopte :crazy: , niti su sta posebno sta odigrali niti sta pokazali, ali su uspjeli u svojim nakanama i najavama svih ovih dana.
Neke stvari se moraju promijeniti, klub je u ovom proteklom periodu iza nas zaradio novce i novce, izasli smo iz finansijske krize i to je i vise nego jasno i oko toga se nema vise sta raspravljati, na polusezoni pod hitno investirati dio novca u igracki kadar, Sadikovicu starijem se na polusezoni zahvaliti, tu je vec tri godine i nista nije pokazao osim onog gola u Vitezu, pojedine igrace "sacekati" do polusezone, igrace poput Stokica, Mladenovica i Bogdanovica, ako ne opravdaju svoje uloge komotno im se zahvaliti na saradnji, kada smo mogli pred kraj sezone "otjerati" 6.igraca mozemo i ovu trojicu, evidetno je da nam fali plejmerker, igrac koji bi dijelio lopte, razigravao.
Ovo danas je ocajno, danasnji poraz komotno mogu uporediti sa porazom od Modrice 4:1 iz 2007., jbt ekipa koja je usla tek u ligu pobijedi Zelju, nebi nista rekao da je tekma bila na nivou, da su nasi igrali, borili se, al ovako ...

Drugi evidentan problem jeste klupska organizacija, ne vidim svrhu niti ulogu funkcije sportskog direktora koju obavlja Hare, i to prvenstveno na polju transfera, kada uporedim kako igraci sada dolaze i kako su dolazili prije godinu, totalno se vidi razlika, klubu je prvenstveno potrebna unutrasnja reorganizacija, sa "pojacanjima" od dva do tri administrativna radnika, ljude profesionalce koji ce raditi za placu, a ne ovako mlitavo, nezainteresovano sa mnogo fula, nejasnoca i nedorecenosti.
Odovic je strucnjak samo takav i bilo ko sta kaze protiv njega neka prvenstveno pogleda statistiku covjeka i neka zatim preispita sam sebe, iskljucivi krivci za danasnji poraz su igraci, sada im iste one premije za "pobjedu" u SB. oduzeti, sve u svemu danas je bilo i ruznih scena pred kraj utakmice, psovanja igracima i sve i svasta od strane ljudi iz naseg kluba, mogu ih i imenovati ali nebi bilo ok. :sick: ono kabadahijski pred domacinima, pred redarima i svima ostalim, iskreno se nadam da nize od ovog ne moze, 6.kola i vec tri poraza i remi ...
1921'

UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!

GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!

POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 avg 2015, 20:46

Neka ne trebaju nam igrac,,, to ce djeca iznijet...bjez bia nemoj samo da mi neko pocne moralne pridike. Niko im nista ne prigovara eo ima tri sezone, za blamazu nad balamazama protiv radnika svi su rekli OK IDEMO DALJE i onda se ovo desi...i sta treba sutit?

Odovica ne treba mijenjati uopste ne mogu da vjerujem da to neko i pomislja, ali u igrackom kadru itekaok treab bit izmejna
=\_1921_/=

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 30 avg 2015, 20:57

Ipak je bolje ne očekivati ništa u ovoj sezoni , k'o da gledam svako će (od Uprave , preko stručnog štaba do igrača ) imati neki izgovor za loše rezultate .

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 30 avg 2015, 21:15

Jutro je pametnije od večeri.

Nije bilo sve tako ni crno kao što na prvu izgleda. Da je Tiago pogodio, ono što je morao, sada bi pričali drugu priču. Zicere su fulili i Kokot, Stokić...

Hadžiahmetović zabio ekstra golčinu i pokazao kakav je majstor. Mali Hiroš, također treba dobijati više prostora za igru, tu je i Žerić. Treba više vjerovati i davati šanse našoj djeci, jer su ona upravo prošle sezone pokazala da se mogu nositi sa svima u ovoj ligi i svojim znanjem i borbenosti obezbjedila Evropu.

Pauza će dobro doći i ljudi u Klubu bi trebali sjesti, sjedinite se i još jače krenuti u nastavak sezone, jer ista je tek počela. Imamo kikseva (imaju ih i drugi), ali ništa nije nedostižno uz pravi pristup i maksimalno zalaganje. FORZA ŽELJO!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 30 avg 2015, 21:17

Ambicije su bile sasvim jasne jos u sred Evropskih utakmica. Izmedju dvije utakmice prodajes dva najbolja i najkonstantnija igraca, a dovodis zamjene s ogromnim upitnikom iznad glava. Nazalost ispod upitnika se krije odgovor da ti igraci nisu dostojna zamjena. Poraz kao poraz, iako ovaj danas stvarno tesko pada. Treba prije svega dobro odluciti kuda se ide s klubom. Ako cemo prodavati najbolje igrace, onda nemoj najvaljivati titule i slicno, umjesto Bajica stavi Beganovica, umjesto Kvesica Alihodzica, umjesto Tomica Zerica, Kjosevskog, Hirosa itd. Ako se ide s podmladjivanjem daj onda da to i radimo, a ne da gledamo Kokota koji moze trcati poluvrijeme, Mladenovica koji ne prelazi centar, Blagojevica koji oscilira vise nego Amir, Stokica koji nije dorastao da trenutno na terminu igra, da ne spominjem Hodzurdu, Livaju, Dijatu. **** te Stokic koji luta po tri kontinenta pa dodje u Zelju nespreman totalno. Bolje da nikoga nisu onda ni dovodili. Daj sansu nasoj djeci opet nek igraju, barem ce raja biti ponosna na svakog od njih i nece se nesto ocekivati. Sada imas Antolovica, Kosorica, Bogdanovica, Blagojevica, Enisa Sadikovica, Kokota, Djelmica, Dijatu, Tiaga, Hodzurdu, Livaju, Mladenovica u ekipi i pricas o omladinskom pogonu i guranju djece.

Ako je neko podbacio za dovodjenje igraca u ekipu nek odgovara za to. Najgore je sada okrenuti glavu i cekati sljedece greske, pa da se opet naglaba o tome. Svaka cast svakom, ali ako ne radis svoj posao kako treba, nek radi neko ko ce biti bolji.

Vec je primjetno da mi nemamo nista od onoga sto smo imali prosle godine. Prije svega se to odnosi na borbu na terenu i odnos prema plavom dresu. Takav pristup je nedopustiv. Igrao je Ivica Osim za Zelju, igrao je i Miso, Bukal, Mihajlovic, Skoro, Mesa Bazdarevic, Katalinski i jos mnogo mnogo ljudi cije ime se spominjalo po cijeloj Evropi. Ako sada neki Kokot, Stokic ili Uzelac misle da su neko i nesto grdno se varaju. Sve je to sitno. Ono sto se trazi od njih je da se bore kao prosle godine i niko im nece nista prigovoriti, i ne smije se dopustiti da igrac izgubi loptu i gleda kako primamo gol, ili da neko negoduje zasto ne igra i psuje prema klupi. Takve odma nabiti nogom u dupe i nek svoja sranja prospaju negdje drugo.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 avg 2015, 21:18

Yebi ga, izgubili, slabo su odigrali i to je to. Ne treba sad neke revolucije praviti desi se. U krizi smo ovih prvih nekoliko kola, za nadati se da će se ova pauza iskoristiti na najbolji način. Protiv Slobode će biti teško uzimajući u obzir da neće igrati ni Kosorić ni Memija. Nadam se sad fakat tom Sanelu da će doći, treba nam jedan takav igrač da se stvori jedan pozitivni šok. Ovo što prije zaboraviti, okrenuti se novim utakmicama, prvenstvo postaje sve teže i teže..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, knoa, Lokomotifa, nedimmmm1337, Orvel, Proximic, Rule_hz i 71 gost.