FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 30 avg 2015, 22:46

Najnovija istaživanja kažu da ako sam iskonzumiraš 1 nargilu kao da si iskonzumirao 2 kutije cigareta na dan.
SRETAN BROJ - 1725

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 30 avg 2015, 22:47

Zip je napisao/la:@denvald kad si me prozvao, mogao si bar onda procitati sta sam ranije napisao.

Yebe se meni za trofej hoce li ga vratiti il ne.. Da li ga je zasluzio il ne..
Al nije uredu da momku od 19 godina, koji je poceo karijeru u fks, izvodis samo da bi ga mogli ljudi pljuvati i psovati.
A to su strucnjaci sa sjevera i napisali u svom "saopstenju".

Po tebi su neprijatelji kluba oni koji ne misle kao ti.
Meni ce uvijek biti klub na prvom mjestu, a ti ces uvijek baklju baciti i klubu izbiti milju maraka minimalno..
I ti si mavijac kluba, a mi smo neprijatelji..
Logika danasnje Bosne i bosanaca

:thumbup:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 avg 2015, 22:48

E vala kada je mogao Krste danas da dobije aplauz,onda to isto zasluzuje i Samir kada zaigra.
Decko je pogrijesio,kaznjen je za to i od kluba i od navijaca i od reprezentacije,izvinuo se svima,shvatio je da je pogrijesio.
I sta sada? Treba decka razapeti sada ubiti ga u pojam totalno?
Ma daajte vise popustite!!!
Bilo,proslo,lekcija naucena,idemo dalje!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 avg 2015, 22:49

Pantelija je napisao/la:Nije tacno
cimijev i duljin pad forme je uslijedio kada su dobili POVEĆANJE PLATE i umjesto neke sitne plate dobili su fine ugovore! e tada je poceo njihov pad

nije istina da je radovaac i u pola trunio šiše kao sad sto to radi...
je li znas sta se desilo kada je dosao na trening poslije potpisa ugovora novog? kupio đipa i kaze boli ga noga... ovi kontali ozljeda, kaze "odkvačila"... a kako su mu pare udarile u glavu,pokazuje i to sto nas naziva bijedom i fukarama :)

dalje, radovac samir je uvijek igrao pocetak sezone dobro dok ima svjezine, poslije dolazi do pada jer je NESPREMAN

i na kraju, ŠIŠA JE GORA OD CIGARA, DOKAZANO, I SMANJUJE KAPACITET PLUCA JER SE UMJESTO KISIKA ZA KRV VEZE UGLJEN MONOKSID KOJI DOSPJEVA DO MISICA I PLUCA... RADOVAC JE NESPREMAN A KAPACITET NJEGOVIH PLUCA JE NA MJERENJIMA BIO SMIJESAN! kao i duljevicev...

Pitaj se zasto se duljevic ovoliko ozljeđuje=??? slucajno?

moj svaki BAN je bio zbog anamo onih ili lištičana...
ma šiša je bezzz i to nije razlog ali ne trebaju to da rade bas iz razloga sto su igraci FKS i javne licnosti to im ne prilici ,daju povod navijacima da pricaju o njima kao ne sportistima . mislim da je duljin -rdovcev pad vise psiholoski ,loše podnose pritisak ,takodje mislim da struka loše radi s njima ,vjerujem da mogu a i hoce bolje ovo je samo prolazna kriza :salut: :salut:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 avg 2015, 22:50

Kamo srece da imamo manje takvih "prijatelja", il da ih nemamo nikako, kao sto si ti.
Sad bi nam karta za danasnju utakmicu bila 5 umjesto 10KM
Pa bi doslo 3-4k na stadion, umjesto 1500.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 avg 2015, 22:51

Zip je napisao/la:Kamo srece da imamo manje takvih "prijatelja", il da ih nemamo nikako, kao sto si ti.

Pa došlo baš onoliko koliko FKS ima pravih navijača ostali su simpatizeri, derby i selfie navijači.
SRETAN BROJ - 1725

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 30 avg 2015, 22:52

Dok govorim istinu dobar sam,sve dok nisam tetkica kao ti koja pljuje na sve i koja izmišlja stvari samo da se nešto zakuha bez razloga jer je tebi dosadno u životu.I bolje je što ne znaš istinu i što širiš laži,siguran sam da bi opet popljuvao nečiji trud.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 30 avg 2015, 22:53

GameFKS je napisao/la:Da ja sam neprijatelj. Slažem se da je mu se nije trebao dato trofej Ismir Pintol, ali ne treba se ni iživljavati na njemu. A ovo da se nije promijenilo ću se se nasmijati. Da, ja se satrah pišući laži.
Ko je ili ko su ti novi da i ja znam ?
Das Ist Walter

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 avg 2015, 22:57

pitic je napisao/la:
Zip je napisao/la:Kamo srece da imamo manje takvih "prijatelja", il da ih nemamo nikako, kao sto si ti.

Pa došlo baš onoliko koliko FKS ima pravih navijača ostali su simpatizeri, derby i selfie navijači.
Upravo tako!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 avg 2015, 22:58

Danas sam vidjeo dvije vrlo zanimljive stvari.
-Dzeno mijenja formaciju u toku utakmice i to radi bas ono sto smo vise puta prizeljkivali. 4-4-1-1 formacija,odmah se vidjelo da od Krste ima vise koristi kada igra blize golu,kao danas odmah iza Benke. U ovoj varijanti nam i ne treba klasicna 10-ka,a djelomicno slicnu ulogu je imao i krste samo sto je bio vise orijentisan prema golu. Cini mi se da bolje funkcionisemo na ovaj nacin.
-Dzeno ubacuje stopera u vezni red (Mihojevic).
Dakle ili je dobio odredene savjete ili je sam skontao neke stvari.
U svakome slucaju nadam se da ce se konacno to pitanje trenera rijesiti u ovoj sada pauzi.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 avg 2015, 23:04

Teška će ovo sezona biti nikoga više nije lahko pobjediti. Svako može pobjediti svakoga. Mi jednostavno nemamo mega extra kvalitet i zbog toga smo u istom košu kao i ostali. Redovne plate ne mogu promijeniti tu činjenicu pa pošto je tako svi moramo stati uz klub šta god bilo, nema nam druge.
SRETAN BROJ - 1725

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 30 avg 2015, 23:06

Kouadio opet najbolji u Travniku, prolazi danas igrače Slavije k'o da ih nema. :D

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 30 avg 2015, 23:13

Jel ono Husref u jednoj utakmici ubacio Torlaka u napad?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 avg 2015, 23:15

Današnja utakmica upravo onakva kakvu smo je i očekivali, tromo, tvrdo, bezidejno u sredini. Penal je okrenuo vodu na naš mlin i tako je išlo do kraja. Bilo je finih situacija, fino zamišljenih ali ne i izvedenih akcija, ali to mora mnogo bolje, jer smo mi današnjem protivniku onakav kakav jeste trebali uvaliti bar četiri komada.

O pojedincima se može dugo i na široko jer bi svakom danas našao po neku manu a rijetki bi dobili pohvale. Izdvojio bih Kovačevića koji je i danas odigrao odličnu utakmicu, smireno, tvrdo. Nema kod njega nasumičnog izbijanja lopte, nego kad je osvoji lagano nađe najbolje rješenje. Mene je u ove dvije utakmice oduševio, samo neka nastavi tako. Okić, Tatomirović, Rustemović, Bekić, Benko su odigrali korektno na nekom svom nivou. Pa mogao bih tu dodati i Puzigaću ako zanemarimo katastrofalan centaršut, ali od njega ubačaje više ne očekujemo. Delač je bio besposlen.

A oni drugi koji bi kod mene dobili negativne ocjene su Hebibović, Alispahić, Velkoski. Hebibović nije za beka to je sad bar svima jasno, ja sam prvi mislio da je to neka verzija modernog beka koji veoma dobri igra i naprijed i nazad međutim kod Hebiba ni jedno nije na nivou, pogotov nazad. Jesna situacija pred kraj prvog poluvremena me je baš iznervirala, Alispahić drži loptu, Okić koji je ordinirao po desnoj strani je ušao u sredinu, na desnoj strani nema nikog, "dulum" slobodnog prostora ispred istoka a Hebib stoji nazad i ne kreće, a imao bi pravu priliku za neometan centaršut, on stoji i maše rukama. Velkoski osim onog šuta iz slobodnjaka i one pete za Benku, koji ovaj drugi nije stigao, nije uradio ništa kvalitetno. Šta je njemu u glavi ja ne znam. I kad je u drugom poluvremenu prešao u sredinu meni nije ostavio neki dojam, osim nekoliko pasova koji nisu prošli. O Alispahiću je suvišno bilo šta reći, jedino vrijedno pomena je onaj šut sa distance.
Bekić je unio živosti na lijevu stranu i da je malo više uigran sa ekipom moglo je biti mnogo opasnije.

Duljević se očito nije u potpunosti oporavio, ima tu još straha i u duelima i onih njegovih viška poteza. Sa njim neko stručan treba obaviti razgovor na tu temu. Onakvu priliku kakvu je imao pred kraj je jerdnostavno morao realizovati.

Ona transformacija u drugom poluvremenu je dokaz da mi i tako možemo igrati i to jako uspješno, samo je treba češće upotrebljavati i sami igrači će se navići na to. Nisam skontao šta je Dženo htio sa ubacivanjem Marka u sredinu, uopće se nije snašao tu, bolje bi mu bilo da je ubacio Veladžića.

Sad se lagano odmoriti i ohladiti od svega, pa na veoma neugodno gostovanje u Lukavicu potivniku koji ove polusezone igra jako dobro.

@pantelija
Gore si pomenuo da je Radovac Sarajevu dao samo asistenciju na derbiju, pa se ja pitam koliko ti pratiš utakmice Sarajeva? Samo u ovih pet kola (ne računam današnju utakmicu) Samir je imao tri asistencije i time je najbolji asistent, a njegove asistecije od prošle sezone ću ti sabrati kad budem imao vremena, ostani na forumu i narednih dana.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 30 avg 2015, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 avg 2015, 23:19

Arhitekt je napisao/la:Jel ono Husref u jednoj utakmici ubacio Torlaka u napad?
Da, gurnuo ga sa stoperske pozicije u napad da pokuša dominirati skok igrom jer je malo ostalo do kraja utakmice pa smo bili prinuđeni da bunarimo lopte u protivnički 16-erac, ali na kraju nismo uspijeli. I to što je gurnuo Torlaka u napad se je pokazalo još lošijom solucijom jer smo nakon toga bili još lošiji na terenu. Dobro se sjećam navedene situacije.
SRETAN BROJ - 1725

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 30 avg 2015, 23:24

Sa ovom igrom ne možemo osvojiti titulu.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 avg 2015, 23:24

Kad smo kod bivših igrača :mrgreen: :mrgreen:
slika

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 30 avg 2015, 23:25

Ima li negdje video kratki pregled utakmice ?
U novi boj ...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 avg 2015, 23:28

hz033 je napisao/la:Ima li negdje video kratki pregled utakmice ?
http://fksinfo.com/novosti/video-izvjes ... -p-20/2687

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 avg 2015, 23:29

hilmo je napisao/la:Kad smo kod bivših igrača :mrgreen: :mrgreen:
slika
Valjda nabacio gol, a zamisli da ga je zabio :lol: šta bi onda pisao :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99 i 8 gostiju.