Signore je napisao/la:Ovo iz kola u kolo sve zanimljivije. Favorita jednostavno nema. Puno je razocarenja. Velez, Olimpic, Borac, Zeljo, sve ekipe koje nismo ocekivali na mjestu na kojima se sad nalaze. Vjerujem da ce svi ostati u ligi, mada me nebi iznenadilo da netko izleti iz naseg premijersipa. Sloboda je najprijatnije iznenadjenje, a jos bi pohvalio Celik i Radnika. Nije da blistaju, ali iznad mojih ocekivanja. Radnik ce cak izbit i na cetvrto mjesto ako sutra dobije Olimpica. Prije tri mjeseca slavili su na Otoci s 3-2, tko zna, mozda se ponovi.
Zanimljivo mi je da se Mladost ovdje ismijala kao ekipa koja ce ligu napustiti bez boda, a onda nanizu pet utakmica bez poraza. Jesu tu bila cetiri remija, ali danas dobiju Zelju i sigurno imaju sanse za opstankom u ligi.
Jedva cekam da prodju jos 3-4 kola da vidim ocel se itko sa dna dignuti gore, ocel Radnik i Celik nastaviti s dobrim partijama, ocel se dignuti, pasti ili drzat poziciju u sigurnoj zoni, a najvise me zanima mozel Sloboda drzat mjesto koje vodi u Europu. Bit ce zanimljiv razvoj situacije i sa Zeljom. Iako je Velez zadnji, Zeljo je mene najvise razocarao, ali se nadam da ce se dignuti i ako ne za titulu onda da se barem bore za Europu. Vjerovao sam da ih je smorila ta Europa u startu sezone, ali od tog je dosta proslo, trebali su do sad proigrat, a onda izgube od Mladosti koja sigurno nema kvalitet blizu Zeljeznicara. Da je bio remi pa jbg, desava se, ali poraz. Desi se i on, ali Zeljo nikako da pocne uhvati neki ritam i napravi pozitivan niz.
Dugo nisam pročitao bolji post na ovu temu, ne može čovjek zapaziti ništa pametnije od silnih gluposti.
Slobodi ostaju tekme protiv tradicionalno neugodnih ekipa Željo, Sarajevo, Široki, Zrinjski, tu se pravi bodovi uzimaju. Ne sumnjam da će Željo igrati protiv Slobode pod pritiskom, te da će dati sve od sebe za puni plijen. Teška utakmica za Slobodu. Još jedna bitna tekma je sa Zrinjom kući.
I još da primjetim da je liga postala veoma nepredvidljiva i interesantna, nijedan protivnik se ne smije podcijeniti, svako svakog može da iznenadi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."