Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

dzelllo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la dzelllo » 30 avg 2015, 22:36

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ostaće Velež, vjerovatno će naći sad solidnog trenera za naše uslove a i ekipa im nije za ispadanje. A i veliki je to klub i taj sindrom ih može ostaviti u ligi i sa lošijom ekipom od ove. Dželo Dželo zavede vas tvoj imenjak u crno :mrgreen:
Jest sibicar mrtvi, mada su gori ovi sto su ga doveli.
@Heller jelde da je najvitalniji lik u savezu? :kralj:
lezVe do bagro

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 30 avg 2015, 22:38

Pa kakve su ovo kamere i izvjetaji,pa ovo treba ukinut odma !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 avg 2015, 22:45

Uuuuu al je ostecen borac...za ovaj ofsajd
=\_1921_/=

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 30 avg 2015, 22:49

Mislim da su Zeljo , Sarajevo Siroki , Zrinjski i Sloboda iCelik sigurni.Ostali svi mogu da ispadnu
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan

I gdje god da igras ...

Za nju bori se i pobjeđuje...

Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 30 avg 2015, 23:06

Sedmo kolo nije za 2 sedmice vec u srijedu za 10 dana...nisam to znao

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 30 avg 2015, 23:15

KenoRob je napisao/la:Sedmo kolo nije za 2 sedmice vec u srijedu za 10 dana...nisam to znao
Ne znaju ni oni šta rade. Prvo je bilo predviđeno da se ovo kolo sad igra u srijedu, pa onda ovaj vikend da se igra 7.kolo. Ali su onda pomjerili 6. kolo za ovaj vikend, a sedmo za srijedu. Nigdje veze odluke. :roll:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 30 avg 2015, 23:36

Signore je napisao/la:Ovo iz kola u kolo sve zanimljivije. Favorita jednostavno nema. Puno je razocarenja. Velez, Olimpic, Borac, Zeljo, sve ekipe koje nismo ocekivali na mjestu na kojima se sad nalaze. Vjerujem da ce svi ostati u ligi, mada me nebi iznenadilo da netko izleti iz naseg premijersipa. Sloboda je najprijatnije iznenadjenje, a jos bi pohvalio Celik i Radnika. Nije da blistaju, ali iznad mojih ocekivanja. Radnik ce cak izbit i na cetvrto mjesto ako sutra dobije Olimpica. Prije tri mjeseca slavili su na Otoci s 3-2, tko zna, mozda se ponovi.

Zanimljivo mi je da se Mladost ovdje ismijala kao ekipa koja ce ligu napustiti bez boda, a onda nanizu pet utakmica bez poraza. Jesu tu bila cetiri remija, ali danas dobiju Zelju i sigurno imaju sanse za opstankom u ligi.

Jedva cekam da prodju jos 3-4 kola da vidim ocel se itko sa dna dignuti gore, ocel Radnik i Celik nastaviti s dobrim partijama, ocel se dignuti, pasti ili drzat poziciju u sigurnoj zoni, a najvise me zanima mozel Sloboda drzat mjesto koje vodi u Europu. Bit ce zanimljiv razvoj situacije i sa Zeljom. Iako je Velez zadnji, Zeljo je mene najvise razocarao, ali se nadam da ce se dignuti i ako ne za titulu onda da se barem bore za Europu. Vjerovao sam da ih je smorila ta Europa u startu sezone, ali od tog je dosta proslo, trebali su do sad proigrat, a onda izgube od Mladosti koja sigurno nema kvalitet blizu Zeljeznicara. Da je bio remi pa jbg, desava se, ali poraz. Desi se i on, ali Zeljo nikako da pocne uhvati neki ritam i napravi pozitivan niz.
:clap:

Dugo nisam pročitao bolji post na ovu temu, ne može čovjek zapaziti ništa pametnije od silnih gluposti.

Slobodi ostaju tekme protiv tradicionalno neugodnih ekipa Željo, Sarajevo, Široki, Zrinjski, tu se pravi bodovi uzimaju. Ne sumnjam da će Željo igrati protiv Slobode pod pritiskom, te da će dati sve od sebe za puni plijen. Teška utakmica za Slobodu. Još jedna bitna tekma je sa Zrinjom kući.

I još da primjetim da je liga postala veoma nepredvidljiva i interesantna, nijedan protivnik se ne smije podcijeniti, svako svakog može da iznenadi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 avg 2015, 23:47

Prvo kolo bez iznenađenja, kvalitetniji pobijedili, jednaki remizirali, sve očekivano.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 avg 2015, 23:53

jurisicduska je napisao/la:Prvo kolo bez iznenađenja, kvalitetniji pobijedili, jednaki remizirali, sve očekivano.
:urnebes: :urnebes: ..namazan si jupolom...bezbojnim :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
inace,sta rec za kolo....nista....ocekujem saopstenja i komitet za spas :D :D

p.s. nisam gledao tekmu iz zenice pa molim nekog ozbiljnog da mi potvrdi...de ne j e b i t e me da su skandirali SAVEZ NAPOLJE :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 avg 2015, 23:56

staragarda je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Prvo kolo bez iznenađenja, kvalitetniji pobijedili, jednaki remizirali, sve očekivano.
:urnebes: :urnebes: ..namazan si jupolom...bezbojnim :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
inace,sta rec za kolo....nista....ocekujem saopstenja i komitet za spas :D :D

p.s. nisam gledao tekmu iz zenice pa molim nekog ozbiljnog da mi potvrdi...de ne j e b i t e me da su skandirali SAVEZ NAPOLJE :urnebes: :rol:
Ja ozbiljno mislim da kad fale dva igrača konama da je mladost dk kvalitetnija, uopšte nije provokacija, što se uostalom vidjelo na neutralnom terenu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 avg 2015, 00:06

Memic i Vojvodic izdominirali koje zurke :rol: :rol: :rol: :njanjanja: :njanjanja: :bih:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 avg 2015, 00:07

BitiSrcemVezan je napisao/la:
rigotina je napisao/la:slika
:zviz:
"Neće Velež ispasti, podiće RAja još jedan kredit." :mrgreen:
Eno Pastrmke zirante trazi po bijelom svijetu. Tepsija ljut na njega, kaze "ne moli ih bola' brato", obeco mu nesto onaj skakac s mosta, samo nije skontao sto, ovaj pricao na engleskom jeziku. :urnebes:

Dzello - e jest ti i kladjenje neko, godinu cekati da bi se obicni avatar promijenio. A ostace Velez, podici ce RAja kredit bespovratni. :p
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 avg 2015, 00:09

jurisicduska
prijatelju imaš ti i super postova ali si ovim usrao sve.
Obrukali se kako nismo odavno, ja se jadno osjećam i ovim putem čestitam Mladosti na pobjedi. Nadam se da su se neki poslije ovoga zakucali za dno, dovoljno su i letili i nadam se da im je ovo škola za unaprijed upisane bodove. Ligu će osvojiti onaj ko najviše protivnika ozbiljno shvati, mi Mladost nismo shvatili ozbiljno jer da jesmo dobili bi ih sigurno, ovako je Mladost sasvim zasluženo pobjedila i svaka im čast. Željezničar je još u Europi dokazao da je jedan od najozbiljnijih klubova u ligi, neki su se previše uzdigli poslije toga i eto.. Zakucala ih je Mladost i neka je..
Ona "Mladost ludost" je jedino što me uspjelo nasmijati poslije poraza, teška srca priznajem :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 31 avg 2015, 00:11

Evo snimka Mladost DK - Zeljo mozda ga Thiago sad zabije, posto se danas obrukao. :mrgreen:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 31 avg 2015, 00:17

Ajzea je napisao/la:jurisicduska
Obrukali se kako nismo odavno, ja se jadno osjećam i ovim putem čestitam Mladosti na pobjedi. Nadam se da su se neki poslije ovoga zakucali za dno, dovoljno su i letili i nadam se da im je ovo škola za unaprijed upisane bodove. Ligu će osvojiti onaj ko najviše protivnika ozbiljno shvati, mi Mladost nismo shvatili ozbiljno jer da jesmo dobili bi ih sigurno, ovako je Mladost sasvim zasluženo pobjedila i svaka im čast. Željezničar je još u Europi dokazao da je jedan od najozbiljnijih klubova u ligi, neki su se previše uzdigli poslije toga i eto.. Zakucala ih je Mladost i neka je..
Ona "Mladost ludost" je jedino što me uspjelo nasmijati poslije poraza, teška srca priznajem :D
Ne znam cemu toliko potcjenjivanje Mladosti? Mozda oni jesu mal' klub, ali nemaju oni losu ekipu a jos imaju zdravu sredinu. Sad vama to kao katastrofa, i obrukali se kao sto niste odavno. Ljudi imaju solidnu ekipu i svi ce se namuciti s Mladosti i kuci i u gostima. Vama je to brukanje jer je to Mladost, da li ovi isti igraci predstavljaju Borac, Čelik, Sarajevo tada to ne bi bila bruka? Citao sam vasu temu dan prije utakmice i vi kao navijaci ste potcjenjivali Mladost, kao da igrate protiv juniora. Treba realno pogledati, ovu sezonu ispada 6 ekipa, nema lakih ekipa, i nema unaprijed upisanih bodova.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 avg 2015, 00:20

Zeljo izgubi od Radnika kuci, a Sloboda pobijedi Radnika u gostima. Borac pobijedi Zelju, izvuce bod u Tuzli pa izgubi od Olimpica kuci i Drine u gostima. Slican niz se moze nastaviti i za druge klubove. Nema lakih bodova i ovakvih rezultata i iznenadjenja ce biti tokom cijele sezone, danas Zeljo, sutra mozda Sloboda ili Zrinjski.

Zeljo je favorit u narednoj utakmici na Grbavici i nikakvo iznenadjenje nece biti ako pobijede Slobodu, po meni cak i ocekivano, ako se to desi. Bod na tom gostovanju bice mi ravan pobjedi. Sva drugacija razmisljanja i provokacije su rezultat euforije ili klasicnog podyebavanja i kontriranja drugoj strani.

Smijesno mi bijase sto neko napisa kako se Zeljo ovim porazom oprostio od titule. Covjece, tek je 6. kolo i prvoplasirani bjezi samo 7 bodova, sami Bog zna koliko ce biti promjena na tabeli i iznenadjujucih pobjeda/poraza.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 31 avg 2015, 00:21

Mladost je u Banja Luci odigrala itekako kvalitetnu utakmicu gdje su trebali uzeti 3 boda,od te utakmice oni su po meni jako dobra ekipa jer malo ko moze nadigrati Borca u Banja Luci.Liga je sve zanimljivija,svako kola ocekujem par iznenadenja.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 31 avg 2015, 00:33

Jel to bila neka tuca u Zenici ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 avg 2015, 00:34

vivaILchelik je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:jurisicduska
Ne znam cemu toliko potcjenjivanje Mladosti? Mozda oni jesu mal' klub, ali nemaju oni losu ekipu a jos imaju zdravu sredinu. Sad vama to kao katastrofa, i obrukali se kao sto niste odavno. Ljudi imaju solidnu ekipu i svi ce se namuciti s Mladosti i kuci i u gostima. Vama je to brukanje jer je to Mladost, da li ovi isti igraci predstavljaju Borac, Čelik, Sarajevo tada to ne bi bila bruka? Citao sam vasu temu dan prije utakmice i vi kao navijaci ste potcjenjivali Mladost, kao da igrate protiv juniora. Treba realno pogledati, ovu sezonu ispada 6 ekipa, nema lakih ekipa, i nema unaprijed upisanih bodova.
Prijatelju, mislim da će ti sve biti jasno i sasvim dovoljno ako ti napišem samo jednu riječ.. Nezalaganje ;)
Naravno da nema lakih ekipa i unaprijed upisanih bodova, to sam ja bezbroj puta rekao. Nažalost mi smo ih upisali i evo šta se dešava, šamarčina kakva nam je i trebala da se pojedinci uozbilje.. Da se može i zna vidjelo se tek kada se primio drugi gol, do tada nisi vidio ništa.. Krv se za bodove propišati mora, ovo će biti vjerovatno i najteža sezona, favoriti na papiru nek kurcu sviraju.. Da ne pobjeđuju imena bezbroj je puta dokazano, da će nekad neki igrač koji ne spada u red onih najboljih i najzvučnijih imena ostaviti veći trag na utakmici nego oni koji spadaju također je bezbroj puta dokazano.. Ove sezone niko nikom neće skinuti gaće a nažalost momci koji predstavljaju mog Želju danas kao da su u podsvijesti imali da će igrači Mladosti upravo to i uraditi, zabiti sebi gol kad nama ne ide, pustiti da im trpamo koliko nam je kurcu ćejf.. Hoće, hoće..

@Doe, da
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 00:35

Beduin je napisao/la:Zeljo izgubi od Radnika kuci, a Sloboda pobijedi Radnika u gostima. Borac pobijedi Zelju, izvuce bod u Tuzli pa izgubi od Olimpica kuci i Drine u gostima. Slican niz se moze nastaviti i za druge klubove. Nema lakih bodova i ovakvih rezultata i iznenadjenja ce biti tokom cijele sezone, danas Zeljo, sutra mozda Sloboda ili Zrinjski.

Zeljo je favorit u narednoj utakmici na Grbavici i nikakvo iznenadjenje nece biti ako pobijede Slobodu, po meni cak i ocekivano, ako se to desi. Bod na tom gostovanju bice mi ravan pobjedi. Sva drugacija razmisljanja i provokacije su rezultat euforije ili klasicnog podyebavanja i kontriranja drugoj strani.

Smijesno mi bijase sto neko napisa kako se Zeljo ovim porazom oprostio od titule. Covjece, tek je 6. kolo i prvoplasirani bjezi samo 7 bodova, sami Bog zna koliko ce biti promjena na tabeli i iznenadjujucih pobjeda/poraza.
Potpisujem.
Ali njima je tekma SA nama previse vazna,bodovno gledajuci.
Ako zijane,tesko CE kroz ligu u evropu,ispada 6,svi nabrijani,nema lakih bodova.takav pritisak moramo probati iskoristiti,valjda....
Mada,oni su favorit,na svom terenu,samo kazem pritisak je na njima,i ako prospu bodove protiv nas,bice u teskoj situaciji,zbog specificnosti ove sezone,uvjerili smo SE danas
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []