Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Serie A
Pa mislim da bi Perrotta svakako mogao zaigrati za repku, a nije uopšte pozvan. Što se tiče Cannavara, to što je kapiten ne mora značiti da treba biti pozvan. Mislim da, koliko god to smiješno nekome zvučalo, treba on da se oprosti od reprezentacije i od fudbala uopšte, jer nije to više onaj Cannavaro od prije 4-5 godina, a da ne govorim o onome Cannavaru koji je sa Nestom bio Bog odbrane. Sada je na nivou Barzaglija i takvih likova.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kako nemaju iskustvo, pa to su igraci Fiorentine, koja je ubila Lyona i Liverpoola u grupi, i bila na pragu ulaska u cetvrtfinale LP-a, a osim toga igrali su u Evropi proslih godina, Gamberini cini mi se bio na proslom SP-u, ne kazem ja da moraju biti prvotimci, al ovaj Legrotaglie me bas bode u ocisarajlija89 je napisao/la:ma to su smjesni igraci...pa nemaju dvije jake interenacionalne utakmice u karijeri....uz duzno postovanje...i o tom se radi....
osim juventusa u ovim velikim timovima koji svake godine igraju jake tekme u evropi nema talijana....eto to je problem...uglavnom sve je to skoncentrisano u juveu....a ovi ostali nemaju potrebno iskustvo
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
sadasnji Cannavaro nije ni za Serie B, to boli Juventusovce, i mogu oni pricat sta hoce al to je tako
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Nema covjece ko da ga zamjeni. Ne boli nas nista. A sto se tice Canne, upravu si nije na nivou sto je bio, to je jasno ko dan.nevjernik je napisao/la:sadasnji Cannavaro nije ni za Serie B, to boli Juventusovce, i mogu oni pricat sta hoce al to je tako
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa nece vjecno igrat majku mu 
- JuveSissoko
- Kontakt:
Cannavaro je ostario i to se vidi na "kontinuitetu" njegovih dobrih igara,al mislim da ga Lippi zove jer ima iskustvo te lik jednostavno zna poludit i odigrat utakmicu na vrhunskom nivou,kao sto je uradio protiv Fulhama kod kuce,jednostavno onoliki krkani iz Fulhama mu nisu mogli nista,al et problem je taj kontinuitet,jer takvu utakmicu odigra svaki 7 meci li tako nesto u prosjeku 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
cuj boli nas Juventusovce.. ustvari, boli nas kada vidimo kakvi igraci igraju za nas.. ali opet, mislis da je Cannavaro slucajno dosao u Juve kao i Grosso? ako mislis da je slucajno onda si stvarno naivan.. Lippi i Ciro su to lijepo isplanirali, ovaj ( Ciro ) se dokopao glavnog izvora Italijanskih reprezentativaca i njegov tatica ( Lippi ) mu rekao koje igrace zeli da vidim da bi ih uigrao za SP.. i sad da Lippi nakon godine dana uigravanja nesto mjenja? nema sanse..
Buffon
Zambrotta - Chiellini - Cannavaro - Grosso
a Legro je pozvan zato sto je on stalno sa ovom odbranom i dobro se poznaje sa Chiellinijem i Buffonom.. on zna odigrati savrseno tekmu, ali jednom ce kiksati 100%.. zato su tu radi tog jednog kiksa Chiellini i Gigi..
Buffon
a Legro je pozvan zato sto je on stalno sa ovom odbranom i dobro se poznaje sa Chiellinijem i Buffonom.. on zna odigrati savrseno tekmu, ali jednom ce kiksati 100%.. zato su tu radi tog jednog kiksa Chiellini i Gigi..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
ovo je dobro al da se igra SP 2006daffy je napisao/la: Buffon
zato i kazem debakl Italije se nazire, nazalost
ma ne nazire.. vidjet ces.. Italija je to..
Nego da vas pitam, zna li ko hoce li Canal+ prenositi tekme Serie A sledece sezone?
ne znam, daj boze da uspiju, al ovaj sastav to bas i ne obecava, nadam se da cu pogrijesiti,al eto vidjecemo jos malo je do svjetskog
hajd evo da svi damo neku prognozu dokle mogu italijani u Africi, evo ja kazem cetvrtfinale
hajd evo da svi damo neku prognozu dokle mogu italijani u Africi, evo ja kazem cetvrtfinale
ja mislim i zelim da ce doci barem do finala.. a onda ce rutinski na produzetke izbaciti nekoga.. Italijani kao i obicno imat ce lagan raspored ( grupa je prelagana ) i onda ce dolaziti sve slabije i slabije ekipe do polufinala.. tamo ce izbaciti jednog favorita nafakaski, a u finalu kao sto sam rekao..
jedna stvar koju svi zanemaruju, svi govore kakva je kome odbrana, veza i napad.. ali niko ne gleda jednu od najbitnih stvari, a to je golman.. imamo Buffona.. Casillas, Ceh, Saar, Lloris,Cezar su zaista odlicni golmani, ali Gigi je velicanstven.. proslo prvenstvno nam je donio upravo on zajedno sa Cannavarom.. ovo bi mogao on sa Chiellinijem..samo da ga zaobidju povrede..!!
jedna stvar koju svi zanemaruju, svi govore kakva je kome odbrana, veza i napad.. ali niko ne gleda jednu od najbitnih stvari, a to je golman.. imamo Buffona.. Casillas, Ceh, Saar, Lloris,Cezar su zaista odlicni golmani, ali Gigi je velicanstven.. proslo prvenstvno nam je donio upravo on zajedno sa Cannavarom.. ovo bi mogao on sa Chiellinijem..samo da ga zaobidju povrede..!!
Sutra nam dolazi Milan.Utakmica gledajuci neki plasman je nevazna...al s druge strane veoma bitna za navijace Genoe...koji i nisu neki ljubitelji Rossonera...zbog nekih razloga
...tako da bih volio da Genoa pobjedi, bas zbog tih razloga.Za navijace Genoe je ova utakmica i nesto vise od same utakmice!Tako da sutra samo aBd pobjeda!
Forza Genoa !!!
Forza Genoa !!!
naravno, vama je vazna da bi jos malo lizali guzu svojim taticama iz intera..
ovih godina Genova je uradila najlosiju stvar u citavoj historiji.. zabila je noz u ledja Juventusu, da bi "suradjivala" sa interom.. i radi toga ce samo dublje i dublje tonuti..
ovih godina Genova je uradila najlosiju stvar u citavoj historiji.. zabila je noz u ledja Juventusu, da bi "suradjivala" sa interom.. i radi toga ce samo dublje i dublje tonuti..
Pogrijesio si!Nisam na to mislio, al ako ces iskreno, nemam sta kriti jbg tako je kako je, moje licno misljenje da je to bilo pogresno s interom, i sto se lizemo, a sutrasnja utakmica je zbog neceg drugog posebna...1995 godine u neredima je nastradao navijac Genoe od strane navijaca Milana.Izboden je vise puta, i to navijaci ne mogu zaboraviti.Tako da se svake godine kad je tekma sa Milanom posvjecuje tome, i veliki je rizik zbog nereda, jer navijaci genoe su obecali osvetu!Al ko hebe huliganizam, samo fudbal!daffy je napisao/la:naravno, vama je vazna da bi jos malo lizali guzu svojim taticama iz intera..
FORZA GENOA
Prolaze grupu, osmine isto tako prolaze ali u svom stilu, i krajnja stanica im je cetvrtfinale, i to na penale ispadajunevjernik je napisao/la:ne znam, daj boze da uspiju, al ovaj sastav to bas i ne obecava, nadam se da cu pogrijesiti,al eto vidjecemo jos malo je do svjetskog
vama je to vise od utakmice zato sto igrate sa VELIKIM MILANOM. ustvari svakom je.GriFFoNi je napisao/la:Sutra nam dolazi Milan.Utakmica gledajuci neki plasman je nevazna...al s druge strane veoma bitna za navijace Genoe...koji i nisu neki ljubitelji Rossonera...zbog nekih razloga...tako da bih volio da Genoa pobjedi, bas zbog tih razloga.Za navijace Genoe je ova utakmica i nesto vise od same utakmice!Tako da sutra samo aBd pobjeda!
Forza Genoa !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa da, tako to obično biva. Uvijek su u četvrtfinalu i polufinalu najslabije ekipe.daffy je napisao/la:ja mislim i zelim da ce doci barem do finala.. a onda ce rutinski na produzetke izbaciti nekoga.. Italijani kao i obicno imat ce lagan raspored ( grupa je prelagana ) i onda ce dolaziti sve slabije i slabije ekipe do polufinala.. tamo ce izbaciti jednog favorita nafakaski, a u finalu kao sto sam rekao..
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
de objasnidaffy je napisao/la:naravno, vama je vazna da bi jos malo lizali guzu svojim taticama iz intera..
nema potpisa
@griffoni znam da ti ne pises o tome, ali sam samo dodao svoj komentar na Genovu..
@admir_sa, do prije jedno 3 godine Juve i Genova su imali jako dobar odnos.. kao i vecina "slabijih" ekipa u Serie A, jer Juve je uvijek volio saradjivati sa slabijim i pomagati im, a kada te ekipe naprave nekog dobrog igraca uvijek je Juve imao prednost.. tako je bilo i sa Genovom.. tamo smo poslali Criscita, momka koji je bio fantastican, ali zato sto je bio mlad nije mogao kod nas igrati.. Palladina, prozvanog novog Del Piera radi isto slucaja.. i jos masa igraca, ali ja pricam o sadasnjosti.. na ljeto Genova brze bolje i Mottu i Milita proda interu.. ok, nama i onako nisu trebali.. i sad krenemo mi da vratimo Criscita ( koji je 50% - 50% ) poce se Genova buniti nece da ga daju nama.. tj. vrate uz odstetu vec zele da ga zadrze.. nedugo nakon toga pojavi se vijest kako Genova zeli interu da proda Criscita koij je izrastao u odlicnog igraca.. u Januarskog prelaznom roku Juve je zagrizao za Ranocchiu, mladog stopera ( 50% Bari, 50% Genova ), Bari se slozio, nema nista protiv da dadne svojih 50%, ali Genovica mala ne zeli da da svojih 50%.. vec zeli da interu dadne Ranocchiu.. eto zasto.. i to sve stvari koji se desavale u zadnje dvije godine..
npr. Siena ce sada ispasti u Serie B, i na ljeto ce otici par Juventusovih igraca tamo.. otici ce neki talentovani da se kale i bez problema ce vratiti Sienu na staro mjesto.. tako i sa ostalim ekipama koje "drzi" Juve..
@admir_sa, do prije jedno 3 godine Juve i Genova su imali jako dobar odnos.. kao i vecina "slabijih" ekipa u Serie A, jer Juve je uvijek volio saradjivati sa slabijim i pomagati im, a kada te ekipe naprave nekog dobrog igraca uvijek je Juve imao prednost.. tako je bilo i sa Genovom.. tamo smo poslali Criscita, momka koji je bio fantastican, ali zato sto je bio mlad nije mogao kod nas igrati.. Palladina, prozvanog novog Del Piera radi isto slucaja.. i jos masa igraca, ali ja pricam o sadasnjosti.. na ljeto Genova brze bolje i Mottu i Milita proda interu.. ok, nama i onako nisu trebali.. i sad krenemo mi da vratimo Criscita ( koji je 50% - 50% ) poce se Genova buniti nece da ga daju nama.. tj. vrate uz odstetu vec zele da ga zadrze.. nedugo nakon toga pojavi se vijest kako Genova zeli interu da proda Criscita koij je izrastao u odlicnog igraca.. u Januarskog prelaznom roku Juve je zagrizao za Ranocchiu, mladog stopera ( 50% Bari, 50% Genova ), Bari se slozio, nema nista protiv da dadne svojih 50%, ali Genovica mala ne zeli da da svojih 50%.. vec zeli da interu dadne Ranocchiu.. eto zasto.. i to sve stvari koji se desavale u zadnje dvije godine..
npr. Siena ce sada ispasti u Serie B, i na ljeto ce otici par Juventusovih igraca tamo.. otici ce neki talentovani da se kale i bez problema ce vratiti Sienu na staro mjesto.. tako i sa ostalim ekipama koje "drzi" Juve..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.