Leeds United Football Club

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

mexy_whites
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la mexy_whites » 08 maj 2010, 18:47

omerbavarac je napisao/la:Nadam se da ce ovaj ulazak u Championship biti jedna pozitivna injekcija za Leeds, te da ce u sto skorijoj buducnosti izboriti ulazak u elitu.
i ja se nadam da ce to bit uskoro :)
p.s. cestitke na tituli njemacke :D
Side before self

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 08 maj 2010, 18:49

Ima li ko link za golove :ugeek: :ugeek:
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 08 maj 2010, 18:56

Cestitke...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 08 maj 2010, 19:04

nema linka jos stavicu veceras....a hvala za cestitke ;)
Side before self

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 08 maj 2010, 19:23

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

sasaapa
Kontakt:

Post Postao/la sasaapa » 08 maj 2010, 19:31

Come on LEEDS :!: :!: :!:

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 08 maj 2010, 19:55

Najdrazi klub poslije Liverpoola samo da se ne opuste pa ne ispadnu nakon jedne sezone
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 09 maj 2010, 11:31

Nije bogami da se BristolR nije borio...

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 11 maj 2010, 01:58

Evo jos malo slika :)

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Side before self

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 maj 2010, 02:14

Kako je ono nekad davno islo

Robinson

Keli, Radebe, Wudgejt, Hart

Kjuel, Beti, onaj norvezanin zaboravio sam ime, Boyer

Viduka-Smit (Bridzis)

Kako su samo dobar fudbal igrali. Mene su tada podsjecali na Valenciu u Spaniji
nema potpisa

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 maj 2010, 02:15

Eirik Bakke :D
Support Velez, It's logical! ★

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 11 maj 2010, 02:16

Evo da i ja napisem koji post na ovoj temi, najdrazi klub u Engleskoj :!: Vidim da ste izborili Chamionship svaka cast, nadam se da ce te se vratiti opet u Premier ligu to bi bilo odlicno, ali sada ste u Championshipu i razlika izmedzu Championshipa i Coca Cola lige je ogromna.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 11 maj 2010, 02:22

FC BAYERN je napisao/la:Evo da i ja napisem koji post na ovoj temi, najdrazi klub u Engleskoj :!: Vidim da ste izborili Chamionship svaka cast, nadam se da ce te se vratiti opet u Premier ligu to bi bilo odlicno, ali sada ste u Championshipu i razlika izmedzu Championshipa i Coca Cola lige je ogromna.
e vala nije bas ogromna mogu ti reci, jedan leicester je igrao u league one prosle sezone pa se trenutno bori za ulazak u PL, scunthorpe je uspjeo "prezivjeti" i zauzeti 20. mjesto dok je jedino peterboro' ispao u nizi rang odmah nakon promocije iz league one..

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 15 maj 2010, 00:24

Ma sad cu moci gledat na digitalnoj bar 10 15 tekmi Leedsa :D

Iz kluba stize vijest da je 6 igraca pusteno na free i to:Casper Ankergren, Andrew Milne, Alan Sheehan, Lubomir Michalik, Andy Robinson i Tresor Kandol. Mozda je bilo bolje da se s Ankergrenom produzi al eto Grayson je imao zadnju rijec....Spekulacije oko pojacanja su pocele, nadam se da cemo se dosta kvalitetno pojacat i pokusat iznenadit kao i Leicester ove sezone. Napada i bekovi su prioritet.

http://www.tribalfootball.com/leeds-sta ... sed-839221
Side before self

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 15 maj 2010, 00:35

Mene samo zanima sto se zakljucavaju teme nekih klubova koji igraju u prvim ligama a ostavljaju se ovakve za timove koje vole mozda dva ili tri forumasa i to samo iz furke.

Nikad mi nece biti jasno zasto Milwall i Leeds imaju svoju temu...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 maj 2010, 00:39

@ Casillas

"Vole iz furke". Pa tako bi se moglo reći i za Real. Pogledaj temu Arsenala. Da nema Paje i njegovih postova, ne bi niko drugi ni išao(Benny, Collegegunner, Paja, Sin3x) su tamo na temi, ne računajući pristalice Barce. Na Milanovoj temi su samo 2 forumaša, dakle ne možeš tako gledati.

Uostalom, koji to veći klub od Leedsa nema svoju temu? Možda samo Notingham Forest, ili tamo Boca i River. Što se tiče teme o Millwallu, ako iko prati neki klub, onda je to Steve-O. Dakle, pusti se tog nagađanja koje se nalaze na svim temama o velikim klubovima, Steve se zada oko sastava(95% ljudi ne znaju nijednog igrača Millwalla), te govori o ugovorima istih, utakmicama...Dakle, smiješno je "zabranjivati" ili čuditi se temama tih, ili bilo kojih klubova.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 15 maj 2010, 00:43

Casillas je napisao/la:Mene samo zanima sto se zakljucavaju teme nekih klubova koji igraju u prvim ligama a ostavljaju se ovakve za timove koje vole mozda dva ili tri forumasa i to samo iz furke.

Nikad mi nece biti jasno zasto Milwall i Leeds imaju svoju temu...
ti si mi se nasao pricati o tome, pa bola pogledaj za kakav klub ti "navijas" :roll:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 15 maj 2010, 00:46

steve-o je napisao/la:
ti si mi se nasao pricati o tome, pa bola pogledaj za kakav klub ti "navijas" :roll:
O tome ti ja pricam... sad ste vi u toj furci jer navijate za tim za kojeg niko drugi ne navija...
Monolog je napisao/la:@ Casillas

"Vole iz furke". Pa tako bi se moglo reći i za Real. Pogledaj temu Arsenala. Da nema Paje i njegovih postova, ne bi niko drugi ni išao(Benny, Collegegunner, Paja, Sin3x) su tamo na temi, ne računajući pristalice Barce. Na Milanovoj temi su samo 2 forumaša, dakle ne možeš tako gledati.

Uostalom, koji to veći klub od Leedsa nema svoju temu? Možda samo Notingham Forest, ili tamo Boca i River. Što se tiče teme o Millwallu, ako iko prati neki klub, onda je to Steve-O. Dakle, pusti se tog nagađanja koje se nalaze na svim temama o velikim klubovima, Steve se zada oko sastava(95% ljudi ne znaju nijednog igrača Millwalla), te govori o ugovorima istih, utakmicama...Dakle, smiješno je "zabranjivati" ili čuditi se temama tih, ili bilo kojih klubova.
Pitam se zasto ova tema opstaje jer su nekoliko puta zakljucavali teme od vecih klubova od Leedsa i Milwalla, ustvari cak su ih brisali!

Sta imate raspravljati o tome, samo trosite svoje vrijeme, to su klubovi koji vise ne vrijede nista i koji ce za pet godina otici u stecaj jer su ipali u nakakve 25. lige :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 maj 2010, 00:49

Kakvo je to razmišljanje? Dakle, po tvome se ne bi trebala otvarati tema ni o Juventusu jer je, Bože moj, igrao u Seriji B. Stvarno ne mogu da vjerujem u ovo što čitam. Eto, svi ćemo navijati za Real, ako će tebi biti srce na mjestu, te tamo ostavljati postove o liku i djelu Florentina Pereza i Cristiana Retarda.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 15 maj 2010, 00:52

Monolog je napisao/la:Kakvo je to razmišljanje? Dakle, po tvome se ne bi trebala otvarati tema ni o Juventusu jer je, Bože moj, igrao u Seriji B. Stvarno ne mogu da vjerujem u ovo što čitam. Eto, svi ćemo navijati za Real, ako će tebi biti srce na mjestu, te tamo ostavljati postove o liku i djelu Florentina Pereza i Cristiana Retarda.
Ne razmisljam uopste na taj nacin. Prije mjesec dana minimalno je otvorena tema o Fenerbahceu, obrisali su je i ne znam jel otovrena ponovo, isto tako i za Sevillu, pa i za Bilbao ali ne znam jesu li sad otvorene.

Isto tako i za Leverkusen...

O Juventusu se moze pricati jer ima veliku historiju... a pritom ne mislim na 60. i 70. nego u zadnjih 20 godina...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 10 gostiju.