i ja se nadam da ce to bit uskoroomerbavarac je napisao/la:Nadam se da ce ovaj ulazak u Championship biti jedna pozitivna injekcija za Leeds, te da ce u sto skorijoj buducnosti izboriti ulazak u elitu.

p.s. cestitke na tituli njemacke

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
i ja se nadam da ce to bit uskoroomerbavarac je napisao/la:Nadam se da ce ovaj ulazak u Championship biti jedna pozitivna injekcija za Leeds, te da ce u sto skorijoj buducnosti izboriti ulazak u elitu.
e vala nije bas ogromna mogu ti reci, jedan leicester je igrao u league one prosle sezone pa se trenutno bori za ulazak u PL, scunthorpe je uspjeo "prezivjeti" i zauzeti 20. mjesto dok je jedino peterboro' ispao u nizi rang odmah nakon promocije iz league one..FC BAYERN je napisao/la:Evo da i ja napisem koji post na ovoj temi, najdrazi klub u EngleskojVidim da ste izborili Chamionship svaka cast, nadam se da ce te se vratiti opet u Premier ligu to bi bilo odlicno, ali sada ste u Championshipu i razlika izmedzu Championshipa i Coca Cola lige je ogromna.
ti si mi se nasao pricati o tome, pa bola pogledaj za kakav klub ti "navijas"Casillas je napisao/la:Mene samo zanima sto se zakljucavaju teme nekih klubova koji igraju u prvim ligama a ostavljaju se ovakve za timove koje vole mozda dva ili tri forumasa i to samo iz furke.
Nikad mi nece biti jasno zasto Milwall i Leeds imaju svoju temu...
O tome ti ja pricam... sad ste vi u toj furci jer navijate za tim za kojeg niko drugi ne navija...steve-o je napisao/la:
ti si mi se nasao pricati o tome, pa bola pogledaj za kakav klub ti "navijas"
Pitam se zasto ova tema opstaje jer su nekoliko puta zakljucavali teme od vecih klubova od Leedsa i Milwalla, ustvari cak su ih brisali!Monolog je napisao/la:@ Casillas
"Vole iz furke". Pa tako bi se moglo reći i za Real. Pogledaj temu Arsenala. Da nema Paje i njegovih postova, ne bi niko drugi ni išao(Benny, Collegegunner, Paja, Sin3x) su tamo na temi, ne računajući pristalice Barce. Na Milanovoj temi su samo 2 forumaša, dakle ne možeš tako gledati.
Uostalom, koji to veći klub od Leedsa nema svoju temu? Možda samo Notingham Forest, ili tamo Boca i River. Što se tiče teme o Millwallu, ako iko prati neki klub, onda je to Steve-O. Dakle, pusti se tog nagađanja koje se nalaze na svim temama o velikim klubovima, Steve se zada oko sastava(95% ljudi ne znaju nijednog igrača Millwalla), te govori o ugovorima istih, utakmicama...Dakle, smiješno je "zabranjivati" ili čuditi se temama tih, ili bilo kojih klubova.
Ne razmisljam uopste na taj nacin. Prije mjesec dana minimalno je otvorena tema o Fenerbahceu, obrisali su je i ne znam jel otovrena ponovo, isto tako i za Sevillu, pa i za Bilbao ali ne znam jesu li sad otvorene.Monolog je napisao/la:Kakvo je to razmišljanje? Dakle, po tvome se ne bi trebala otvarati tema ni o Juventusu jer je, Bože moj, igrao u Seriji B. Stvarno ne mogu da vjerujem u ovo što čitam. Eto, svi ćemo navijati za Real, ako će tebi biti srce na mjestu, te tamo ostavljati postove o liku i djelu Florentina Pereza i Cristiana Retarda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.