Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 avg 2015, 16:56

ojacali smo samo najjaci dio tima- odbranu...gdje imamo odlicne bocne igrace Kvadrada i A.Sandra, kao i mladog stopera Ruganija...ovo ostalo je debakl

Lemina iskren treba biti da nas 95% nikad nije ni vidjelo kako igra do prijateljske, Kedira je nacet igrac ali dolazi dzaba tako da je to ok, i Hernanes- opet treba biti iskren prema sebi, kakve ste standarde imali Kalhanoglu nije bio igrac za Juventusa, a sad ste kao zadovoljni Hernanesom?

u napadu isti tako, siguran sam da se za 80 miliona moze puno bolje od Dibala, Zaza, Mandzukic

prelazni rok je za sad jedno veliko razocarenje i opet nesposobnost uprave da dovede pravog igraca, da kupi bilo kojeg igraca kojeg zeli jos neko..

potrosili smo STRASNO puno love za nase standarde, a nismo doveli niti jednog igraca koji garantuje nesto, nego sve nepoznanice...i jos Pogba, ovo sto je pruzio do sad, da li je to igrac od 100 mil eura? i da li je on spreman da povede ekipu..dobro neko rece lako je kraj Vidala, Pirla i Markizija.

ps dje onaj moj Saciri, oko moje na kraju Stouk boljeg igraca dobi, da je nama sad Saciri umjesto Hernanesa :mrgreen: ko se zadnji smije...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 31 avg 2015, 16:58

Joj lika :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 31 avg 2015, 17:01

Ultrin spektar boja...crna, crna i crna.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 31 avg 2015, 17:01

Apsolutno sam razocaran mrtvi Hernenes :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ali tako nam treba kad citavo ljeto ganjamo Draxlera pa nas izrade :oops: :oops: :evil:

Ova sezona ce biti puno upitnika sta ocekivati u ligi i LP koju formaciju igrati...... upitnika masu nazalost a nismo doveli rzigravaca nisam optimistican za citavu sezonu :(
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 31 avg 2015, 17:08

Chelsea have opened talks with Juventus about Paul Pogba and are prepared to offer £87.5m for the midfielder. (Daily Star)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 31 avg 2015, 17:08

Jah :kafa:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 31 avg 2015, 17:11

ma poceo mi je ic na q sa onim ponasanjem.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 31 avg 2015, 17:14

gojzerica je napisao/la:ma poceo mi je ic na q sa onim ponasanjem.
Jbga, sudija jbo majku jos su mu sa tribina huktali rasisticki.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 avg 2015, 17:15

Ma dobro jeste da je Pogba previše nervozan, ali momku su svalili prevelik pritisak na leđa, prvo odlazak Vidala i Pirla pa cener na leđa, nakon toga povrede Khedire i Marche. Od njega se očekuje da sam riješava utakmica, a igraš formaciju 3-5-2 bunker mrtvi braniš se 90 minuta, a ti navikao da dereš sve redom i normalno da se ljuti da nije zadovoljan, ja bih vas volio vidjeti u takvoj situaciji, kad izgledaš nemoćno, pa kao da nikad fudbala niste igrali. Društvo ti u sredini pravi Padoin i glumi Pirla :D

I vidim niko nije pisao jučer, nismo odavno ima li boljeg izvođača kornera, pa svaki korner Dybale je bila dobra šansa za gol :clap:
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 avg 2015, 17:31

Giovedì 3 settembre
Ore 18 (SKY): Azerbaijan-Croazia, Baku, qualificazione a Euro 2016 (Mandzukic)

Ore 18: Italia U19-Olanda U19, Cava de Tirreni, amichevole (Audero)

Ore 20,45 (RAI 1): Italia-Malta, Firenze, qualificazione a Euro 2016 (Buffon, Chiellini, Zaza, Barzagli, Bonucci)

Venerdì 4 settembre
Ore 22,45 (SKY): Portogallo-Francia, Lisbona, amichevole (Evra, Pogba)

Sabato 5 settembre
Ore 3,30 (in Italia): Panama-Uruguay, Panama City, amichevole (Caceres)

Ore 2,30 (in Italia): Argentina-Bolivia, Houston - USA, amichevole (Pereyra)

Ore 20,45 (SKY): Svizzera-Slovenia, Basilea, qualificazione a Euro 2016 (Lichtsteiner)

Domenica 6 settembre
Ore 18: Norvegia-Croazia, Oslo, qualificazione a Euro 2016 (Mandzukic)

Ore 20,45 (RAI 1): Italia-Bulgaria, Palermo, qualificazione a Euro 2016 (Buffon, Chiellini, Zaza, Barzagli, Bonucci)

Lunedì 7 settembre
Ore 18: Italia U19-Eire U19, Cava de Tirreni, qualificazioni a Euro 2017 (Audero)

Ore 20,45 (SKY): Francia-Serbia, Bordeaux, amichevole (Evra, Pogba)

Martedì 8 settembre
Ore 17 (RAI): Italia U21-Slovenia U21, Reggio Emilia, qualificazione a Euro 2017 (Rugani)

Ore 20,45 (SKY): Inghilterra-Svizzera, Londra, qualificazione a Euro 2016 (Lichtsteiner)

Argentina-Messico, Arlington - USA, amichevole

Ore 4 (in Italia): Costa Rica-Uruguay, San Josè Costa Rica, amichevole (Caceres)
Allegri će ostati sa 8 igrača iz prvog tima :D, dobro da će tu biti Cuadrado i Sandro valjda i Lemina, taman da se priviknu.

Neto, Rubinho
Alex Sandro,
Sturaro, Padoin, Cuadrado,
Dybala, Morata
Asamoah, Marchisio (povrijeđeni)

FC Ljuta Krajina

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 avg 2015, 18:07

http://sportsport.ba/ino_fudbal/adnan-j ... ije/170543

zar ovo nije bolje prelazno rjesenje nego Hernanes..nije se nesto slicno moglo ?

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 avg 2015, 18:10

Nije Hernanes jos gotov, zavisi da li ce Inter uspijeti dovesti Edera ili Ljajica.

Spominje se opet Ibra (znam sta je rekao Beppe)
la Juve è disposta a pagare il cartellino di #IbraJUdabra 7/8 mln con ingaggio biennale a 7 l'anno
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 31 avg 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 avg 2015, 18:11

ultrasstyle_tz je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/adnan-j ... ije/170543

zar ovo nije bolje prelazno rjesenje nego Hernanes..nije se nesto slicno moglo ?
Pod uslovom da je samo posudba ne dolazi u obzir, pa nije Juventus=Sassuolo :facepalm: , i za BvB ovo ne znam kako može biti dobro ako nema pravo otkupa.

Iako mislim da je Montolivo bio bolja opcija od Hernanesa, a vjerovatno bi bio i jeftiniji, jer je došao za džaba u Milan, ali šta se može.
akisarajevo92 je napisao/la:Nije Hernanes jos gotov, zavisi da li ce Inter uspijeti dovesti Edera ili Ljajica.
Da nas hoće ponovo izraditi volio bih više nego bilo šta, hajde Tahire zezni ih ponovo :salut:
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 31 avg 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.

FC Ljuta Krajina

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 avg 2015, 18:12

Ocito da nam je trebao igrac koji se ne zuri kao svi ostali da smiri malo ovu uzebanu igru.. Dvije utakmice niko nije stao na loptu, svi samo jurisaju jer je to njihov stil(Dybala, Morata, Pogba, Cuadrado, Pereyra) .. Sve igraci koji gledaju samo naprijed od prvog kontakta sa loptom

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 avg 2015, 18:13

Real Madrid pa posudi igraca kad im zatreba za neku poziciju (Adebajor, Esien, Cicarito..) , da dzaba ne bacaju pare, a Juventus ne moze- pusti ba tu pricu

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 avg 2015, 18:13

Zadnje informacije govore da je Mancini protiv pustanja Hernanesa u Juve.
Don't believe the hype.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 avg 2015, 18:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:Real Madrid pa posudi igraca kad im zatreba za neku poziciju (Adebajor, Esien, Cicarito..) , da dzaba ne bacaju pare, a Juventus ne moze- pusti ba tu pricu
Tu se radi o već dokazanim igračima koji će popuniti rupe, tipa Bendtner ili Anelka, ali ovdje se radi o pravljenju igrača Unitedu, to se ne može porediti moj ti ultras. To klubovi renomea Juventusa ne rade.

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 avg 2015, 18:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:ojacali smo samo najjaci dio tima- odbranu...gdje imamo odlicne bocne igrace Kvadrada i A.Sandra, kao i mladog stopera Ruganija...ovo ostalo je debakl

Lemina iskren treba biti da nas 95% nikad nije ni vidjelo kako igra do prijateljske, Kedira je nacet igrac ali dolazi dzaba tako da je to ok, i Hernanes- opet treba biti iskren prema sebi, kakve ste standarde imali Kalhanoglu nije bio igrac za Juventusa, a sad ste kao zadovoljni Hernanesom?

u napadu isti tako, siguran sam da se za 80 miliona moze puno bolje od Dibala, Zaza, Mandzukic

prelazni rok je za sad jedno veliko razocarenje i opet nesposobnost uprave da dovede pravog igraca, da kupi bilo kojeg igraca kojeg zeli jos neko..

potrosili smo STRASNO puno love za nase standarde, a nismo doveli niti jednog igraca koji garantuje nesto, nego sve nepoznanice...i jos Pogba, ovo sto je pruzio do sad, da li je to igrac od 100 mil eura? i da li je on spreman da povede ekipu..dobro neko rece lako je kraj Vidala, Pirla i Markizija.

ps dje onaj moj Saciri, oko moje na kraju Stouk boljeg igraca dobi, da je nama sad Saciri umjesto Hernanesa :mrgreen: ko se zadnji smije...
Ma druze moj ja tebi ne mogu ozbiljno odgovoriti na post ima vec pola godine. Samo te mogu citirati i smijati se tvojim recenicama. Trebalo bi mi 3 dana da ti pojasnim kako stoje stvari, koje su ti greske i kakve si gluposti imao hrabrosti pisati, a i nakon toga bi dosao i rekao "sta ti znas, Miktarijan je klasa za Marchisija", jer to si ti, frajer koji veze ali doslovce veze sa Juventusom nema, a dajes si za pravo da budes najveci kriticar.

Kako da ti je objasnim da je Dybala "zlatna koka" koja ce sutra vrijediti milone i milione i uporedjivati se sa Aguerom.
Kako da ti objasim da Zaza nije placen 18 miliona vec 9, kad ti pojma nemas gdje je Zaza igrao prije toga.
Kako da ti objasnim da je Tevez htio da se vrati u domovinu sa svojom porodicom i da to nema nikakve veze sa Juventusom i njegovom upravom.
Kako ti objasniti da je Vidal trazio transfer.
Kako da ti objasnim da smo potrosili 120 miliona, a doveli smo jednog od najboljih bekova svijeta, doveli smo "svjetskog prvaka" sa Njemackom u vezu, doveli smo Cuadrada koji je do juce bio san i vrijedio je 40 miliona, doveli smo Dybalu koji je Dybala al ti pojma nemas sta je Dybala, doveli smo jednog od najboljih golmana lige ko backupa Gigiju, vratili najboljeg mladog stopera Italije u ekipu, doveli izuzetno solidnog Mandzukica, a pored toga rijesili se 10 igraca koji su bili istroseni, stari, ocajni i uzimali veliku platu.

Sta ti imam dalje pricati kada ti upravo kukas "kako mi to nisam doveli Januzaja". Januzaja, koji je trenutno bruka u Unitedu i samo je bilo pitanje vremena kada ce ga se rijesiti. Frajer propalitet u Unitedu, a ti si se naso govoriti da je on mogao biti za nas fantasticno pojacanje. Ti su fajlovan tako da cim vidis neki transfer, BILO KAKAV, i bez obzira o kakvom kvalitetu igraca se radi ti ces napisati "gle ovi doveli njega, kako mi nismo mogli".

Zbog takvih poput tebe ja zalim sto je Juventus ovako jak. Zalim ona vremena gdje nije bilo "juventina na sve strane", vec su ga pratili i komentarisali samo oni koji su voljeli klub koji je igrao u drugoj ligi, klub koji nije igrao u euro takmicenjima i klub koji je samo mogao mastat o Scudettu.

Covjece ti si prije TACNO godinu dana predvidjao krah Juventusa, govorio si da ce nam Roma uzeti Scudetto bez pola muke. To je bila tvoja prognoza kojom si dizao zivce svima redom, a onda se na kraju desi doppietta + finale lige prvaka. Pojma nemas, to je jedina cinjenica.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la JuventinoVero » 31 avg 2015, 18:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal ... ije/170543

Pa i nije..treba nam neko iskuaniji u timu..citava ofanzivna linija nam je mlada, kao i vecina veznog reda..treba neko da spusti loptu.
#ALLEGRIOUT

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2015, 18:42

doveli smo "svjetskog prvaka" sa Njemackom u vezu, doveli smo Cuadrada koji je do juce bio san i vrijedio je 40 miliona
Khedira jeste svjetski prvak ali kakve to ima veze sa tim da li je on trenutno dobar za Juve ili ne? Jer covjek je vec dvije godine stalno povrijedjen.I Grosso je imao veliku rolu na Mundijalu da 2006-e,pa ga to ne cini igracinom.Cuardado vrijedio nekad toliko,mozda,ali nikad vise nece toliko vrijediti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.