Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
352 je nas uhakala vise nego merkato.Imo bi ti sigurno 4 boda sad.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ko god dosao do veceras, ima dobrodoslicu,jer trebamo vjerovati maroti,pavelu,agneliu.... Ali ko god se ne pokaze na terenu,klupa,nema kredita nikome,nadam se da ce Alegri imati damu...
Medjutim, mislim da imamo problem sa ponasanjem Pogbe. To je za sad najopasnija prica, po meni.
Forza Juve
Medjutim, mislim da imamo problem sa ponasanjem Pogbe. To je za sad najopasnija prica, po meni.
Forza Juve
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ojacali smo samo najjaci dio tima- odbranu...gdje imamo odlicne bocne igrace Kvadrada i A.Sandra, kao i mladog stopera Ruganija...ovo ostalo je debakl
Lemina iskren treba biti da nas 95% nikad nije ni vidjelo kako igra do prijateljske, Kedira je nacet igrac ali dolazi dzaba tako da je to ok, i Hernanes- opet treba biti iskren prema sebi, kakve ste standarde imali Kalhanoglu nije bio igrac za Juventusa, a sad ste kao zadovoljni Hernanesom?
u napadu isti tako, siguran sam da se za 80 miliona moze puno bolje od Dibala, Zaza, Mandzukic
prelazni rok je za sad jedno veliko razocarenje i opet nesposobnost uprave da dovede pravog igraca, da kupi bilo kojeg igraca kojeg zeli jos neko..
potrosili smo STRASNO puno love za nase standarde, a nismo doveli niti jednog igraca koji garantuje nesto, nego sve nepoznanice...i jos Pogba, ovo sto je pruzio do sad, da li je to igrac od 100 mil eura? i da li je on spreman da povede ekipu..dobro neko rece lako je kraj Vidala, Pirla i Markizija.
ps dje onaj moj Saciri, oko moje na kraju Stouk boljeg igraca dobi, da je nama sad Saciri umjesto Hernanesa
ko se zadnji smije...
Lemina iskren treba biti da nas 95% nikad nije ni vidjelo kako igra do prijateljske, Kedira je nacet igrac ali dolazi dzaba tako da je to ok, i Hernanes- opet treba biti iskren prema sebi, kakve ste standarde imali Kalhanoglu nije bio igrac za Juventusa, a sad ste kao zadovoljni Hernanesom?
u napadu isti tako, siguran sam da se za 80 miliona moze puno bolje od Dibala, Zaza, Mandzukic
prelazni rok je za sad jedno veliko razocarenje i opet nesposobnost uprave da dovede pravog igraca, da kupi bilo kojeg igraca kojeg zeli jos neko..
potrosili smo STRASNO puno love za nase standarde, a nismo doveli niti jednog igraca koji garantuje nesto, nego sve nepoznanice...i jos Pogba, ovo sto je pruzio do sad, da li je to igrac od 100 mil eura? i da li je on spreman da povede ekipu..dobro neko rece lako je kraj Vidala, Pirla i Markizija.
ps dje onaj moj Saciri, oko moje na kraju Stouk boljeg igraca dobi, da je nama sad Saciri umjesto Hernanesa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ultrin spektar boja...crna, crna i crna.
Apsolutno sam razocaran mrtvi Hernenes
Ali tako nam treba kad citavo ljeto ganjamo Draxlera pa nas izrade
Ova sezona ce biti puno upitnika sta ocekivati u ligi i LP koju formaciju igrati...... upitnika masu nazalost a nismo doveli rzigravaca nisam optimistican za citavu sezonu
Ali tako nam treba kad citavo ljeto ganjamo Draxlera pa nas izrade
Ova sezona ce biti puno upitnika sta ocekivati u ligi i LP koju formaciju igrati...... upitnika masu nazalost a nismo doveli rzigravaca nisam optimistican za citavu sezonu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
gojzerica
- Kontakt:
Chelsea have opened talks with Juventus about Paul Pogba and are prepared to offer £87.5m for the midfielder. (Daily Star)
Jah 
-
gojzerica
- Kontakt:
ma poceo mi je ic na q sa onim ponasanjem.
Jbga, sudija jbo majku jos su mu sa tribina huktali rasisticki.gojzerica je napisao/la:ma poceo mi je ic na q sa onim ponasanjem.
Ma dobro jeste da je Pogba previše nervozan, ali momku su svalili prevelik pritisak na leđa, prvo odlazak Vidala i Pirla pa cener na leđa, nakon toga povrede Khedire i Marche. Od njega se očekuje da sam riješava utakmica, a igraš formaciju 3-5-2 bunker mrtvi braniš se 90 minuta, a ti navikao da dereš sve redom i normalno da se ljuti da nije zadovoljan, ja bih vas volio vidjeti u takvoj situaciji, kad izgledaš nemoćno, pa kao da nikad fudbala niste igrali. Društvo ti u sredini pravi Padoin i glumi Pirla 
I vidim niko nije pisao jučer, nismo odavno ima li boljeg izvođača kornera, pa svaki korner Dybale je bila dobra šansa za gol
I vidim niko nije pisao jučer, nismo odavno ima li boljeg izvođača kornera, pa svaki korner Dybale je bila dobra šansa za gol
Allegri će ostati sa 8 igrača iz prvog timaGiovedì 3 settembre
Ore 18 (SKY): Azerbaijan-Croazia, Baku, qualificazione a Euro 2016 (Mandzukic)
Ore 18: Italia U19-Olanda U19, Cava de Tirreni, amichevole (Audero)
Ore 20,45 (RAI 1): Italia-Malta, Firenze, qualificazione a Euro 2016 (Buffon, Chiellini, Zaza, Barzagli, Bonucci)
Venerdì 4 settembre
Ore 22,45 (SKY): Portogallo-Francia, Lisbona, amichevole (Evra, Pogba)
Sabato 5 settembre
Ore 3,30 (in Italia): Panama-Uruguay, Panama City, amichevole (Caceres)
Ore 2,30 (in Italia): Argentina-Bolivia, Houston - USA, amichevole (Pereyra)
Ore 20,45 (SKY): Svizzera-Slovenia, Basilea, qualificazione a Euro 2016 (Lichtsteiner)
Domenica 6 settembre
Ore 18: Norvegia-Croazia, Oslo, qualificazione a Euro 2016 (Mandzukic)
Ore 20,45 (RAI 1): Italia-Bulgaria, Palermo, qualificazione a Euro 2016 (Buffon, Chiellini, Zaza, Barzagli, Bonucci)
Lunedì 7 settembre
Ore 18: Italia U19-Eire U19, Cava de Tirreni, qualificazioni a Euro 2017 (Audero)
Ore 20,45 (SKY): Francia-Serbia, Bordeaux, amichevole (Evra, Pogba)
Martedì 8 settembre
Ore 17 (RAI): Italia U21-Slovenia U21, Reggio Emilia, qualificazione a Euro 2017 (Rugani)
Ore 20,45 (SKY): Inghilterra-Svizzera, Londra, qualificazione a Euro 2016 (Lichtsteiner)
Argentina-Messico, Arlington - USA, amichevole
Ore 4 (in Italia): Costa Rica-Uruguay, San Josè Costa Rica, amichevole (Caceres)
Neto, Rubinho
Alex Sandro,
Sturaro, Padoin, Cuadrado,
Dybala, Morata
Asamoah, Marchisio (povrijeđeni)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/adnan-j ... ije/170543
zar ovo nije bolje prelazno rjesenje nego Hernanes..nije se nesto slicno moglo ?
zar ovo nije bolje prelazno rjesenje nego Hernanes..nije se nesto slicno moglo ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nije Hernanes jos gotov, zavisi da li ce Inter uspijeti dovesti Edera ili Ljajica.
Spominje se opet Ibra (znam sta je rekao Beppe)
Spominje se opet Ibra (znam sta je rekao Beppe)
la Juve è disposta a pagare il cartellino di #IbraJUdabra 7/8 mln con ingaggio biennale a 7 l'anno
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 31 avg 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Pod uslovom da je samo posudba ne dolazi u obzir, pa nije Juventus=Sassuoloultrasstyle_tz je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/adnan-j ... ije/170543
Iako mislim da je Montolivo bio bolja opcija od Hernanesa, a vjerovatno bi bio i jeftiniji, jer je došao za džaba u Milan, ali šta se može.
Da nas hoće ponovo izraditi volio bih više nego bilo šta, hajde Tahire zezni ih ponovoakisarajevo92 je napisao/la:Nije Hernanes jos gotov, zavisi da li ce Inter uspijeti dovesti Edera ili Ljajica.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 31 avg 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ocito da nam je trebao igrac koji se ne zuri kao svi ostali da smiri malo ovu uzebanu igru.. Dvije utakmice niko nije stao na loptu, svi samo jurisaju jer je to njihov stil(Dybala, Morata, Pogba, Cuadrado, Pereyra) .. Sve igraci koji gledaju samo naprijed od prvog kontakta sa loptom
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Real Madrid pa posudi igraca kad im zatreba za neku poziciju (Adebajor, Esien, Cicarito..) , da dzaba ne bacaju pare, a Juventus ne moze- pusti ba tu pricu
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zadnje informacije govore da je Mancini protiv pustanja Hernanesa u Juve.
Don't believe the hype.
Tu se radi o već dokazanim igračima koji će popuniti rupe, tipa Bendtner ili Anelka, ali ovdje se radi o pravljenju igrača Unitedu, to se ne može porediti moj ti ultras. To klubovi renomea Juventusa ne rade.ultrasstyle_tz je napisao/la:Real Madrid pa posudi igraca kad im zatreba za neku poziciju (Adebajor, Esien, Cicarito..) , da dzaba ne bacaju pare, a Juventus ne moze- pusti ba tu pricu
Ma druze moj ja tebi ne mogu ozbiljno odgovoriti na post ima vec pola godine. Samo te mogu citirati i smijati se tvojim recenicama. Trebalo bi mi 3 dana da ti pojasnim kako stoje stvari, koje su ti greske i kakve si gluposti imao hrabrosti pisati, a i nakon toga bi dosao i rekao "sta ti znas, Miktarijan je klasa za Marchisija", jer to si ti, frajer koji veze ali doslovce veze sa Juventusom nema, a dajes si za pravo da budes najveci kriticar.ultrasstyle_tz je napisao/la:ojacali smo samo najjaci dio tima- odbranu...gdje imamo odlicne bocne igrace Kvadrada i A.Sandra, kao i mladog stopera Ruganija...ovo ostalo je debakl
ps dje onaj moj Saciri, oko moje na kraju Stouk boljeg igraca dobi, da je nama sad Saciri umjesto Hernanesako se zadnji smije...
Kako da ti je objasnim da je Dybala "zlatna koka" koja ce sutra vrijediti milone i milione i uporedjivati se sa Aguerom.
Kako da ti objasim da Zaza nije placen 18 miliona vec 9, kad ti pojma nemas gdje je Zaza igrao prije toga.
Kako da ti objasnim da je Tevez htio da se vrati u domovinu sa svojom porodicom i da to nema nikakve veze sa Juventusom i njegovom upravom.
Kako ti objasniti da je Vidal trazio transfer.
Kako da ti objasnim da smo potrosili 120 miliona, a doveli smo jednog od najboljih bekova svijeta, doveli smo "svjetskog prvaka" sa Njemackom u vezu, doveli smo Cuadrada koji je do juce bio san i vrijedio je 40 miliona, doveli smo Dybalu koji je Dybala al ti pojma nemas sta je Dybala, doveli smo jednog od najboljih golmana lige ko backupa Gigiju, vratili najboljeg mladog stopera Italije u ekipu, doveli izuzetno solidnog Mandzukica, a pored toga rijesili se 10 igraca koji su bili istroseni, stari, ocajni i uzimali veliku platu.
Sta ti imam dalje pricati kada ti upravo kukas "kako mi to nisam doveli Januzaja". Januzaja, koji je trenutno bruka u Unitedu i samo je bilo pitanje vremena kada ce ga se rijesiti. Frajer propalitet u Unitedu, a ti si se naso govoriti da je on mogao biti za nas fantasticno pojacanje. Ti su fajlovan tako da cim vidis neki transfer, BILO KAKAV, i bez obzira o kakvom kvalitetu igraca se radi ti ces napisati "gle ovi doveli njega, kako mi nismo mogli".
Zbog takvih poput tebe ja zalim sto je Juventus ovako jak. Zalim ona vremena gdje nije bilo "juventina na sve strane", vec su ga pratili i komentarisali samo oni koji su voljeli klub koji je igrao u drugoj ligi, klub koji nije igrao u euro takmicenjima i klub koji je samo mogao mastat o Scudettu.
Covjece ti si prije TACNO godinu dana predvidjao krah Juventusa, govorio si da ce nam Roma uzeti Scudetto bez pola muke. To je bila tvoja prognoza kojom si dizao zivce svima redom, a onda se na kraju desi doppietta + finale lige prvaka. Pojma nemas, to je jedina cinjenica.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.