Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

xaves
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la xaves » 31 avg 2015, 08:54

Ma ja posteda.... Jedan Edin Dzeko nikad nije propustio okupljanje reprezentacije, a on pristaje na postedu ha ha

Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 avg 2015, 10:25

Sabinho je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Je li ovo novi "Salihovic" u reprezentaciji?
Nadamo se da nije a ako bude ja cu poceti protiv Mese.
Ma nisi me najbolje shvatio :mrgreen: ... Mislio sam na to da je Salihovic (pre)cesto bio povrijedjen...
Aha ja pomislio da si ti poceo sumnjati u Mesu. Meni je zao Salihovica tj.njegovo izostavljanje mi je bas bez veze pa sam mislio da ocekovas slicnu sudbinu za Zukanovica. To bi meni bio bas los potez.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 31 avg 2015, 10:43

Naivnoj osobi sve se može podvaliti. Ovdje nešto debelo smrdi, nemojte da vas mržnja prema nekome tjera da jedete jednu stranu priče. Kamo sreće da sam u krivu.

Zuka je igrač koji treba da ima zagarantovano mjesto u ekipi. A, što ga često nema tu, treba pitati i njega, pa onda ljude u savezu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 31 avg 2015, 13:11

Nemojte odmah dizati frku, Mesa je objasnio zasto nema Zuke. Ako u narednim danima bude imao operaciju onda je sve Ok, a ako ne bude tek onda se mogu iskazati neke sumnje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 31 avg 2015, 14:05

Svi igraci su sutjeli kad je Zuka neopravdano izostavljen sa Susicevog spiska, ne samo igraci nego svi oni koji su mogli reagovati.Ucinjena je velika nepravda prema momku koji je poslije pokazao da je kvalitet veci nego sto se u tom trenutku znalo.

Pa samo su naivni mislili da se radi o povredi, on se na ovaj nacin "osvecuje" svima koji su mu pljunuli u lice, i stali na stranu onog seljacine imbecilne dok je pozivao igrace koji nisu imali nikakvu vrijednost (a to se danas pokazalo).

Zuka je pokazao karakter, i to treba cijeniti...a, i Mesa za ovo zna, tako da se ne treba pravit' budala.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 31 avg 2015, 14:42

velez_mostar je napisao/la:Svi igraci su sutjeli kad je Zuka neopravdano izostavljen sa Susicevog spiska, ne samo igraci nego svi oni koji su mogli reagovati.Ucinjena je velika nepravda prema momku koji je poslije pokazao da je kvalitet veci nego sto se u tom trenutku znalo.

Pa samo su naivni mislili da se radi o povredi, on se na ovaj nacin "osvecuje" svima koji su mu pljunuli u lice, i stali na stranu onog seljacine imbecilne dok je pozivao igrace koji nisu imali nikakvu vrijednost (a to se danas pokazalo).

Zuka je pokazao karakter, i to treba cijeniti...a, i Mesa za ovo zna, tako da se ne treba pravit' budala.
Bravo :bow: to je ta istina ! Zuka ima karakter, i momak nije pi.cka !!! Prava ljudina sto bi se reklo, sto je zivot nekad cudan. Sampdoria pare se okrecu svi ga cijene kao covjeka i igrača, napravio korak naprijed u karijeri. Safet druga liga, 5 utakmica nezna za pobjedu svi mu se smiju, uskoro otkaz, nigdje nije cijenjen. Tino sven oliver jos uvjek ajduk, niko ga nece, antitalenat , dzaba sav lopovluk, kad neznas igrat lopte dzabe adzo, babo dzaba sve.. niko ga ne cijeni kao ni adzu !!!! Ervin Zukanovic se posro na ove jadove i to pravo ! Zuka jedan je od nas !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 31 avg 2015, 14:49

Hebo vas on više. Eto Sušić je kriv on je pogriješio. ALi nema više Safeta zašto sada ne igra, koji je sada razlog. Svaka njemu čast na klupskoj karijeri ovdje je priča o reprezentaciji. Znači ima nešto što mi neznamo i za to nije kriv Safet to već jednom da razjasnimo. Jer kada nema Safeta sada bi trebao biti tu, ali ne. Sinoć najnormalnije igra za Samdoriju a za reprezentativno okupljanje traži poštedu.
Zamislili te se nekad da ima i do njega?!?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 avg 2015, 15:25

Zukanovic je odigrao jendu utakmicu pod vodstvom MEse mislim onu sa Andorom i onda posle opet povreda za utakmicu sa Izraelom i evo sad ga nema..Ali sada je ocito da nije povrijedjen perfektono odigroa isnoc utakmicu na poziciji stopera

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 31 avg 2015, 15:33

Moguce je da ce morati na neku preventivnu operaciju uskoro, znaci mogao je igrati ali da ne bi imao problema u buducnosti ide na operaciju, bilo je takvih slucajeva.. ne znam jedino mi to pada na pamet.. Ako ne bude nista i nastavi poslije pauze igrati za klub nabijem i njeg na qrac sto suti i ne kaze u cemu je problem i Mesu nabijem i ove iz saveza i Begicevu kcerku ako ima, ako ne onda zenu.
This time next year we'll be millionaires.

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 31 avg 2015, 15:59

Mislim da nema potrebe da se iko optužuje bilo ko ovdje Zuka, Meša ili neko treći dok ne saznamo neke konkretnije informacije o njegovom izostanku sa spiska. Ja iskreno ne vidim razlog zašto bi Ervin odbio poziv, ako se već odazvao Mešinom pozivu protiv Andore i za prijateljsku protiv Austrije.
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/eva-lustful-102.html]Eva LustFul[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/anna-cute-fox-114.html]Anna Cute fox[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/your-princess-25.html]Your princess[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/jessie-107.html]Jessie[/url] - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Secret Dating Site [/url]

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 avg 2015, 16:16

Momciluk je napisao/la:Moguce je da ce morati na neku preventivnu operaciju uskoro, znaci mogao je igrati ali da ne bi imao problema u buducnosti ide na operaciju, bilo je takvih slucajeva.. ne znam jedino mi to pada na pamet.. Ako ne bude nista i nastavi poslije pauze igrati za klub nabijem i njeg na qrac sto suti i ne kaze u cemu je problem i Mesu nabijem i ove iz saveza i Begicevu kcerku ako ima, ako ne onda zenu.
To je i moj stav, sve redom na qurac nabit :D
Ako nastavi igrati za klub, i ne ode na operaciju, kriv je i Zukanovic, i Mesa sto nas zavlaci, i savez.
Nad tobom sunce najljepše sja

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 31 avg 2015, 16:55

Momciluk je napisao/la:Moguce je da ce morati na neku preventivnu operaciju uskoro, znaci mogao je igrati ali da ne bi imao problema u buducnosti ide na operaciju, bilo je takvih slucajeva.. ne znam jedino mi to pada na pamet.. Ako ne bude nista i nastavi poslije pauze igrati za klub nabijem i njeg na qrac sto suti i ne kaze u cemu je problem i Mesu nabijem i ove iz saveza i Begicevu kcerku ako ima, ako ne onda zenu.
Mislim da se upravo o tome radi, ali kod nas raja odmah pocne teorije zavjere.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 31 avg 2015, 17:03

Preventivne operacije se ne rade za vrijeme super bitnih utakmica i grcevite borbe za plasman na EP,tu pricu mozete okaciti macku o rep.U slucaju da je tako nesto Zukanovic trazio,iako ga uvijek branim,prvi bih bio za to da mu se nikad vise ne posalje poziv.Cuj preventivna operacija.

Ako ga je Mehmed postedio a nije imao nedvosmislen dokaz da mu Zuka ne moze pomoci onda je za novonastalu situaciju odgovoran on.To je pogresno i nefer prema drugim igracima,prema reprezentaciji,prema javnosti.I to sa svakog aspekta je pogresno.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 31 avg 2015, 17:47

Fidelis je napisao/la:Preventivne operacije se ne rade za vrijeme super bitnih utakmica i grcevite borbe za plasman na EP,tu pricu mozete okaciti macku o rep.U slucaju da je tako nesto Zukanovic trazio,iako ga uvijek branim,prvi bih bio za to da mu se nikad vise ne posalje poziv.Cuj preventivna operacija.

Ako ga je Mehmed postedio a nije imao nedvosmislen dokaz da mu Zuka ne moze pomoci onda je za novonastalu situaciju odgovoran on.To je pogresno i nefer prema drugim igracima,prema reprezentaciji,prema javnosti.I to sa svakog aspekta je pogresno.
Ne pita se samo on, nego i klub koji ga placa, Sampdoria kao njegov poslodavac ima glavnu rijec kad je u pitanju termin operacije. Sigurno da zele odmah to rijesiti dok sezona tek pocinje, da bi ga imali u nastavku na raspolaganju.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 avg 2015, 17:50

Kakva operacija, sta vam je? Pa imali su cijelo ljeto da operisu. Ja mislim da mi polako pocinje biti jasno o cemu se radi. Stavite se u Zukanovicevu poziciju, ako je ono sto je Piplica izjavio tacno onda je konflikt stvarno dubok. Mislim na Zukanovica i ostale igrace, a ne na selektora bivseg ili sadasnjeg.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 31 avg 2015, 17:53

calcio je napisao/la:Kakva operacija, sta vam je? Pa imali su cijelo ljeto da operisu. Ja mislim da mi polako pocinje biti jasno o cemu se radi. Stavite se u Zukanovicevu poziciju, ako je ono sto je Piplica izjavio tacno onda je konflikt stvarno dubok. Mislim na Zukanovica i ostale igrace, a ne na selektora bivseg ili sadasnjeg.
Pa sto se onda odazvao Mehmedu na utakmici protiv Andore, ako je tako? Navijaci prave frku i izmisljaju!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 31 avg 2015, 17:55

Ja koliko se sjećam, Zukanović je tada zakuhao sa Savezom, a ne sa Safetom, ovaj drugi je samo iskoristio taj sukob da utrpa Hadžića. Što se poslije proširilo u sukob Ervin vs Safet. Očito da mu Savez nije halalio ono obraćanje putem medija zbog viza i da tu stvari nisu izglađene. Nemam drugo objašnjenje.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 31 avg 2015, 17:56

calcio je napisao/la:Kakva operacija, sta vam je? Pa imali su cijelo ljeto da operisu. Ja mislim da mi polako pocinje biti jasno o cemu se radi. Stavite se u Zukanovicevu poziciju, ako je ono sto je Piplica izjavio tacno onda je konflikt stvarno dubok. Mislim na Zukanovica i ostale igrace, a ne na selektora bivseg ili sadasnjeg.
Treba bit budala pa povjerovat da igraci imaju nesto protiv Zuke. Jednostavno u onom trenutku je nabezbolnije bilo prebacit sve na igrace, i kao oni imaju nesto protiv a oni ce samo presutit na sve to. Ili je neki problem sa savezom odnosno sa pojedincima u savezu ili ce Zukan na operaciju uskoro.
This time next year we'll be millionaires.

Pivopija
Kontakt:

Re: RE: Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Pivopija » 31 avg 2015, 18:03

Momciluk je napisao/la:
Treba bit budala pa povjerovat da igraci imaju nesto protiv Zuke. Jednostavno u onom trenutku je nabezbolnije bilo prebacit sve na igrace, i kao oni imaju nesto protiv a oni ce samo presutit na sve to. Ili je neki problem sa savezom odnosno sa pojedincima u savezu ili ce Zukan na operaciju uskoro.
Igraci sigurno nemaju nista protiv Zukana, pa Medo je govorio o nepravdi prema njemu, pa ima slika da se sa Lulicem druzio u Rimu kad su imali utakmicu itd.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 avg 2015, 18:04

Biki je napisao/la:
Pa sto se onda odazvao Mehmedu na utakmici protiv Andore, ako je tako? Navijaci prave frku i izmisljaju!
Piplicin intervju je izasao poslije tog okupljanja.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik, Risonja99 i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []