Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Ervin Zukanovic
Ma ja posteda.... Jedan Edin Dzeko nikad nije propustio okupljanje reprezentacije, a on pristaje na postedu ha ha
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
Aha ja pomislio da si ti poceo sumnjati u Mesu. Meni je zao Salihovica tj.njegovo izostavljanje mi je bas bez veze pa sam mislio da ocekovas slicnu sudbinu za Zukanovica. To bi meni bio bas los potez.Sabinho je napisao/la:Ma nisi me najbolje shvatiodubrovnik je napisao/la:Nadamo se da nije a ako bude ja cu poceti protiv Mese.Sabinho je napisao/la:Je li ovo novi "Salihovic" u reprezentaciji?... Mislio sam na to da je Salihovic (pre)cesto bio povrijedjen...
Naivnoj osobi sve se može podvaliti. Ovdje nešto debelo smrdi, nemojte da vas mržnja prema nekome tjera da jedete jednu stranu priče. Kamo sreće da sam u krivu.
Zuka je igrač koji treba da ima zagarantovano mjesto u ekipi. A, što ga često nema tu, treba pitati i njega, pa onda ljude u savezu.
Zuka je igrač koji treba da ima zagarantovano mjesto u ekipi. A, što ga često nema tu, treba pitati i njega, pa onda ljude u savezu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nemojte odmah dizati frku, Mesa je objasnio zasto nema Zuke. Ako u narednim danima bude imao operaciju onda je sve Ok, a ako ne bude tek onda se mogu iskazati neke sumnje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- velez_mostar
- Kontakt:
Svi igraci su sutjeli kad je Zuka neopravdano izostavljen sa Susicevog spiska, ne samo igraci nego svi oni koji su mogli reagovati.Ucinjena je velika nepravda prema momku koji je poslije pokazao da je kvalitet veci nego sto se u tom trenutku znalo.
Pa samo su naivni mislili da se radi o povredi, on se na ovaj nacin "osvecuje" svima koji su mu pljunuli u lice, i stali na stranu onog seljacine imbecilne dok je pozivao igrace koji nisu imali nikakvu vrijednost (a to se danas pokazalo).
Zuka je pokazao karakter, i to treba cijeniti...a, i Mesa za ovo zna, tako da se ne treba pravit' budala.
Pa samo su naivni mislili da se radi o povredi, on se na ovaj nacin "osvecuje" svima koji su mu pljunuli u lice, i stali na stranu onog seljacine imbecilne dok je pozivao igrace koji nisu imali nikakvu vrijednost (a to se danas pokazalo).
Zuka je pokazao karakter, i to treba cijeniti...a, i Mesa za ovo zna, tako da se ne treba pravit' budala.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bravovelez_mostar je napisao/la:Svi igraci su sutjeli kad je Zuka neopravdano izostavljen sa Susicevog spiska, ne samo igraci nego svi oni koji su mogli reagovati.Ucinjena je velika nepravda prema momku koji je poslije pokazao da je kvalitet veci nego sto se u tom trenutku znalo.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hebo vas on više. Eto Sušić je kriv on je pogriješio. ALi nema više Safeta zašto sada ne igra, koji je sada razlog. Svaka njemu čast na klupskoj karijeri ovdje je priča o reprezentaciji. Znači ima nešto što mi neznamo i za to nije kriv Safet to već jednom da razjasnimo. Jer kada nema Safeta sada bi trebao biti tu, ali ne. Sinoć najnormalnije igra za Samdoriju a za reprezentativno okupljanje traži poštedu.
Zamislili te se nekad da ima i do njega?!?
Zamislili te se nekad da ima i do njega?!?
Zukanovic je odigrao jendu utakmicu pod vodstvom MEse mislim onu sa Andorom i onda posle opet povreda za utakmicu sa Izraelom i evo sad ga nema..Ali sada je ocito da nije povrijedjen perfektono odigroa isnoc utakmicu na poziciji stopera
Moguce je da ce morati na neku preventivnu operaciju uskoro, znaci mogao je igrati ali da ne bi imao problema u buducnosti ide na operaciju, bilo je takvih slucajeva.. ne znam jedino mi to pada na pamet.. Ako ne bude nista i nastavi poslije pauze igrati za klub nabijem i njeg na qrac sto suti i ne kaze u cemu je problem i Mesu nabijem i ove iz saveza i Begicevu kcerku ako ima, ako ne onda zenu.
This time next year we'll be millionaires.
Mislim da nema potrebe da se iko optužuje bilo ko ovdje Zuka, Meša ili neko treći dok ne saznamo neke konkretnije informacije o njegovom izostanku sa spiska. Ja iskreno ne vidim razlog zašto bi Ervin odbio poziv, ako se već odazvao Mešinom pozivu protiv Andore i za prijateljsku protiv Austrije.
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/eva-lustful-102.html]Eva LustFul[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/anna-cute-fox-114.html]Anna Cute fox[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/your-princess-25.html]Your princess[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/jessie-107.html]Jessie[/url] - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Secret Dating Site [/url]
To je i moj stav, sve redom na qurac nabitMomciluk je napisao/la:Moguce je da ce morati na neku preventivnu operaciju uskoro, znaci mogao je igrati ali da ne bi imao problema u buducnosti ide na operaciju, bilo je takvih slucajeva.. ne znam jedino mi to pada na pamet.. Ako ne bude nista i nastavi poslije pauze igrati za klub nabijem i njeg na qrac sto suti i ne kaze u cemu je problem i Mesu nabijem i ove iz saveza i Begicevu kcerku ako ima, ako ne onda zenu.
Ako nastavi igrati za klub, i ne ode na operaciju, kriv je i Zukanovic, i Mesa sto nas zavlaci, i savez.
Nad tobom sunce najljepše sja
Mislim da se upravo o tome radi, ali kod nas raja odmah pocne teorije zavjere.Momciluk je napisao/la:Moguce je da ce morati na neku preventivnu operaciju uskoro, znaci mogao je igrati ali da ne bi imao problema u buducnosti ide na operaciju, bilo je takvih slucajeva.. ne znam jedino mi to pada na pamet.. Ako ne bude nista i nastavi poslije pauze igrati za klub nabijem i njeg na qrac sto suti i ne kaze u cemu je problem i Mesu nabijem i ove iz saveza i Begicevu kcerku ako ima, ako ne onda zenu.
Preventivne operacije se ne rade za vrijeme super bitnih utakmica i grcevite borbe za plasman na EP,tu pricu mozete okaciti macku o rep.U slucaju da je tako nesto Zukanovic trazio,iako ga uvijek branim,prvi bih bio za to da mu se nikad vise ne posalje poziv.Cuj preventivna operacija.
Ako ga je Mehmed postedio a nije imao nedvosmislen dokaz da mu Zuka ne moze pomoci onda je za novonastalu situaciju odgovoran on.To je pogresno i nefer prema drugim igracima,prema reprezentaciji,prema javnosti.I to sa svakog aspekta je pogresno.
Ako ga je Mehmed postedio a nije imao nedvosmislen dokaz da mu Zuka ne moze pomoci onda je za novonastalu situaciju odgovoran on.To je pogresno i nefer prema drugim igracima,prema reprezentaciji,prema javnosti.I to sa svakog aspekta je pogresno.
Ne pita se samo on, nego i klub koji ga placa, Sampdoria kao njegov poslodavac ima glavnu rijec kad je u pitanju termin operacije. Sigurno da zele odmah to rijesiti dok sezona tek pocinje, da bi ga imali u nastavku na raspolaganju.Fidelis je napisao/la:Preventivne operacije se ne rade za vrijeme super bitnih utakmica i grcevite borbe za plasman na EP,tu pricu mozete okaciti macku o rep.U slucaju da je tako nesto Zukanovic trazio,iako ga uvijek branim,prvi bih bio za to da mu se nikad vise ne posalje poziv.Cuj preventivna operacija.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kakva operacija, sta vam je? Pa imali su cijelo ljeto da operisu. Ja mislim da mi polako pocinje biti jasno o cemu se radi. Stavite se u Zukanovicevu poziciju, ako je ono sto je Piplica izjavio tacno onda je konflikt stvarno dubok. Mislim na Zukanovica i ostale igrace, a ne na selektora bivseg ili sadasnjeg.
Pa sto se onda odazvao Mehmedu na utakmici protiv Andore, ako je tako? Navijaci prave frku i izmisljaju!calcio je napisao/la:Kakva operacija, sta vam je? Pa imali su cijelo ljeto da operisu. Ja mislim da mi polako pocinje biti jasno o cemu se radi. Stavite se u Zukanovicevu poziciju, ako je ono sto je Piplica izjavio tacno onda je konflikt stvarno dubok. Mislim na Zukanovica i ostale igrace, a ne na selektora bivseg ili sadasnjeg.
Ja koliko se sjećam, Zukanović je tada zakuhao sa Savezom, a ne sa Safetom, ovaj drugi je samo iskoristio taj sukob da utrpa Hadžića. Što se poslije proširilo u sukob Ervin vs Safet. Očito da mu Savez nije halalio ono obraćanje putem medija zbog viza i da tu stvari nisu izglađene. Nemam drugo objašnjenje.
Treba bit budala pa povjerovat da igraci imaju nesto protiv Zuke. Jednostavno u onom trenutku je nabezbolnije bilo prebacit sve na igrace, i kao oni imaju nesto protiv a oni ce samo presutit na sve to. Ili je neki problem sa savezom odnosno sa pojedincima u savezu ili ce Zukan na operaciju uskoro.calcio je napisao/la:Kakva operacija, sta vam je? Pa imali su cijelo ljeto da operisu. Ja mislim da mi polako pocinje biti jasno o cemu se radi. Stavite se u Zukanovicevu poziciju, ako je ono sto je Piplica izjavio tacno onda je konflikt stvarno dubok. Mislim na Zukanovica i ostale igrace, a ne na selektora bivseg ili sadasnjeg.
This time next year we'll be millionaires.
Re: RE: Re: Ervin Zukanovic
Igraci sigurno nemaju nista protiv Zukana, pa Medo je govorio o nepravdi prema njemu, pa ima slika da se sa Lulicem druzio u Rimu kad su imali utakmicu itd.Momciluk je napisao/la:Treba bit budala pa povjerovat da igraci imaju nesto protiv Zuke. Jednostavno u onom trenutku je nabezbolnije bilo prebacit sve na igrace, i kao oni imaju nesto protiv a oni ce samo presutit na sve to. Ili je neki problem sa savezom odnosno sa pojedincima u savezu ili ce Zukan na operaciju uskoro.calcio je napisao/la:Kakva operacija, sta vam je? Pa imali su cijelo ljeto da operisu. Ja mislim da mi polako pocinje biti jasno o cemu se radi. Stavite se u Zukanovicevu poziciju, ako je ono sto je Piplica izjavio tacno onda je konflikt stvarno dubok. Mislim na Zukanovica i ostale igrace, a ne na selektora bivseg ili sadasnjeg.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Piplicin intervju je izasao poslije tog okupljanja.Biki je napisao/la:Pa sto se onda odazvao Mehmedu na utakmici protiv Andore, ako je tako? Navijaci prave frku i izmisljaju!calcio je napisao/la:Kakva operacija, sta vam je? Pa imali su cijelo ljeto da operisu. Ja mislim da mi polako pocinje biti jasno o cemu se radi. Stavite se u Zukanovicevu poziciju, ako je ono sto je Piplica izjavio tacno onda je konflikt stvarno dubok. Mislim na Zukanovica i ostale igrace, a ne na selektora bivseg ili sadasnjeg.