Nisam planirao se vise doticati ove teme, al ev da kazem na ovoTHEC je napisao/la:pa eto onda fino odes i popricas sa momcima i ti peti deseti kazes kako stvari stoje, sta je problem i ima li nacina da se to rijesi, nece vas niko pojesti, i meni tu i tamo se dese odredjene stvari koje mi zasmetaju no ne zelim previse da se mijesam i drzim se po strani jer imam bitnijih stvari u zivotu, isto tako ne dodjem na forum da pisem i serem o tome nego presutim jednostavno, a imate i klub, i njima se isto mozete obratiti, jednostavno mi samo ne ide u glavu kako se moze iz dana u dan srati po forumima a niko guzice da digne i da pokusa to rijesiti kad mu vec toliko smeta, primjer pirotehnika, upravi ocito ne smeta, ja nisam vidio da su nesto poduzeli povodom toga tako da ne znam koji je kur.ac ostalim navijacima, ne placate kazne vi iz svog dzepa pa ako u klubu smatraju da ne treba dizati paniku radi toga i poceti kaznjavati navijace radi toga onda ne smeta ni meni, bas me briga, meni ni iz dzepa ni u dzep, bitno mi je samo Sarajevo i ono sto pruzaju na terenu, za ostalo nek se brinu oni koji se trebaju brinuti i kraj price
Nije tacno da mi, navijaci, ne placamo kazne.
Karta protiv Rudara je 10 KM. Pa protiv Mladosti, Viteza, itd itd
Visoke cijene karata su upravo zbog placanja visokih kazni
Naravno da je uprava pametna, kad dobijamo kaznu dobit cete i vi visoke cijene ulaznica.
Moze se ovo jednostavno rjesiti, samo treba dobra volja i ljubav prema klubu, pocevsi od uprave, igraca i navijaca.
Zajedno ko jedan i niko nam nista nece moci.