FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 01 sep 2015, 08:04

THEC je napisao/la:pa eto onda fino odes i popricas sa momcima i ti peti deseti kazes kako stvari stoje, sta je problem i ima li nacina da se to rijesi, nece vas niko pojesti, i meni tu i tamo se dese odredjene stvari koje mi zasmetaju no ne zelim previse da se mijesam i drzim se po strani jer imam bitnijih stvari u zivotu, isto tako ne dodjem na forum da pisem i serem o tome nego presutim jednostavno, a imate i klub, i njima se isto mozete obratiti, jednostavno mi samo ne ide u glavu kako se moze iz dana u dan srati po forumima a niko guzice da digne i da pokusa to rijesiti kad mu vec toliko smeta, primjer pirotehnika, upravi ocito ne smeta, ja nisam vidio da su nesto poduzeli povodom toga tako da ne znam koji je kur.ac ostalim navijacima, ne placate kazne vi iz svog dzepa pa ako u klubu smatraju da ne treba dizati paniku radi toga i poceti kaznjavati navijace radi toga onda ne smeta ni meni, bas me briga, meni ni iz dzepa ni u dzep, bitno mi je samo Sarajevo i ono sto pruzaju na terenu, za ostalo nek se brinu oni koji se trebaju brinuti i kraj price
Nisam planirao se vise doticati ove teme, al ev da kazem na ovo

Nije tacno da mi, navijaci, ne placamo kazne.
Karta protiv Rudara je 10 KM. Pa protiv Mladosti, Viteza, itd itd
Visoke cijene karata su upravo zbog placanja visokih kazni
Naravno da je uprava pametna, kad dobijamo kaznu dobit cete i vi visoke cijene ulaznica.

Moze se ovo jednostavno rjesiti, samo treba dobra volja i ljubav prema klubu, pocevsi od uprave, igraca i navijaca.
Zajedno ko jedan i niko nam nista nece moci.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 sep 2015, 09:02

slika
Imam osjećaj da im je predsjednik skupštine izvor iz kluba.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 sep 2015, 09:59

Hahah pa jel bilo da je 'vareno' sa otkazom? Sad odjednom moguci ostanak...bice da Uprava nije ni razmisljala o otkazu, osim pojedinaca, koji su ocigledno i plasirali pricu u novine ali i na ovaj forum. :D
Sad samo oficijalno pratim :kafa:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 sep 2015, 10:24

ko ima ikakvu kritiku, primjedbu ili kakvu pljucu da baci prema upravi, neka to ne iznosi ovdje jer to nikome ne odgovara i ovo nije mjesto da se o tome pise, vec neka lijepo ode u klub i neka licem u lice poprica i kaze sve to Kusti I ostalima. :roll:

Isto tako i bilo kojem igracu, dosta je ovdje vise price i komentarisanja, potrazis ga ba i u lice mu kazes sta mislis, osujes mu sta si nanijetio i tacka.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 sep 2015, 10:56

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

:puke:

DŽENANE IDI VIŠE BOLAN, IDI SAM DA SE PRAVIMO DA TE SE SJEĆAMO KAO ŠAMPIONA A NE K'O NEZNALICU I JARANA KAD OVI NEĆE DA TE OTJERAJU!!!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 sep 2015, 10:58

Kad imas ekipu lahko je biti trener.Da imas igrace kao Dinamo i Partizan i ja bi bio Murinjo.
Odlaskom Stojceva,Cimija ,te limitiranoscu jos par nasih igraca,ovoj ekipi pod hitno trebaju pojacanja.
Bez bekova,ofanzivnog veznog,te jos 2-3 ekstra pojacanja mi smo ekipa samo za vrha tabele.
To je rekao i Uscuplic ali nekako izmadju redova,da smo dosta slabiji odlaskom ove gore dvojice.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 sep 2015, 11:04

Smijesno Bogami :clap:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 sep 2015, 11:08

amypitar je napisao/la:To je rekao i Uscuplic ali nekako izmadju redova,da smo dosta slabiji odlaskom ove gore dvojice.
Nije rekao između redova nego na zadnjoj službenoj pressici kazao da je istina da su se "prodali igrači a nisu dovedene zamjene" i da "to neće niko da prizna". Istina oficijelna stranica je taj dio izjave izbacila.

A prije desetak dana tokom vrhunca ovih previranja, a nakon saoštenja iz kluba sam rekao da Dženan vjerovatno i ostaje... I tako će vjerovatno i biti. Patnja.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 01 sep 2015, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 sep 2015, 11:10

Ma kakav on i njegove izjave, samo Bog i Dženo znaju šta je on kad htio reći, ionako u svojim izjavama većinom nešto kaže pa onda u idućem pitanju sam sebe demantuje.
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 sep 2015, 11:21

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma kakav on i njegove izjave, samo Bog i Dženo znaju šta je on kad htio reći, ionako u svojim izjavama većinom nešto kaže pa onda u idućem pitanju sam sebe demantuje.
:rol: :rol:
Najtuznije je sto je to zapravo istina

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 sep 2015, 11:23

E ovo ako je istina onda stvarno ne znam sta vise reci osim:
UPRAVOOO,AMATERI STE I BUDITE SPREMNI DA VRLO BRZO SNOSITE POSLJEDICE!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 sep 2015, 11:27

keno83 je napisao/la:pa iz kuba jasno uvijek apeluju ne pirotehnici, ali ne zele da talasaju sa tim momcima, jer se nadaju da ce se sami dohavizat i rijesit to medjusobno za dobrobit Sarajeva, ali jednom kad strukture kluba dovoljno ojacaju stace se i tome AKBD na kraj, i uprava ce sigurno dobiti podrsku starijih navijaca, kao sto bi dobila podrsku i ovihh sa sjevera da su malo stariji, i da vide malo jasnije sta su ovi u upravi uradili za klub i kojim koracima se ide naprijed, nemas istu pamet sa 17 i sa 40, al se slazem da je svima cilj sve jace Sarajevo, i ja ti kazem, da je Sarajevo sada jace nego lani, a da ce sljedece godine biti jace nego je sada i to u svim segmentima, imas 5 top igraca dogodie ce doci jos jedan dva, i sve tako ce se vrtit u krug, pa gledate li druge timove, pa vidi se da su to sve amaterske ekipe sa jednim dva igraca, prvi Zeljo pa onda sve dalje. polako ide ovo dobro i mi trebamo da zadrzimo jedinstvo, a ne da bezveze jedni se drugima zamjejramo i dajemo neke ultimatume i trazimo Fatiha da se uci, pa nije Allah sisao na sjever, ok vrati tacnu, izvini se stisni ruku i to je to, ali stat ispred dok ti drugi J*** sve redom, ma bola da cu umrijet pljunut cu te. JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT!!
Boldano :rol: Estagfirullah :mrgreen:

Ma neka je Fatihu pručio, i treba rahmetli Ismiru je El-Fatiha nije sjeveru, a što se ostatka posta tiče, to je to :thumbup:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 01 sep 2015, 11:35

Neki idu toliko daleko da se ljudske vrijednosti gube.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 01 sep 2015, 11:36

joker90 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ko god dođe nakon rep. pauze na Dzenino mjesto, nadam se da ce igrati sa 2 napadaca kao sto smo igrali protiv Rudara u drugom poluvremenu kada smo dali gol. Sa desetkom ne mozemo igrati, jer je nemamo. Jedino da uleti neko iznenada, neki kapitalac. Ono mi se protiv Rudara jako svidjelo, sa Velkoskim i Benkom u napadu, a Okicem i Al. Bekicem kao brzim krilima. Protiv ekipa kao Rudar, a Bgm i jacih malo mislim da bi ono glatko prolazilo. Ima li ikakvih naznaka da bi moglo biti jos pojacanja?
moje misljenje je da Dzeno sto se tice taktike ne grijesi puno odnosno to su mu najmanje greske .nas problem je atmosfere,zalaganja ,autoriteta trenera ,kad trener nije autoritet onda igraci ne grizu na treningu zato i nisu spremni i zato sve loše izgleda . a mislim da je manje bitno hocemo li igrati 4-4-2 ili 4-3-3 ili neku drugu formaciju
To sto se tice atmosfere i autoriteta stoji, ali Bgm i njegova taktika je nula. Sto hilmaga kaze, moras se nekad prilagoditi i protivniku malo, ne mozes igrati uvijek isto sve kao Dzeno i kad igras sa Zrinjskim i kad igras sa Drinom. Mora nekih promjena biti, ogranicis protivniku neke njegove jace strane. Dzeno nikakav plan B nije imao, ako pocetna postavka ne ide. Ovo protiv Rudara me iznenadilo, da nisam prvo mogao da vjerujem da gledam 2 napadaca konacno u Sarajevu. :mrgreen:

@Sabinho, ne diraj Puzu, kakav god da je nemamo zamjene.. :urnebes: Kad gledam ovako objektivno, tanak je Puzi bek i uzela ga je raja na zub. Ali vala u poređenju sa "modernim bekom" Hebibom, Puzi je jos i dobar. Ne znaju ni jedan ni drugi centrirati lopte da valja, ali Puzi bar defanzivno odradi koliko toliko dobar posao, dok Hebib izgleda u defanzivi krhko ko lane na ledu.
[youtube][/youtube]
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 sep 2015, 11:39

:tokralju: :rol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 01 sep 2015, 11:39

Mene licno ne interesuje sjever niti bilo sta sto se tice te tribine. Mene interesuje Sarajevo i njegov uspijeh. Isto tako moram reci da cu svaki put kritikovati tribinu koja nanosi stetu mom klubu. Mislim da treba razgraniciti bordo prijatelje i navijace sa sjevera jer nasa uprava potice iz bordo prijatelja. A znamo vecina kakvi ljudi vode to udruzenje i sta su do sada uradili.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 sep 2015, 11:47

DrustveniParazit je napisao/la:
[youtube][/youtube]
:rol: :rol: :rol: :rol: :bow:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 sep 2015, 11:48

ReiZ objasnio :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 01 sep 2015, 11:49

zagorski je napisao/la:E ovo ako je istina onda stvarno ne znam sta vise reci osim:
UPRAVOOO,AMATERI STE I BUDITE SPREMNI DA VRLO BRZO SNOSITE POSLJEDICE!
:facepalm:
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 sep 2015, 11:54

Evo Vlado Jagodic slobodan...hajmo insideri, kakve su mu sanse za klupu Sarajeva?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, benko21, Google Adsense [Bot] i 59 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []