Gesendet von iPhone mit Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jagodic bivsi u borcu. Samo onako pisem 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma ne moramo se mi brinuti, uprava je pod posebnom lupom hordA zla, oni će to držati pod kontrolom. 
1946
U Lukavici igramo u srijedu 09.09.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dzeno ostaje ,ja sam uvjerenmuhamedhulk je napisao/la:Jagodic bivsi u borcu. Samo onako pisem
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
Pitaristok
- Kontakt:
Svi veliki klubovi imaju muzej, predložit ću upravi da se ta ideja raspravi na sjednici...
Šta vi mislite o tome...
Šta vi mislite o tome...
Ideja je predobra.Pitaristok je napisao/la:Svi veliki klubovi imaju muzej, predložit ću upravi da se ta ideja raspravi na sjednici...
Šta vi mislite o tome...
Na muzeju samo Fener uzima milione, sto od svojih navijaca,sto od turista.Vrlo je vazna lokacija,po mogucnosti Bascarsija.Staviti ulaz jedno 5 do 10 km.Ako iko ima osnova za muzej onda smo to mi.Postaviti dresova ,Papeta,Haseta,Paje,Hadzije,2 pehara iz bivse juge itd.itd.Postaviti slike iz ratnog Sarajeva,kad smo na Kosevu igrali sa Umproforom.
Inace turisti,stranci,vole te muzeje,a od ulaznica bi ima li dodatnu zaradu.
Nevjerica da neko tako ozbiljan projekat ugrozava Dzenom. Amateri.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- moustapha
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
E blago nama,ako je tako...Majkl je napisao/la:Dzeno ostaje ,ja sam uvjerenmuhamedhulk je napisao/la:Jagodic bivsi u borcu. Samo onako pisem
Cudi se ti koliko hoces. Ali ostaviti Dzenu na klupi i dalje ce samo dovesti do rezultatske krize to je neminovno. Neka nikoga ne zavara ova pobjeda protiv vrlo loseg Rudara. A rezultatska kriza ce dovesti do nezadovoljstva navijaca i onda se moze svasta desavati...bordograd je napisao/la:zagorski je napisao/la:E ovo ako je istina onda stvarno ne znam sta vise reci osim:
UPRAVOOO,AMATERI STE I BUDITE SPREMNI DA VRLO BRZO SNOSITE POSLJEDICE!
Uostalom sva ova prica oko njegove smjene,curenje informacija iz kluba itd.,je vec dobro naskodilo klubu. Evo sada cure informacije da Dzeno ostaje.
Od one predsjednikove izjave neki dan samo se je Corbo otjerao,nikakvih vise promjena se nije desilo.
I neko je dobro kazao nedavno da ce se opet kola slomiti na nekim sasvim sporednim i ne toliko bitnim likovima,kao i dosada. Dakle klasicno mazanje ociju.
Ma vi ste zaboravili da je Tan vlasnik kluba.
Bice kako on kaze,i tu se mi kao navijaci, najmanje pitamo.Ova uprava je do sad uradila sve kako treba, i ja ne vidim razlog da je i dalje ne pustimo, da nastavi tamo gdje je stala.
Tek je pocetak prvenstva,u igri smo za obje titule.Gradi se kamp,nemamo duga,meni nije jasno ,sta se vise zeli.Polako sabura u drugom dijelu ce biti pojacanja,opet ce nastati euforija.
Daj da zavrsi prvenstvo, pa da onda donosimo zakljucke.
Bice kako on kaze,i tu se mi kao navijaci, najmanje pitamo.Ova uprava je do sad uradila sve kako treba, i ja ne vidim razlog da je i dalje ne pustimo, da nastavi tamo gdje je stala.
Tek je pocetak prvenstva,u igri smo za obje titule.Gradi se kamp,nemamo duga,meni nije jasno ,sta se vise zeli.Polako sabura u drugom dijelu ce biti pojacanja,opet ce nastati euforija.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Tog čekanja se ja i bojim, a to kad završi prvenstvo će tek biti kasno. Hebo ih analiza višeamypitar je napisao/la:Ma vi ste zaboravili da je Tan vlasnik kluba.
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
A sta ako je Uprava zadovoljna sa Dzenom, ali nije sa rezultatima? Aludiram na to da nije do trenera nego do necega drugog unutar Kluba, mozda sto mi ne znamo, a Uprava zna? Mislim na igrace i njihovu opustenost. Plus, negativan rezultat protiv grinjskog se reflektovao na scenarij gdje se Samiru desava sta se desilo u Zenici...i to je poljuljalo malo atmosferu medju navijacima i igracima.zagorski je napisao/la:Cudi se ti koliko hoces. Ali ostaviti Dzenu na klupi i dalje ce samo dovesti do rezultatske krize to je neminovno. Neka nikoga ne zavara ova pobjeda protiv vrlo loseg Rudara. A rezultatska kriza ce dovesti do nezadovoljstva navijaca i onda se moze svasta desavati...bordograd je napisao/la:zagorski je napisao/la:E ovo ako je istina onda stvarno ne znam sta vise reci osim:
UPRAVOOO,AMATERI STE I BUDITE SPREMNI DA VRLO BRZO SNOSITE POSLJEDICE!
Uostalom sva ova prica oko njegove smjene,curenje informacija iz kluba itd.,je vec dobro naskodilo klubu. Evo sada cure informacije da Dzeno ostaje.
Od one predsjednikove izjave neki dan samo se je Corbo otjerao,nikakvih vise promjena se nije desilo.
I neko je dobro kazao nedavno da ce se opet kola slomiti na nekim sasvim sporednim i ne toliko bitnim likovima,kao i dosada. Dakle klasicno mazanje ociju.
Ja sam rekao da je teze odbraniti nego osvojiti titulu, i to je 100% tacno. Dolazi do opustenosti, i do parole 'lako cemo'. Dzeno mora jos malo na tome poraditi (da ih motivise, nesto novo uvesti u metod rada ili sl.), i to je to. Sto se tice trenera, ja sam skontao da je Dzeno ispao ljudina velika u svoj ovoj halabuki, konstantno stiti igrace (sto bi trener i trebao, a ne kao komsija odovic sto napada svoje igrace poslije poraza u Ze) i sav pritisak na sebe prebacuje..a nije mu lako da ga se nosa u ustima na forumu, medju navijacima, u medijima, a iz Kluba ni mukajet...
Jednom je amaw rekao za nasu ligu nesto sto je 90% tacno; ligu osvaja onaj ko ima najjacu ekipu, a ne trenera..jer individualni kvalitet je puno veci, a trener je tu samo da ih vodi, psihicki da ih drzi i to je to. Dzeno to moze uraditi, ako mu se prestane podapinjati nogom da padne...a ako zelis da ti igraci napreduju, da ti svake godine napravis min. 2 transfera ala Cimirot, e onda ces morati dovesti nekog ISKUSNIJEG, SKOLOVANIJEG, TAKTICKI POKTOVANIJEG TRENERA, koji ima debelu platu, i zna raditi sa mladim igracima. Dok je cilj titula(e), Dzeno i slicni njemu su sasvim dovoljni za to. peace
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ostaje Dzeno kako stvari stoje. Mene bruda strah za tvoje zdravlje, nemoj dici ruku na sebe ovih dana. Smijenit cemo Dzenu valjda nekad.BitiSrcemVezan je napisao/la:Tog čekanja se ja i bojim, a to kad završi prvenstvo će tek biti kasno. Hebo ih analiza višeamypitar je napisao/la:Ma vi ste zaboravili da je Tan vlasnik kluba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kad nisam dig'o na onaj dan kad sam vidio da su Mehu Kodru smjenili da bi postavili ovog ublehaša na klupu neću nikad
1946
Ostanel Dzenan obratit sa amidzi da dobro podmaze fond za premije, jer se drugi ne sale. Ironija je sto bi mogli k*rcu svirat da ovi ekipu neko poslozi i dovede u red.
Ovako patnja se nastavlja, moj Emire, moj Dino..
Ovako patnja se nastavlja, moj Emire, moj Dino..
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hebi seRuleHz je napisao/la:Trebao bi sutra biti lijep dan InshAllah.
Nadam se da se nece izjaloviti.
1946
Gledam neüto , kad smo zadnji put dobili utakmicu u noänom terminu ?
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:Neki idu toliko daleko da se ljudske vrijednosti gube.
Sabrine mi moje!
Ne pamtim.hifans je napisao/la:Gledam neüto , kad smo zadnji put dobili utakmicu u noänom terminu ?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q