FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 01 sep 2015, 11:54

Jagodic bivsi u borcu. Samo onako pisem :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 sep 2015, 12:00

Ma ne moramo se mi brinuti, uprava je pod posebnom lupom hordA zla, oni će to držati pod kontrolom. :kafa:
1946

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 01 sep 2015, 12:11

U Lukavici igramo u srijedu 09.09.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 01 sep 2015, 12:13

muhamedhulk je napisao/la:Jagodic bivsi u borcu. Samo onako pisem :D

Dzeno ostaje ,ja sam uvjeren
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 01 sep 2015, 12:14

Svi veliki klubovi imaju muzej, predložit ću upravi da se ta ideja raspravi na sjednici...
Šta vi mislite o tome...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 sep 2015, 12:24

Pitaristok je napisao/la:Svi veliki klubovi imaju muzej, predložit ću upravi da se ta ideja raspravi na sjednici...
Šta vi mislite o tome...
Ideja je predobra. :thumbup: :tokralju:
Na muzeju samo Fener uzima milione, sto od svojih navijaca,sto od turista.Vrlo je vazna lokacija,po mogucnosti Bascarsija.Staviti ulaz jedno 5 do 10 km.Ako iko ima osnova za muzej onda smo to mi.Postaviti dresova ,Papeta,Haseta,Paje,Hadzije,2 pehara iz bivse juge itd.itd.Postaviti slike iz ratnog Sarajeva,kad smo na Kosevu igrali sa Umproforom.
Inace turisti,stranci,vole te muzeje,a od ulaznica bi ima li dodatnu zaradu. :clap:

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 01 sep 2015, 12:40

Nevjerica da neko tako ozbiljan projekat ugrozava Dzenom. Amateri.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 01 sep 2015, 12:51

Ma Vlado ce na uzarenu klupu Veleza.
#divovi

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 01 sep 2015, 13:03

Majkl je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Jagodic bivsi u borcu. Samo onako pisem :D

Dzeno ostaje ,ja sam uvjeren
E blago nama,ako je tako...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 sep 2015, 13:16

bordograd je napisao/la:
zagorski je napisao/la:E ovo ako je istina onda stvarno ne znam sta vise reci osim:
UPRAVOOO,AMATERI STE I BUDITE SPREMNI DA VRLO BRZO SNOSITE POSLJEDICE!
:facepalm:
Cudi se ti koliko hoces. Ali ostaviti Dzenu na klupi i dalje ce samo dovesti do rezultatske krize to je neminovno. Neka nikoga ne zavara ova pobjeda protiv vrlo loseg Rudara. A rezultatska kriza ce dovesti do nezadovoljstva navijaca i onda se moze svasta desavati...
Uostalom sva ova prica oko njegove smjene,curenje informacija iz kluba itd.,je vec dobro naskodilo klubu. Evo sada cure informacije da Dzeno ostaje.
Od one predsjednikove izjave neki dan samo se je Corbo otjerao,nikakvih vise promjena se nije desilo.
I neko je dobro kazao nedavno da ce se opet kola slomiti na nekim sasvim sporednim i ne toliko bitnim likovima,kao i dosada. Dakle klasicno mazanje ociju.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 sep 2015, 13:24

Ma vi ste zaboravili da je Tan vlasnik kluba.
Bice kako on kaze,i tu se mi kao navijaci, najmanje pitamo.Ova uprava je do sad uradila sve kako treba, i ja ne vidim razlog da je i dalje ne pustimo, da nastavi tamo gdje je stala.
Tek je pocetak prvenstva,u igri smo za obje titule.Gradi se kamp,nemamo duga,meni nije jasno ,sta se vise zeli.Polako sabura u drugom dijelu ce biti pojacanja,opet ce nastati euforija.
Daj da zavrsi prvenstvo, pa da onda donosimo zakljucke.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 sep 2015, 13:35

amypitar je napisao/la:Ma vi ste zaboravili da je Tan vlasnik kluba.
Bice kako on kaze,i tu se mi kao navijaci, najmanje pitamo.Ova uprava je do sad uradila sve kako treba, i ja ne vidim razlog da je i dalje ne pustimo, da nastavi tamo gdje je stala.
Tek je pocetak prvenstva,u igri smo za obje titule.Gradi se kamp,nemamo duga,meni nije jasno ,sta se vise zeli.Polako sabura u drugom dijelu ce biti pojacanja,opet ce nastati euforija.
Tog čekanja se ja i bojim, a to kad završi prvenstvo će tek biti kasno. Hebo ih analiza više :roll:
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 sep 2015, 13:39

zagorski je napisao/la:
bordograd je napisao/la:
zagorski je napisao/la:E ovo ako je istina onda stvarno ne znam sta vise reci osim:
UPRAVOOO,AMATERI STE I BUDITE SPREMNI DA VRLO BRZO SNOSITE POSLJEDICE!
:facepalm:
Cudi se ti koliko hoces. Ali ostaviti Dzenu na klupi i dalje ce samo dovesti do rezultatske krize to je neminovno. Neka nikoga ne zavara ova pobjeda protiv vrlo loseg Rudara. A rezultatska kriza ce dovesti do nezadovoljstva navijaca i onda se moze svasta desavati...
Uostalom sva ova prica oko njegove smjene,curenje informacija iz kluba itd.,je vec dobro naskodilo klubu. Evo sada cure informacije da Dzeno ostaje.
Od one predsjednikove izjave neki dan samo se je Corbo otjerao,nikakvih vise promjena se nije desilo.
I neko je dobro kazao nedavno da ce se opet kola slomiti na nekim sasvim sporednim i ne toliko bitnim likovima,kao i dosada. Dakle klasicno mazanje ociju.
A sta ako je Uprava zadovoljna sa Dzenom, ali nije sa rezultatima? Aludiram na to da nije do trenera nego do necega drugog unutar Kluba, mozda sto mi ne znamo, a Uprava zna? Mislim na igrace i njihovu opustenost. Plus, negativan rezultat protiv grinjskog se reflektovao na scenarij gdje se Samiru desava sta se desilo u Zenici...i to je poljuljalo malo atmosferu medju navijacima i igracima.
Ja sam rekao da je teze odbraniti nego osvojiti titulu, i to je 100% tacno. Dolazi do opustenosti, i do parole 'lako cemo'. Dzeno mora jos malo na tome poraditi (da ih motivise, nesto novo uvesti u metod rada ili sl.), i to je to. Sto se tice trenera, ja sam skontao da je Dzeno ispao ljudina velika u svoj ovoj halabuki, konstantno stiti igrace (sto bi trener i trebao, a ne kao komsija odovic sto napada svoje igrace poslije poraza u Ze) i sav pritisak na sebe prebacuje..a nije mu lako da ga se nosa u ustima na forumu, medju navijacima, u medijima, a iz Kluba ni mukajet...
Jednom je amaw rekao za nasu ligu nesto sto je 90% tacno; ligu osvaja onaj ko ima najjacu ekipu, a ne trenera..jer individualni kvalitet je puno veci, a trener je tu samo da ih vodi, psihicki da ih drzi i to je to. Dzeno to moze uraditi, ako mu se prestane podapinjati nogom da padne...a ako zelis da ti igraci napreduju, da ti svake godine napravis min. 2 transfera ala Cimirot, e onda ces morati dovesti nekog ISKUSNIJEG, SKOLOVANIJEG, TAKTICKI POKTOVANIJEG TRENERA, koji ima debelu platu, i zna raditi sa mladim igracima. Dok je cilj titula(e), Dzeno i slicni njemu su sasvim dovoljni za to. peace :bih:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 sep 2015, 13:39

BitiSrcemVezan je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ma vi ste zaboravili da je Tan vlasnik kluba.
Tog čekanja se ja i bojim, a to kad završi prvenstvo će tek biti kasno. Hebo ih analiza više :roll:
Ostaje Dzeno kako stvari stoje. Mene bruda strah za tvoje zdravlje, nemoj dici ruku na sebe ovih dana. Smijenit cemo Dzenu valjda nekad. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 sep 2015, 13:41

Kad nisam dig'o na onaj dan kad sam vidio da su Mehu Kodru smjenili da bi postavili ovog ublehaša na klupu neću nikad
1946

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 01 sep 2015, 13:56

Ostanel Dzenan obratit sa amidzi da dobro podmaze fond za premije, jer se drugi ne sale. Ironija je sto bi mogli k*rcu svirat da ovi ekipu neko poslozi i dovede u red.

Ovako patnja se nastavlja, moj Emire, moj Dino..
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 sep 2015, 13:58

RuleHz je napisao/la:Trebao bi sutra biti lijep dan InshAllah. :-)
Nadam se da se nece izjaloviti.
Hebi se :mrgreen:
1946

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 01 sep 2015, 14:06

Gledam neüto , kad smo zadnji put dobili utakmicu u noänom terminu ?

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 sep 2015, 14:07

hilmo je napisao/la:Neki idu toliko daleko da se ljudske vrijednosti gube.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :ljepota: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :pray: :tokralju: :tokralju:
Sabrine mi moje!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 sep 2015, 14:08

hifans je napisao/la:Gledam neüto , kad smo zadnji put dobili utakmicu u noänom terminu ?
Ne pamtim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []