Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Ervin Zukanovic
Niko ne raspolaže informacijama osim selektora i Ervina, ali svi znaju je li on mogao to odraditi ranije, kasnije ili neki drugi put. Volimo mahalati i to je to.
DRUG NEBI TI PUNCA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da je ovo napravio neki vazniji igrac sad bi glavna diskusija bila treba li ga vise zvati ili ne. Zamislite Dzeko propusta Belgiju, otisao na rutinsku operaciju a igrao prije neki dan protiv Juventusa... Ervinu su vazda drugi krivi ali istina je da nije ni on bas tako perfektan.
Pa Mesa je kriv, iz kluba su mu rekli da je povrijedjen i on im vjerovao na rijec bez ikakvih garancija.. mogao ga je pozvat da je htio.calcio je napisao/la:Da je ovo napravio neki vazniji igrac sad bi glavna diskusija bila treba li ga vise zvati ili ne. Zamislite Dzeko propusta Belgiju, otisao na rutinsku operaciju a igrao prije neki dan protiv Juventusa... Ervinu su vazda drugi krivi ali istina je da nije ni on bas tako perfektan.
This time next year we'll be millionaires.
Da je Edin ovo napravio dosad bi ga sahranili ovdje. Jer na to imamo pravo. Opet ponavljam nismo mi uopste svjesni koliko nama Edin znaci i sta je Edin dosad pretrpio zbog novinarcica.calcio je napisao/la:Da je ovo napravio neki vazniji igrac sad bi glavna diskusija bila treba li ga vise zvati ili ne. Zamislite Dzeko propusta Belgiju, otisao na rutinsku operaciju a igrao prije neki dan protiv Juventusa... Ervinu su vazda drugi krivi ali istina je da nije ni on bas tako perfektan.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ervin Zukanovic
Čovjek je zaposlenik Sampe, ljudi mu daju platu i logično je da će ga poslati u vrijeme pauze na zahvat kako bi ga prije imali na raspolaganju. Repke ih ne interesuju i to je logično. Kod nas sve teorija zavjere po običaju.Virtu4l je napisao/la:Nije ovdje ništa sumnjivo, sve je jasno, a Fahrina novina zakuhava iz dana u dan.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 sep 2015, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Upravo tako i od kud pojedinima INFO da Mesa nema podatke o povredi! Neka Mesa procijeni sta i kako a na nama je da čekamo utakmicu i uživamo!Pogba je napisao/la:Čovjek je zaposlenik Chieva, ljudi mu daju platu i logično je da će ga poslati u vrijeme pauze na zahvat kako bi ga prije imali na raspolaganju. Repke ih ne interesuju i to je logično. Kod nas sve teorija zavjere po običaju.Virtu4l je napisao/la:Nije ovdje ništa sumnjivo, sve je jasno, a Fahrina novina zakuhava iz dana u dan.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Samo sto ja mislim da Dzeko ne bi iskoristio reprezentativnu pauzu da obavi jednu takvu operaciju jer on zivi za reprezentaciju, jednako kao i vecina nas. Novinarcici mu je ipak nisu uspjeli ogaditi.soccerfan je napisao/la:Da je Edin ovo napravio dosad bi ga sahranili ovdje. Jer na to imamo pravo. Opet ponavljam nismo mi uopste svjesni koliko nama Edin znaci i sta je Edin dosad pretrpio zbog novinarcica.calcio je napisao/la:Da je ovo napravio neki vazniji igrac sad bi glavna diskusija bila treba li ga vise zvati ili ne. Zamislite Dzeko propusta Belgiju, otisao na rutinsku operaciju a igrao prije neki dan protiv Juventusa... Ervinu su vazda drugi krivi ali istina je da nije ni on bas tako perfektan.
- Gabon
- Kontakt:
Dzeko zivi za reprezentaciju ?
Za situacijo oko Ervina je krvi savez i Safet...
Ne treba nikakvo poredjenje ili Meshu ubacivati ovdje...
Ervin kad je bio zdrav izbacen je iz rep.BIH sa SP i pocetka klf. za EP..jer smo imali Safeta i njegovog stopera Hadzica

Za situacijo oko Ervina je krvi savez i Safet...
Ne treba nikakvo poredjenje ili Meshu ubacivati ovdje...
Ervin kad je bio zdrav izbacen je iz rep.BIH sa SP i pocetka klf. za EP..jer smo imali Safeta i njegovog stopera Hadzica
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Upravo o tome i pricam. Dzeko zivi za ovu zemlju i Dzeko je ubjedljivo najbolji ambasador iste. Da je nama jos jedno 100tinjak Edina Dzeka gdje bi nam kraj bio. Al vecini i ovaj jedan smeta i konstantno mu trazi dlaku u jajetu. Jer Edin nije od krvi i mesa i apsolutno ni pod razno nema pravo napraviti gresku.calcio je napisao/la:Samo sto ja mislim da Dzeko ne bi iskoristio reprezentativnu pauzu da obavi jednu takvu operaciju jer on zivi za reprezentaciju, jednako kao i vecina nas. Novinarcici mu je ipak nisu uspjeli ogaditi.soccerfan je napisao/la:Da je Edin ovo napravio dosad bi ga sahranili ovdje. Jer na to imamo pravo. Opet ponavljam nismo mi uopste svjesni koliko nama Edin znaci i sta je Edin dosad pretrpio zbog novinarcica.calcio je napisao/la:Da je ovo napravio neki vazniji igrac sad bi glavna diskusija bila treba li ga vise zvati ili ne. Zamislite Dzeko propusta Belgiju, otisao na rutinsku operaciju a igrao prije neki dan protiv Juventusa... Ervinu su vazda drugi krivi ali istina je da nije ni on bas tako perfektan.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ervin na putu za Minhen. Kaže kako je sve objašnjeno selektoru i da bi trebao biti spreman nakon oktobra.
-
SjeverniVjetar
Eto i to smo rijesili, sve je jasno, Zuka ide na operaciju u reprezentativnoj pauzi.
Sada se paljba navijaca Eviana moze prebaciti na neku drugu temu, recimo uvijek atraktivnog Emira Spahica!?
Sada se paljba navijaca Eviana moze prebaciti na neku drugu temu, recimo uvijek atraktivnog Emira Spahica!?
Želim Ervinu brz i uspješan oporavak, i manje problema u budućnosti, na svakom polju!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
SjeverniVjetar je napisao/la:Eto i to smo rijesili, sve je jasno, Zuka ide na operaciju u reprezentativnoj pauzi.

Evo Zuka postavio sliku na FB...Inace,hvala Bogu pa nije nikakav nesporazum kako su bili najavili havazovci
-
SjeverniVjetar
zgembo89 je napisao/la:
Evo Zuka postavio sliku na FB...Inace,hvala Bogu pa nije nikakav nesporazum kako su bili najavili havazovci
Znaci nista od utakmica sa Velsom i Kiprom?HariTz je napisao/la:Ervin na putu za Minhen. Kaže kako je sve objašnjeno selektoru i da bi trebao biti spreman nakon oktobra.
Nad tobom sunce najljepše sja
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
*ebo kamen jos nikad nisam vidio da se ljudi ovoliko raduju sto je neko morao na operaciju 

To se on sa Bazdarevicem dogovorio da ga pozove u kadar za EP umjesto Hadzica ili Tinky-a tek kad sve bude gotovo pa da im se tako on osveti za SPHariTz je napisao/la:Kaže kako je sve objašnjeno selektoru i da bi trebao biti spreman nakon oktobra.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Kako stvari stoje neće moći igrati te utakmice. Mada opet se nadam pozivu, da bude 100 % sigurno da je tu sve riješeno.pinoglavi je napisao/la:Znaci nista od utakmica sa Velsom i Kiprom?
- Gabon
- Kontakt:
Vidi ga, otis'o cak i u bolnicu samo da ne igra za nasu rep. Nula od covjeka, nula od igracazgembo89 je napisao/la:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], HariTz, kakarut, LeCoq, legendarnadruga, random11, tuzlanskinacin i 52 gosta.