Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

bagrcavi
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la bagrcavi » 01 sep 2015, 14:02

Niko ne raspolaže informacijama osim selektora i Ervina, ali svi znaju je li on mogao to odraditi ranije, kasnije ili neki drugi put. Volimo mahalati i to je to.
DRUG NEBI TI PUNCA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 sep 2015, 20:25

Da je ovo napravio neki vazniji igrac sad bi glavna diskusija bila treba li ga vise zvati ili ne. Zamislite Dzeko propusta Belgiju, otisao na rutinsku operaciju a igrao prije neki dan protiv Juventusa... Ervinu su vazda drugi krivi ali istina je da nije ni on bas tako perfektan.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 sep 2015, 20:27

calcio je napisao/la:Da je ovo napravio neki vazniji igrac sad bi glavna diskusija bila treba li ga vise zvati ili ne. Zamislite Dzeko propusta Belgiju, otisao na rutinsku operaciju a igrao prije neki dan protiv Juventusa... Ervinu su vazda drugi krivi ali istina je da nije ni on bas tako perfektan.
Pa Mesa je kriv, iz kluba su mu rekli da je povrijedjen i on im vjerovao na rijec bez ikakvih garancija.. mogao ga je pozvat da je htio.
This time next year we'll be millionaires.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 sep 2015, 20:29

calcio je napisao/la:Da je ovo napravio neki vazniji igrac sad bi glavna diskusija bila treba li ga vise zvati ili ne. Zamislite Dzeko propusta Belgiju, otisao na rutinsku operaciju a igrao prije neki dan protiv Juventusa... Ervinu su vazda drugi krivi ali istina je da nije ni on bas tako perfektan.
Da je Edin ovo napravio dosad bi ga sahranili ovdje. Jer na to imamo pravo. Opet ponavljam nismo mi uopste svjesni koliko nama Edin znaci i sta je Edin dosad pretrpio zbog novinarcica.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Pogba

Ervin Zukanovic

Post Postao/la Pogba » 01 sep 2015, 20:30

Virtu4l je napisao/la:Nije ovdje ništa sumnjivo, sve je jasno, a Fahrina novina zakuhava iz dana u dan.
Čovjek je zaposlenik Sampe, ljudi mu daju platu i logično je da će ga poslati u vrijeme pauze na zahvat kako bi ga prije imali na raspolaganju. Repke ih ne interesuju i to je logično. Kod nas sve teorija zavjere po običaju. :hmmmm:
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 sep 2015, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 sep 2015, 20:35

Pogba je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nije ovdje ništa sumnjivo, sve je jasno, a Fahrina novina zakuhava iz dana u dan.
Čovjek je zaposlenik Chieva, ljudi mu daju platu i logično je da će ga poslati u vrijeme pauze na zahvat kako bi ga prije imali na raspolaganju. Repke ih ne interesuju i to je logično. Kod nas sve teorija zavjere po običaju. :hmmmm:
Upravo tako i od kud pojedinima INFO da Mesa nema podatke o povredi! Neka Mesa procijeni sta i kako a na nama je da čekamo utakmicu i uživamo!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 sep 2015, 20:35

soccerfan je napisao/la:
Da je Edin ovo napravio dosad bi ga sahranili ovdje. Jer na to imamo pravo. Opet ponavljam nismo mi uopste svjesni koliko nama Edin znaci i sta je Edin dosad pretrpio zbog novinarcica.
Samo sto ja mislim da Dzeko ne bi iskoristio reprezentativnu pauzu da obavi jednu takvu operaciju jer on zivi za reprezentaciju, jednako kao i vecina nas. Novinarcici mu je ipak nisu uspjeli ogaditi.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 01 sep 2015, 20:42

Dzeko zivi za reprezentaciju ?

Za situacijo oko Ervina je krvi savez i Safet...
Ne treba nikakvo poredjenje ili Meshu ubacivati ovdje...
Ervin kad je bio zdrav izbacen je iz rep.BIH sa SP i pocetka klf. za EP..jer smo imali Safeta i njegovog stopera Hadzica :urnebes: :facepalm: :oops:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2015, 00:16

calcio je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
Samo sto ja mislim da Dzeko ne bi iskoristio reprezentativnu pauzu da obavi jednu takvu operaciju jer on zivi za reprezentaciju, jednako kao i vecina nas. Novinarcici mu je ipak nisu uspjeli ogaditi.
Upravo o tome i pricam. Dzeko zivi za ovu zemlju i Dzeko je ubjedljivo najbolji ambasador iste. Da je nama jos jedno 100tinjak Edina Dzeka gdje bi nam kraj bio. Al vecini i ovaj jedan smeta i konstantno mu trazi dlaku u jajetu. Jer Edin nije od krvi i mesa i apsolutno ni pod razno nema pravo napraviti gresku. :kafa: :kafa: :kafa: Svi smo ljudi, svi grijesimo. I ova Ervinova operacija i izostanak naravno da me ne veseli jer mislim da se to vjerovatno moglo odraditi nekad drugi put, ali Boze moj. Kako je tako je. Koga nema bez njega se mora. Klub tako zahtjevao i kapak.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 sep 2015, 01:07

Ervin na putu za Minhen. Kaže kako je sve objašnjeno selektoru i da bi trebao biti spreman nakon oktobra.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 sep 2015, 13:14

Eto i to smo rijesili, sve je jasno, Zuka ide na operaciju u reprezentativnoj pauzi.
Sada se paljba navijaca Eviana moze prebaciti na neku drugu temu, recimo uvijek atraktivnog Emira Spahica!?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 02 sep 2015, 13:44

Želim Ervinu brz i uspješan oporavak, i manje problema u budućnosti, na svakom polju!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 sep 2015, 13:54

SjeverniVjetar je napisao/la:Eto i to smo rijesili, sve je jasno, Zuka ide na operaciju u reprezentativnoj pauzi.
Sada se paljba navijaca Eviana moze prebaciti na neku drugu temu, recimo uvijek atraktivnog Emira Spahica!?
:D :D :D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 sep 2015, 13:54

Brz oporavak Zuka!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 sep 2015, 13:56

slika

Evo Zuka postavio sliku na FB...Inace,hvala Bogu pa nije nikakav nesporazum kako su bili najavili havazovci

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 sep 2015, 13:57

zgembo89 je napisao/la:slika

Evo Zuka postavio sliku na FB...Inace,hvala Bogu pa nije nikakav nesporazum kako su bili najavili havazovci
:thumbup:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 sep 2015, 13:59

HariTz je napisao/la:Ervin na putu za Minhen. Kaže kako je sve objašnjeno selektoru i da bi trebao biti spreman nakon oktobra.
Znaci nista od utakmica sa Velsom i Kiprom?
Nad tobom sunce najljepše sja

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 02 sep 2015, 14:00

*ebo kamen jos nikad nisam vidio da se ljudi ovoliko raduju sto je neko morao na operaciju :mrgreen:
HariTz je napisao/la:Kaže kako je sve objašnjeno selektoru i da bi trebao biti spreman nakon oktobra.
To se on sa Bazdarevicem dogovorio da ga pozove u kadar za EP umjesto Hadzica ili Tinky-a tek kad sve bude gotovo pa da im se tako on osveti za SP :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 sep 2015, 14:06

pinoglavi je napisao/la:Znaci nista od utakmica sa Velsom i Kiprom?
Kako stvari stoje neće moći igrati te utakmice. Mada opet se nadam pozivu, da bude 100 % sigurno da je tu sve riješeno.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 02 sep 2015, 14:13

zgembo89 je napisao/la:slika

Vidi ga, otis'o cak i u bolnicu samo da ne igra za nasu rep. Nula od covjeka, nula od igraca :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: LeCoq, torbica i 62 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []