Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zahuktali se radovi na lokomotivi. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
A što su ciglu donijeli?Skver je napisao/la:Ofarbali su lokomotivu.miden je napisao/la:Smijali se za statut, smijali se za Tana, sponzore, akademiju, dug, a evo sada i za stadion. Dok drugi rade i napreduju, oni ce crci od smijeha
Nad tobom sunce najljepše sja
Investitor odustao od radova.pinoglavi je napisao/la:A što su ciglu donijeli?Skver je napisao/la:Ofarbali su lokomotivu.miden je napisao/la:Smijali se za statut, smijali se za Tana, sponzore, akademiju, dug, a evo sada i za stadion. Dok drugi rade i napreduju, oni ce crci od smijeha
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Malo od smijeha malo od mukemiden je napisao/la:Smijali se za statut, smijali se za Tana, sponzore, akademiju, dug, a evo sada i za stadion. Dok drugi rade i napreduju, oni ce crci od smijeha
1946
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kinez izvalio pare, i to kao nesto smisljeno napravljeno, u ostalom koga boli qurac za taj kvazi politicki klub.
Ali kako je samo lijepo vidjeti lizanje, a razlog za lizanje samo jedan.Zna se se da ga ne spominjem beze
Ali kako je samo lijepo vidjeti lizanje, a razlog za lizanje samo jedan.Zna se se da ga ne spominjem beze
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Svi mrzimo zeljazeljeznicar1 je napisao/la:Kinez izvalio pare, i to kao nesto smisljeno napravljeno, u ostalom koga boli qurac za taj kvazi politicki klub.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Beduin
- Kontakt:
Nije istina, svi mrze Chrisa.solinas je napisao/la:Svi mrzimo zeljazeljeznicar1 je napisao/la:Kinez izvalio pare, i to kao nesto smisljeno napravljeno, u ostalom koga boli qurac za taj kvazi politicki klub.
Ali kako je samo lijepo vidjeti lizanje, a razlog za lizanje samo jedan.Zna se se da ga ne spominjem beze![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kada vec pisete o FKS,Tanu itd, da vas obajestim da oko projekta FKS se sve vise pita Tanov sin koji je u jako dobrim odnosima sa F.Kusturicom
tako da se nemojte sikirati za budućnost ovog kluba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A svi vole Raymonda.Beduin je napisao/la:Nije istina, svi mrze Chrisa.solinas je napisao/la:Svi mrzimo zeljazeljeznicar1 je napisao/la:Kinez izvalio pare, i to kao nesto smisljeno napravljeno, u ostalom koga boli qurac za taj kvazi politicki klub.
Ali kako je samo lijepo vidjeti lizanje, a razlog za lizanje samo jedan.Zna se se da ga ne spominjem beze![]()
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nece ga se niko vise nalizat ko vizeljeznicar1 je napisao/la:Kinez izvalio pare, i to kao nesto smisljeno napravljeno, u ostalom koga boli qurac za taj kvazi politicki klub.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Eno vidi njega kazem ti boli me racku za taj kvazi udbaski klub.HZ_ilidzaa je napisao/la:Nece ga se niko vise nalizat ko vizeljeznicar1 je napisao/la:Kinez izvalio pare, i to kao nesto smisljeno napravljeno, u ostalom koga boli qurac za taj kvazi politicki klub.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Pantelija je napisao/la:Kada vec pisete o FKS,Tanu itd, da vas obajestim da oko projekta FKS se sve vise pita Tanov sin koji je u jako dobrim odnosima sa F.Kusturicomtako da se nemojte sikirati za budućnost ovog kluba

1946
Eh kako mi je glupo kad ovako cujem da kazu "kinez neki izvalio pare, nista nije uprava Sarajeva uradila"!! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
1.Kinez izvalio pare- nazovi to kako ti je drago, duga vise nema.zeljeznicar1 je napisao/la:Kinez izvalio pare, i to kao nesto smisljeno napravljeno, u ostalom koga boli qurac za taj kvazi politicki klub.
2.Koga boli qurac za taj kvazi klub?- tebe, cim si dosao da komentarises.
3.Razlog za lizanje?- Da ne pises, kompleksi? Eto napisao sam ja, jesi sad miran? Mi imamo kompleks od kluba kojeg uzivo nisam vidio da nas uzima 12 godina. Gledali smo uzivo kako nas uzimaju Gosk i Modrica u tih 12 ali vas nikada. Velike komplekse imamo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- bistrikboy
- Kontakt:
Svaka cast FKS 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ne obzirite se na junfa, mora da se nadisao previse stetnih kemikalija farbajuci lokomotivu!
Nego sad bas nemaju izgovora da ne dovedu Misketa
Nego sad bas nemaju izgovora da ne dovedu Misketa
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Daj nek se opet otvore ili Prepucavanja ili SArajevo-Željezničar tema da mogu nastaviti prepucavanje, a ovdje da se nesto kvalitetno procita.
Iskreno ne volim pisati na ovom forumu iako sam jedan od “prvih“ registriranih na istom zbog politike da Hrvatu bez sankcije kažeš (ne ti nego općenito ) ustaša i nikom ništa . Ali pošto me ti evo vučeš za jezik samo kratko ,Prekpeljaj ,Doći npr.nisu prezimena iz Širokog niti iz BiH naprotiv s Kosova su i dečki najnormalnije igraju za Široki , drugo i zadnje od osmanlija u Širokom je 99,9% Hrvata a ovi koji su ostali nemaju nikakav problem u bilo kojoj sferi pa tako i sportu čak što više imam i prijatelja koji etnički nije Hrvat i da zna igrao bi za Široki na njegovu žalost o nogometu pojma nema .Beduin je napisao/la:Sve sto si napisao izgleda objektivno i mudro, ali sta sad ja ako zivim u Sirokom Brijegu, musliman sam i zelim da se moje dijete bavi fudbalom? Cemu da se moje dijete nada, od koga da uci, kako da napreduje kad ga klub iz grada u kojem je rodjen u startu diskredituje i salje mu poruku da nije dobrodosao u taj klub jer je druge vjere/nacije, to je ljubomora? Jedno je pravo koje taj klub koristi, a drugo je nesportska ideologija prema drugom i drugacijem. Dakle, ako si musliman/bosnjak/bosanac onda se seli barem u Mostar jer tamo imas 2 kluba u kojima mozes trenirati i nadati se da ces postati fudbaler. Meni logike nema kad je u pitanju taj klub. Osim zadovoljavanja apetita i ideologije lokalnog zivlja i ocita spona sa HNL-om, pa zato i kotiraju u sportu kako kotiraju.Skver je napisao/la:Svako ima pravo uredjivati svoj klub na nacin za koje misle da je najbolji za njih. Niko nema pravo nikome nametati kaji ce prefiks imati taj klub I kakvu ce politiku taj klub voditi, ako ljudi zele da imaju prefiks katolicki ili ne znam vec koji zele imati naravno u skladu za zakonom drzave u kojoj taj klub djeluje, neka imaju. U cijeloj prici najbitnije je da niko nikoga ne vredja na bilo kojoj osnovi. Meni kao ljubitelju fudbala/nogometa je drago vidjeti kad neki klub napreduje u bilo kojem segmentu, lijepo mi je vidjeti novi krov i restauriran travnjak na Pecari, novi semafor na Bilinom polju….vidjeti kako FK Sarajevo napreduje u svim segmentima, pravi novi kamp, vidjeti novi travnjak u Bijeljini……ali izgleda nama je vaznije ona “Nek komsiji/susjedu crkne krava”, citam na forumu ljudi stavili novi semafor na Bilinom polju i neko odmah napisao kako se semafor ne uklapa u eksterijer u smislu semafor je nov a tribina stara kao i zgrada iza semafora , umjesto da se bavimo sa sobom mi se naravno vise volimo baviti drugima……gledati kako drugi napreduju a tvoj klub stagnira u svim segmentima....to je ljubomora, a ljubomora je bolest........
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
sreca pa vi niste visili po SBF i trazili investitore, pa ganjali onog kralja banana, pa slali raznim kompanijama pisma namjere i na kraju slamka spasa molili Boga da vam Osim nadje kakvog arapa da ulazezeljeznicar1 je napisao/la:Kinez izvalio pare, i to kao nesto smisljeno napravljeno, u ostalom koga boli qurac za taj kvazi politicki klub.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
mozes pisati sta hoces ali to je jedna stvarno ruzna strana sirokog brijega .kksiroki je napisao/la:Iskreno ne volim pisati na ovom forumu iako sam jedan od “prvih“ registriranih na istom zbog politike da Hrvatu bez sankcije kažeš (ne ti nego općenito ) ustaša i nikom ništa . Ali pošto me ti evo vučeš za jezik samo kratko ,Prekpeljaj ,Doći npr.nisu prezimena iz Širokog niti iz BiH naprotiv s Kosova su i dečki najnormalnije igraju za Široki , drugo i zadnje od osmanlija u Širokom je 99,9% Hrvata a ovi koji su ostali nemaju nikakav problem u bilo kojoj sferi pa tako i sportu čak što više imam i prijatelja koji etnički nije Hrvat i da zna igrao bi za Široki na njegovu žalost o nogometu pojma nema .Beduin je napisao/la:Sve sto si napisao izgleda objektivno i mudro, ali sta sad ja ako zivim u Sirokom Brijegu, musliman sam i zelim da se moje dijete bavi fudbalom? Cemu da se moje dijete nada, od koga da uci, kako da napreduje kad ga klub iz grada u kojem je rodjen u startu diskredituje i salje mu poruku da nije dobrodosao u taj klub jer je druge vjere/nacije, to je ljubomora? Jedno je pravo koje taj klub koristi, a drugo je nesportska ideologija prema drugom i drugacijem. Dakle, ako si musliman/bosnjak/bosanac onda se seli barem u Mostar jer tamo imas 2 kluba u kojima mozes trenirati i nadati se da ces postati fudbaler. Meni logike nema kad je u pitanju taj klub. Osim zadovoljavanja apetita i ideologije lokalnog zivlja i ocita spona sa HNL-om, pa zato i kotiraju u sportu kako kotiraju.Skver je napisao/la:Svako ima pravo uredjivati svoj klub na nacin za koje misle da je najbolji za njih. Niko nema pravo nikome nametati kaji ce prefiks imati taj klub I kakvu ce politiku taj klub voditi, ako ljudi zele da imaju prefiks katolicki ili ne znam vec koji zele imati naravno u skladu za zakonom drzave u kojoj taj klub djeluje, neka imaju. U cijeloj prici najbitnije je da niko nikoga ne vredja na bilo kojoj osnovi. Meni kao ljubitelju fudbala/nogometa je drago vidjeti kad neki klub napreduje u bilo kojem segmentu, lijepo mi je vidjeti novi krov i restauriran travnjak na Pecari, novi semafor na Bilinom polju….vidjeti kako FK Sarajevo napreduje u svim segmentima, pravi novi kamp, vidjeti novi travnjak u Bijeljini……ali izgleda nama je vaznije ona “Nek komsiji/susjedu crkne krava”, citam na forumu ljudi stavili novi semafor na Bilinom polju i neko odmah napisao kako se semafor ne uklapa u eksterijer u smislu semafor je nov a tribina stara kao i zgrada iza semafora , umjesto da se bavimo sa sobom mi se naravno vise volimo baviti drugima……gledati kako drugi napreduju a tvoj klub stagnira u svim segmentima....to je ljubomora, a ljubomora je bolest........
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.