Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

X31987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la X31987 » 03 sep 2015, 18:42

Zahuktali se radovi na lokomotivi. :mrgreen:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 sep 2015, 18:43

Skver je napisao/la:
miden je napisao/la:Smijali se za statut, smijali se za Tana, sponzore, akademiju, dug, a evo sada i za stadion. Dok drugi rade i napreduju, oni ce crci od smijeha
Ofarbali su lokomotivu.
A što su ciglu donijeli? :shifty:
Nad tobom sunce najljepše sja

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 sep 2015, 18:45

pinoglavi je napisao/la:
Skver je napisao/la:
miden je napisao/la:Smijali se za statut, smijali se za Tana, sponzore, akademiju, dug, a evo sada i za stadion. Dok drugi rade i napreduju, oni ce crci od smijeha
Ofarbali su lokomotivu.
A što su ciglu donijeli? :shifty:
Investitor odustao od radova.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 sep 2015, 18:48

Malo od smijeha malo od muke
1946

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 03 sep 2015, 18:51

Kinez izvalio pare, i to kao nesto smisljeno napravljeno, u ostalom koga boli qurac za taj kvazi politicki klub.

Ali kako je samo lijepo vidjeti lizanje, a razlog za lizanje samo jedan.Zna se se da ga ne spominjem beze :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 sep 2015, 18:57

zeljeznicar1 je napisao/la:Kinez izvalio pare, i to kao nesto smisljeno napravljeno, u ostalom koga boli qurac za taj kvazi politicki klub.

Ali kako je samo lijepo vidjeti lizanje, a razlog za lizanje samo jedan.Zna se se da ga ne spominjem beze :D
Svi mrzimo zelja :hmmmm: :hmmmm:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 sep 2015, 18:58

solinas je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Kinez izvalio pare, i to kao nesto smisljeno napravljeno, u ostalom koga boli qurac za taj kvazi politicki klub.

Nije istina, svi mrze Chrisa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 sep 2015, 19:00

Kada vec pisete o FKS,Tanu itd, da vas obajestim da oko projekta FKS se sve vise pita Tanov sin koji je u jako dobrim odnosima sa F.Kusturicom ;) tako da se nemojte sikirati za budućnost ovog kluba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 03 sep 2015, 19:01

Beduin je napisao/la:
solinas je napisao/la:

Nije istina, svi mrze Chrisa.
A svi vole Raymonda.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 sep 2015, 19:01

Nece ga se niko vise nalizat ko vi :njanjanja:

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 03 sep 2015, 19:07

HZ_ilidzaa je napisao/la:

Nece ga se niko vise nalizat ko vi :njanjanja:
Eno vidi njega kazem ti boli me racku za taj kvazi udbaski klub.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 sep 2015, 19:14

Pantelija je napisao/la:Kada vec pisete o FKS,Tanu itd, da vas obajestim da oko projekta FKS se sve vise pita Tanov sin koji je u jako dobrim odnosima sa F.Kusturicom ;) tako da se nemojte sikirati za budućnost ovog kluba
slika

slikaslika
slikaslikaslika
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 sep 2015, 19:25

Eh kako mi je glupo kad ovako cujem da kazu "kinez neki izvalio pare, nista nije uprava Sarajeva uradila"!! :facepalm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 sep 2015, 19:33

1.Kinez izvalio pare- nazovi to kako ti je drago, duga vise nema. ;)
2.Koga boli qurac za taj kvazi klub?- tebe, cim si dosao da komentarises.
3.Razlog za lizanje?- Da ne pises, kompleksi? Eto napisao sam ja, jesi sad miran? Mi imamo kompleks od kluba kojeg uzivo nisam vidio da nas uzima 12 godina. Gledali smo uzivo kako nas uzimaju Gosk i Modrica u tih 12 ali vas nikada. Velike komplekse imamo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 sep 2015, 19:49

Svaka cast FKS :salut:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 03 sep 2015, 20:13

Ne obzirite se na junfa, mora da se nadisao previse stetnih kemikalija farbajuci lokomotivu!
Nego sad bas nemaju izgovora da ne dovedu Misketa :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 sep 2015, 20:23

Daj nek se opet otvore ili Prepucavanja ili SArajevo-Željezničar tema da mogu nastaviti prepucavanje, a ovdje da se nesto kvalitetno procita.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 03 sep 2015, 22:34

Beduin je napisao/la:
Skver je napisao/la:Svako ima pravo uredjivati svoj klub na nacin za koje misle da je najbolji za njih. Niko nema pravo nikome nametati kaji ce prefiks imati taj klub I kakvu ce politiku taj klub voditi, ako ljudi zele da imaju prefiks katolicki ili ne znam vec koji zele imati naravno u skladu za zakonom drzave u kojoj taj klub djeluje, neka imaju. U cijeloj prici najbitnije je da niko nikoga ne vredja na bilo kojoj osnovi. Meni kao ljubitelju fudbala/nogometa je drago vidjeti kad neki klub napreduje u bilo kojem segmentu, lijepo mi je vidjeti novi krov i restauriran travnjak na Pecari, novi semafor na Bilinom polju….vidjeti kako FK Sarajevo napreduje u svim segmentima, pravi novi kamp, vidjeti novi travnjak u Bijeljini……ali izgleda nama je vaznije ona “Nek komsiji/susjedu crkne krava”, citam na forumu ljudi stavili novi semafor na Bilinom polju i neko odmah napisao kako se semafor ne uklapa u eksterijer u smislu semafor je nov a tribina stara kao i zgrada iza semafora , umjesto da se bavimo sa sobom mi se naravno vise volimo baviti drugima……gledati kako drugi napreduju a tvoj klub stagnira u svim segmentima....to je ljubomora, a ljubomora je bolest........
Sve sto si napisao izgleda objektivno i mudro, ali sta sad ja ako zivim u Sirokom Brijegu, musliman sam i zelim da se moje dijete bavi fudbalom? Cemu da se moje dijete nada, od koga da uci, kako da napreduje kad ga klub iz grada u kojem je rodjen u startu diskredituje i salje mu poruku da nije dobrodosao u taj klub jer je druge vjere/nacije, to je ljubomora? Jedno je pravo koje taj klub koristi, a drugo je nesportska ideologija prema drugom i drugacijem. Dakle, ako si musliman/bosnjak/bosanac onda se seli barem u Mostar jer tamo imas 2 kluba u kojima mozes trenirati i nadati se da ces postati fudbaler. Meni logike nema kad je u pitanju taj klub. Osim zadovoljavanja apetita i ideologije lokalnog zivlja i ocita spona sa HNL-om, pa zato i kotiraju u sportu kako kotiraju.
Iskreno ne volim pisati na ovom forumu iako sam jedan od “prvih“ registriranih na istom zbog politike da Hrvatu bez sankcije kažeš (ne ti nego općenito ) ustaša i nikom ništa . Ali pošto me ti evo vučeš za jezik samo kratko ,Prekpeljaj ,Doći npr.nisu prezimena iz Širokog niti iz BiH naprotiv s Kosova su i dečki najnormalnije igraju za Široki , drugo i zadnje od osmanlija u Širokom je 99,9% Hrvata a ovi koji su ostali nemaju nikakav problem u bilo kojoj sferi pa tako i sportu čak što više imam i prijatelja koji etnički nije Hrvat i da zna igrao bi za Široki na njegovu žalost o nogometu pojma nema .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 03 sep 2015, 23:33

sreca pa vi niste visili po SBF i trazili investitore, pa ganjali onog kralja banana, pa slali raznim kompanijama pisma namjere i na kraju slamka spasa molili Boga da vam Osim nadje kakvog arapa da ulaze :lolno:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 sep 2015, 23:34

kksiroki je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Skver je napisao/la:Svako ima pravo uredjivati svoj klub na nacin za koje misle da je najbolji za njih. Niko nema pravo nikome nametati kaji ce prefiks imati taj klub I kakvu ce politiku taj klub voditi, ako ljudi zele da imaju prefiks katolicki ili ne znam vec koji zele imati naravno u skladu za zakonom drzave u kojoj taj klub djeluje, neka imaju. U cijeloj prici najbitnije je da niko nikoga ne vredja na bilo kojoj osnovi. Meni kao ljubitelju fudbala/nogometa je drago vidjeti kad neki klub napreduje u bilo kojem segmentu, lijepo mi je vidjeti novi krov i restauriran travnjak na Pecari, novi semafor na Bilinom polju….vidjeti kako FK Sarajevo napreduje u svim segmentima, pravi novi kamp, vidjeti novi travnjak u Bijeljini……ali izgleda nama je vaznije ona “Nek komsiji/susjedu crkne krava”, citam na forumu ljudi stavili novi semafor na Bilinom polju i neko odmah napisao kako se semafor ne uklapa u eksterijer u smislu semafor je nov a tribina stara kao i zgrada iza semafora , umjesto da se bavimo sa sobom mi se naravno vise volimo baviti drugima……gledati kako drugi napreduju a tvoj klub stagnira u svim segmentima....to je ljubomora, a ljubomora je bolest........
Sve sto si napisao izgleda objektivno i mudro, ali sta sad ja ako zivim u Sirokom Brijegu, musliman sam i zelim da se moje dijete bavi fudbalom? Cemu da se moje dijete nada, od koga da uci, kako da napreduje kad ga klub iz grada u kojem je rodjen u startu diskredituje i salje mu poruku da nije dobrodosao u taj klub jer je druge vjere/nacije, to je ljubomora? Jedno je pravo koje taj klub koristi, a drugo je nesportska ideologija prema drugom i drugacijem. Dakle, ako si musliman/bosnjak/bosanac onda se seli barem u Mostar jer tamo imas 2 kluba u kojima mozes trenirati i nadati se da ces postati fudbaler. Meni logike nema kad je u pitanju taj klub. Osim zadovoljavanja apetita i ideologije lokalnog zivlja i ocita spona sa HNL-om, pa zato i kotiraju u sportu kako kotiraju.
Iskreno ne volim pisati na ovom forumu iako sam jedan od “prvih“ registriranih na istom zbog politike da Hrvatu bez sankcije kažeš (ne ti nego općenito ) ustaša i nikom ništa . Ali pošto me ti evo vučeš za jezik samo kratko ,Prekpeljaj ,Doći npr.nisu prezimena iz Širokog niti iz BiH naprotiv s Kosova su i dečki najnormalnije igraju za Široki , drugo i zadnje od osmanlija u Širokom je 99,9% Hrvata a ovi koji su ostali nemaju nikakav problem u bilo kojoj sferi pa tako i sportu čak što više imam i prijatelja koji etnički nije Hrvat i da zna igrao bi za Široki na njegovu žalost o nogometu pojma nema .
mozes pisati sta hoces ali to je jedna stvarno ruzna strana sirokog brijega .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []