Druga Liga - grupa Jug

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la badblueboylivno » 03 sep 2015, 21:01

EroHercEro je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Ima li itko ljestvicu lige za sezonu 2009./2010.?
U natjecanju nastupilo 16 klubova - Čapljina bila prvak, a iz lige u toku sezone istupili Međugorje i Soko Drežnica.
Još su igrali: Sloga U., Drinovci, Ljuti Dolac, Stolac, Lokomotiva, Brotnjo, Višići, Branitelj, Rama, Turbina, Troglav, Tomislav i Kupres, nezzz poredak ovih..
Poznato mi je to, nego mi baš treba ljestvica. :mrgreen: Imao sam je, i sve rezultate Troglava, ali je sad nigdje ne mogu pronaći.
Hayley <3

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 04 sep 2015, 00:56

HNK Sloga – FK Igman 2
(Mislim da smo bolji od Sloge i da bi ovdje trebali pobijediti barem +2.)
HNK Brotnjo – FK Blagaj 1
(Zicer kola,nema puno priče ovdje.)
HNK Stolac – HNK Neum 1
(3 za 3 ovo će bit a i Stolac kvalitetniji.)
HNK Grude – FK Klis 1
(Ja bih volio da ovdje komšije uzmu bod(ove) ali teško,Grude su domaćinska ekipa i teško da će ko odnijeti puni plijen iz Gruda.)
NK Kamešnica – NK Troglav 1918 2
(Kamešnica razočarala,loš start što je i bilo za očekivati zbog problema u klubu,Troglav bi ovdje mogao lagano do pobjede.)
FK Turbina – HŠK Posušje 1X
(Turbina razočarala protiv Tomislava,imali su 2 igrača više i nisu uspjeli pobijediti + X kod Šujice gdje su morali uzeti 3 boda ako misle u 1. ligu. Posušje dobra ekipa i neće doći sa bijelom zastavom ali sumnjam da će bit 2 ovdje,X mi najbliži al eto 1 zbog domaćeg terena.)
HNK Kupres – NK Šujica 1
(Lagana pobjeda Kupresa.)
HNK Rama – HNK Tomislav 2
(Rama u prošlom kolu deklasirala Slogu kao i Tomislav Kupresa ali ovdje je Tomislav dosta kvalitetniji i mislim da će do pobjede.)
Support your local club !

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 04 sep 2015, 13:50

Prema propozicijama natjecanja za ovu godinu svi klubovi Druge lige - Jug moraju imati minimalno tri omladinske kategorije (predpioniri, pioniri i kadeti), ali u kojim natjecanjima/ligama se neki natječu? Znam za HNŽ/K da ima dvije lige pionira i predpionira gdje igraju Rama, Neum, Klis, Turbina, Stolac, Brotnjo, Blagaj i Igman. Onda MŽLPiP gdje igraju Sloga, Posušje, Grude, Troglav, Šujica, Tomislav, Kupres i Kamešnica. Pa omladinska liga Jug kadeti i juniori gdje igraju Troglav, Stolac, Blagaj, Sloga, Rama, Tomislav, Posušje, Grude, Turbina i Brotnjo. E gdje se sad natječu kadeti/juniori Neuma, Igmana, Klisa, Kamešnice, Kupresa i Šujice?
www.facebook.com/hnkvisici

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 sep 2015, 14:54

Klubovi moraju imati juniore i kadete na razini drugog ranga, tj. te Omladinske lige jug, a pioniri i predpioniri na kantonalnom nivou.

Ono sto si pogrijesio je to da svi u ovoj ligi to moraju imati. To moraju imati klubovi koji zele u visi rang. Recimo da ce Brotnjo biti prvak i ako zele da dobiju licencu za Prvu ligu FBiH naredne sezone, onda ove sezone moraju imati te tri kategorije. Isto pravilo je vazilo prosle sezone i zbog njega je bez licence ostala Sloga Simin Han.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 04 sep 2015, 18:36

Signore je napisao/la:Pa ako su vec razvijeniji grad ne znam zasto nebi nesto ulozili. Mislim da mogu imat klub barem u ovom rangu. Imaju fin stadionicic, samo da nabace neke stolice i da si naprave jedan pomocni. Trebaju se i djeca u tom gradu bavit necim, nekim sportom. Dobri su u vaterpolu, al zasto nebi imali nekog izbora i imali nogometni klub barem u ovom rangu. Ja koliko sam upucen, kod njih igraju sve igraci iz Neuma, bez pojacanja sa strane. To mi je OK politika, kod nas u klubu je isto tako i mislim da na taj nacin mogu drzat tu neku razinu. Jedini problem kod njih je to sto su dosta mlad klub i sto nemaju toliki broj razvijenih igraca i to je vjerojatno razlog zasto ih svatko deklasira, ali to im treba biti dodatni motiv, tek su poceli i vec su tu, neki desetljecima tovare po kantonalnim ligama.
Imaju oni pomocni stadion,i prostorije,svlacionice su uređene,prije 2 godine kadeti su bili prvaci lïge jug,i igrali su zavrsnicu za prvaka BiH,bilo je momaka iz Hrvatske koji su igrali
The Maniacs 1987
FK Željezničar

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 04 sep 2015, 19:47

Signore je napisao/la:Klubovi moraju imati juniore i kadete na razini drugog ranga, tj. te Omladinske lige jug, a pioniri i predpioniri na kantonalnom nivou.

Ono sto si pogrijesio je to da svi u ovoj ligi to moraju imati. To moraju imati klubovi koji zele u visi rang. Recimo da ce Brotnjo biti prvak i ako zele da dobiju licencu za Prvu ligu FBiH naredne sezone, onda ove sezone moraju imati te tri kategorije. Isto pravilo je vazilo prosle sezone i zbog njega je bez licence ostala Sloga Simin Han.
Nisam ništa pogriješio, evo izvadak iz propozicija NSFBiH koje su svi klubovi dobili prije početka sezone:

Od takmičarske sezone 2015/2016 klub se može takmičiti u Drugoj ligi NS FBiH samo pod uvjetom da u stalnim ligaškim takmičenjima učestvuje sa minimalno tri omladinska tima, Sto se odnosi na pretpionire-pionire-kadete ili juniore.

I dakle svi klubovi u ovoj ligi bi morali imati minimalno te tri kategorije, zbog nemogućnosti ispunjavanja tih uvjeta su Višići i odustali i sad izgleda da se uopće to ne provodi i svak radi kako hoće. Hebe lud zbunjenog. :roll:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 sep 2015, 23:33

Onda se to mijenjalo, nisam bas upratio. Prosle sezone je bilo drugacije.

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 05 sep 2015, 02:15

Signore je napisao/la:Onda se to mijenjalo, nisam bas upratio. Prosle sezone je bilo drugacije.
Da, prošle sezone su uveli predpionire i pionire, ove sezone kadete, od iduće će i juniore svaki klub morati imati, odnosno 4 omladinske kategorije u stalnim ligaškim natjecanjima.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 sep 2015, 10:20

Je li istina da Igman nema juniore?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 05 sep 2015, 10:45

Nema.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 05 sep 2015, 11:44

Uvođenje kadeta je prolongirano za sljedeću sezonu.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 sep 2015, 14:40

Ponovit ću opet da je meni to bezveze jer pola tih klubova ne može imati kadete, juniore i seniore jer nekim klubovima u seniorskoj kategoriji igraju kadeti (o juniorima da i ne govorimo), čak i Troglavu kadet zabio za pobjedu u zadnjem kolu Druge lige. :D

Umjesto da se pokušava dovesti nogomet u svako selo koje ima 20 momaka koji će igrati za seniore, čini se sve da se preostali seoski klubovi pogase.
Hayley <3

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 05 sep 2015, 14:59

badblueboylivno je napisao/la:Ponovit ću opet da je meni to bezveze jer pola tih klubova ne može imati kadete, juniore i seniore jer nekim klubovima u seniorskoj kategoriji igraju kadeti (o juniorima da i ne govorimo), čak i Troglavu kadet zabio za pobjedu u zadnjem kolu Druge lige. :D

Umjesto da se pokušava dovesti nogomet u svako selo koje ima 20 momaka koji će igrati za seniore, čini se sve da se preostali seoski klubovi pogase.
Slažem se, dvije kategorije su sasvim dovoljne za ovaj nivo takmičenja.

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 05 sep 2015, 17:12

KLIS je napisao/la:Uvođenje kadeta je prolongirano za sljedeću sezonu.
Gdje je ta odluka Saveza? Jeli to službeno ili se jednostavno ne provodi prvotna odluka?

EDIT: Nije službeno, nego se ne provodi isto kao i deseci drugih točaka iz propozicija natjecanja. :kafa:

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 05 sep 2015, 17:33

Pišite rezultate.. Evo nekih: Turbina-Posušje 3:0 i Grude-Klis 1:0..
Wir leben dich Schalke 04!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 sep 2015, 17:43

hnkvisici je napisao/la:
Gdje je ta odluka Saveza? Jeli to službeno ili se jednostavno ne provodi prvotna odluka?

EDIT: Nije službeno, nego se ne provodi isto kao i deseci drugih točaka iz propozicija natjecanja. :kafa:
slika
Hayley <3

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 05 sep 2015, 17:44

Zna li neko kako Igman stoji?

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 05 sep 2015, 18:20

hnkvisici je napisao/la:

Ne znam gdje je, tako sam čuo iz Kluba.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 05 sep 2015, 18:22

Grude 3-1 Klis,Rama 2-0 Tomislav

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 05 sep 2015, 18:26

KonjicBOY je napisao/la:Grude 3-1 Klis,Rama 2-0 Tomislav

3-0 ipak Rama - Tomislav

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.