FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tax
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tax » 08 maj 2010, 14:35

slika

je li ovo stari grb
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 maj 2010, 14:47

tax je napisao/la:slika

je li ovo stari grb
Ljepsi hiljadu put od aktuelnog... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 08 maj 2010, 15:08

Ma nemoj mi reci

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 08 maj 2010, 16:33

Isnar je napisao/la:
tax je napisao/la:http://www.coolwap.org/sports/soccerlog ... 20logo.png

je li ovo stari grb
Ljepsi hiljadu put od aktuelnog... ;)
De gustibus non est disputandum ;)
"" ПУТ ""

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 08 maj 2010, 16:47

EastStand je napisao/la:Не ' % се $, ? ' ' $ је $ / на врх ? " ова ' ? ? ', ?, ?, & " ? '. ? " $ $ " $ & " " везан за ' " а $ $ &. $ "! Нас ?, % " ? % " & на & " јер се " " " су " " " за ' $ не $ " утапају у ? '.

": $ се " "? На % сајту " 9.5. у 19 ¥, а на сајту $ савеза $ се " 8.5. у 17 ¥???
Kako da kazne kad se ti isti admini ukljucuju u takve teme,meni ne treba ucitelj imao sam ga u osnovnoj skoli.Postedite nas gluposti,kao i svih pitanja vezanih za navijacku grupu Lesinari,tema je FK Borac BL
DUPLA MAJSTORE

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 maj 2010, 16:49

po ss.ba utakmica pocinje za nekih 10 min pa vi vidite :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 maj 2010, 19:30

Jaooo na livescore.com pisalo da je zavsilo 0:0. Ja vec poceo da slavim :D:D:D:D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 09 maj 2010, 00:49

Pirke_TM87 je napisao/la:A ja iskreno ne znam sta cekaju sa tim radovima na stadionu u Banjalucu, jer ako misle da Borac igra evropske utakmice na gradskom stadionu u Banjaluci a ne u Sirokom Brijegu onda su sa radovima trebali poceti davno, a koliko sam preksinoc vidio nije nista ni poceto da se radi! Ne znam koliko hoce i sta zapravo hoce da prave sa stadionom da bi zadovoljio uslove odigravanja evropskih utakmica na njemu, ali sam siguran da vremena nema, jer taman sto Premier liga zavrsi u nekih 15 - 20 dana pocinju pripreme za predkola Lige prvaka i Evropske lige... koja da budem iskren nisu tako vremenski daleko...
' се " $ $ по & " јавно " $ $ " & % ¥ & то - " " " $ " $ " & ' ' на посао. ? се $ се $ - ? " у Европу јер " то " ? " ' новца " $ је ? $ ? су $. ? $ - % $ " " за Европу " ? " у ? " $ /.
% се " " $ ", сутра $ у 19:00 " " оно на сајту " јер " то не " $ " $ пута су ? ¥ ".
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 maj 2010, 12:26

Evo docekasmo i mi da veceras odemo na utakmicu opusteno,rastereceno,na malo jaci suterski trening i laganini 2-0,3-0....

Mislim da u Kupu nemamo vise nikakvih sansi,Zeljeznicar ima dobar rezultat iz prve utakmice,domaci teren,a cini mi se i malo kompaktniju i fizicki spremniju ekipu od nas,mada je utakmica pokazala,a i Amar je rekao da je Borac,u najmanju ruku,ravnopravan sa Zeljeznicarom,tako da kad se sve sabere,sanse za pobjedu u revansu su nam mizerne,revans treba odigrati za svoju dusu,hrabro pa sta bude.....ali zato mislim da u prvenstvu jos imamo sanse,veceras cemo lagano pobjediti bez zamaranja,povrijedjeni ce se oporaviti,i onda sve baciti da pokusamo iskoristiti lose stanje u Velezu i donijeti tri boda iz Vrapcica..ako to uspijemo,mislim da cemo biti glavni kandidat za titulu,jer nekako mislim da ce umorni Zeljeznicar,iscijedjen kao i mi stalnim igrama srijeda-subota,u sledece dvije utakmice protiv Olimpika i Sarajeva na Kosevu,tesko osvojiti vise od tri boda,sto bi nas na dva kola prije kraja dovelo na prvo mjesto.

U svakom slucaju mi bi nakon vecerasnjeg treninga protiv Modrice morali sve uciniti da dobijemo u Vrapcicima,a ako Zeljeznicar uspije pobjediti i Olimpik,i ostati neporazen na Kosevu,svaka mu cast,ucice sa prednoscu u zadnja dva kola ali ni tada jos nece biti sve rijeseno....

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 09 maj 2010, 12:28

Schlager je napisao/la:Evo docekasmo i mi da veceras odemo na utakmicu opusteno,rastereceno,na malo jaci suterski trening i laganini 2-0,3-0....

Mislim da u Kupu nemamo vise nikakvih sansi,Zeljeznicar ima dobar rezultat iz prve utakmice,domaci teren,a cini mi se i malo kompaktniju i fizicki spremniju ekipu od nas,tako da kad se sve sabere,sanse za pobjedu u revansu su nam mizerne,revans treba odigrati za svoju dusu,hrabro pa sta bude.....ali zato mislim da u prvenstvu jos imamo sanse,veceras cemo lagano pobjediti bez zamaranja,povrijedjeni ce se oporaviti,i onda sve baciti da pokusamo iskoristiti lose stanje u Velezu i donijeti tri boda iz Vrapcica..ako to uspijemo,mislim da cemo biti glavni kandidat za titulu,jer nekako mislim da ce umorni Zeljeznicar,iscijedjen kao i mi stalnim igrama srijeda-subota,u sledece dvije utakmice protiv Olimpika i Sarajeva na Kosevu,tesko osvojiti vise od tri boda,sto bi nas na dva kola prije kraja dovelo na prvo mjesto.

U svakom slucaju mi bi nakon vecerasnjeg treninga protiv Modrice morali sve uciniti da dobijemo u Vrapcicima,a ako Zeljeznicar uspije pobjediti i Olimpik,i ostati neporazen na Kosevu,svaka mu cast,ucice sa prednosco u zadnja dva kola ali ni tada jos nece biti sve rijeseno....
u potpunosti se slažem s tobom ništa još nije gotovo...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 maj 2010, 13:10

Schlager je napisao/la:Evo docekasmo i mi da veceras odemo na utakmicu opusteno,rastereceno,na malo jaci suterski trening i laganini 2-0,3-0....

Mislim da u Kupu nemamo vise nikakvih sansi,Zeljeznicar ima dobar rezultat iz prve utakmice,domaci teren,a cini mi se i malo kompaktniju i fizicki spremniju ekipu od nas,mada je utakmica pokazala,a i Amar je rekao da je Borac,u najmanju ruku,ravnopravan sa Zeljeznicarom,tako da kad se sve sabere,sanse za pobjedu u revansu su nam mizerne,revans treba odigrati za svoju dusu,hrabro pa sta bude.....ali zato mislim da u prvenstvu jos imamo sanse,veceras cemo lagano pobjediti bez zamaranja,povrijedjeni ce se oporaviti,i onda sve baciti da pokusamo iskoristiti lose stanje u Velezu i donijeti tri boda iz Vrapcica..ako to uspijemo,mislim da cemo biti glavni kandidat za titulu,jer nekako mislim da ce umorni Zeljeznicar,iscijedjen kao i mi stalnim igrama srijeda-subota,u sledece dvije utakmice protiv Olimpika i Sarajeva na Kosevu,tesko osvojiti vise od tri boda,sto bi nas na dva kola prije kraja dovelo na prvo mjesto.

U svakom slucaju mi bi nakon vecerasnjeg treninga protiv Modrice morali sve uciniti da dobijemo u Vrapcicima,a ako Zeljeznicar uspije pobjediti i Olimpik,i ostati neporazen na Kosevu,svaka mu cast,ucice sa prednoscu u zadnja dva kola ali ni tada jos nece biti sve rijeseno....
Ne slazem sa sa ovim. Prvo igramo kuci sa Olimpikom i to moramo dobiti jer igramo pred svojim navijacima.
A protiv Sarajeva nije bitno igrali se na Grbavici ili na Kosevu to je Vjeciti Derbi, a mi smo jaci od Sarajeva i tu su nam velike sanse da osvojimo 3 boda.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 09 maj 2010, 14:32

mislim da nisi realan uopste i nisi u pravu, zeljo je demonstrirao svima da je najjaci tim u ligi a iskreno kvalitetniji smo i od olimpika i od sarajeva a kako ti napisa isto ko da ce to bit neko preveliko iznenadjenje ako dobijemo obje tekme ili 4 boda uzmemo iz te dvije pa hebem mu mater olimpik nam dolazi ( i nema sta da trazi ) a kosevo za nas uopste nije gostujuci teren jos ce najvjerovatnije biti organizovan prenos oko 5.000 manijaka i ispracaj i docek nasih kako to ne shvatate bilo bi veliko razocarenje kad bi iz ova dva meca izasli samo sa 3 boda ali eto nadajte se nada zadnja umire
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 maj 2010, 17:54

Sta je ovo,gdje su ovi moji borcevci?

Prije i poslije Zeljeznicara su se naucni radovi pisali ovdje,a danas se ja sam sa sobom dopisujem cijeli dan,necu valjda sam na utakmicu? :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2010, 18:08

Schlager je napisao/la:Sta je ovo,gdje su ovi moji borcevci?

Prije i poslije Zeljeznicara su se naucni radovi pisali ovdje,a danas se ja sam sa sobom dopisujem,necu valjda sam na utakmicu? :D :D
Ma ti si fakticki i jedini ''pure''navijac Borca.I u dobrom i u zlu. 8-)
Ovo sve ostalo ''neki silikonski navijaci'' :roll: :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 maj 2010, 18:11

Schlager je napisao/la:Sta je ovo,gdje su ovi moji borcevci?

Prije i poslije Zeljeznicara su se naucni radovi pisali ovdje,a danas se ja sam sa sobom dopisujem,necu valjda sam na utakmicu? :D :D
Samo da kazem da ce se za.ebati svako onaj ko danas ne ode na Gradski protiv Modrice. Razlog je taj sto je Modrica jedna talasika ekipa i sto ce Borac sa jednom laganom igrom doci do pobjede a publika ce se bas dobro odmoriti od svih dosadasnjih utakmica. Ovo govorim iz svog iskustva na Grbavici protiv iste ekipe. Citavo prvenstvo nije bila tako dobra za.ebancija .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 09 maj 2010, 18:31

" " пар " " у ' " " ' " " " Европу " наравно " " & у $, " свега ? на: ", ", &, /, & " ". Уз " " ? " " " ? $ & црњу " ' по & $ " " наравно новог тренера $ ? - то " $ ? ... " " то " $ ". ? " ' - ? " $ " " погона пар $ &. Зна ? & % је с "?
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 09 maj 2010, 18:39

Dzaba ste se onoliko cimali oko onog lokal patriotizma kad Vukelja ludi za Partizanom,
covek fanaticni navijac partizana :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 maj 2010, 21:26

Evo ukratko za one koji nisu bili na utakmici...kako sam i najavio,malo jaci trening,ocita razlika u klasi i cetiri lijepa gola...laganica,opusteno...gledalaca mozda 2500,sansu dobio cak i Bajin sin,junior....sad se trebamo spremiti i pokusati pobjediti u Vrapcicima,a drugim uhom osluskivati desavanja na Kosevu u nadi da ce Sarajevo pobjediti a mi izbiti na prvo mjesto dva kola prije kraja!

Sad cekamo da se vrati kolega VB 87 da vidimo kako je podnio sto Lesinari skandiraju "Dzimi Maric,Dzimi Maric" :D :D

Ja se ne sjecam da se sa Istoka nekom treneru skandiralo ime jos od Josipa Kuzea,tako da svi mi koji smo prizeljkivali njegovu smjenu poslije ovoga mozemo lagano da ga duvamo,jer je poznato koliko sve nase uprave respektuju Lesinare u strahu za svoju guzicu i fotelju :D :D .

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 09 maj 2010, 21:39

Moram priznati da su me razocarali Lesinari onom podrskom Maricu. Vec sam pisao o tome da tu nisu cista posla! Mamlazi pljuju Fisera a pjevaju Dzimiju?! Ko koga ovdje za.ebava?!
I ja cekam komentar naseg kolege forumasa. :mrgreen:

Utakmica otaljavanje posla. Bilo je lijepih akcija, ali ne zelim da ih hvalim, posto je Modica odron od ekipe.
Kajkut danas dobar, Stevanovic takodje i pored onog petljanja kod 100% sanse i pokusaja prebacivanja sa desne na lijevu. Al' sam tad popizdio!

Olji se treba zahvaliti, jer covjek uopste ne trci. Dati mu bilo kakvu funkciju, samo da ga sklone sa terena!

Gledalaca nesto manje 3000.

P.S. J.bale ih one dimne, sav smrdim na ona sranja! :mrgreen:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 maj 2010, 21:41

Schlager je napisao/la:Evo ukratko za one koji nisu bili na utakmici...kako sam i najavio,malo jaci trening,ocita razlika u klasi i cetiri lijepa gola...laganica,opusteno...gledalaca mozda 2500,sansu dobio cak i Bajin sin,junior....sad se trebamo spremiti i pokusati pobjediti u Vrapcicima,a drugim uhom osluskivati desavanja na Kosevu u nadi da ce Sarajevo pobjediti a mi izbiti na prvo mjesto dva kola prije kraja!

Sad cekamo da se vrati kolega VB 87 da vidimo kako je podnio sto Lesinari skandiraju "Dzimi Maric,Dzimi Maric" :D :D

Ja se ne sjecam da se sa Istoka nekom skandiralo ime jos od Josipa Kuzea,tako da svi mi koji smo prizeljkivali njegovu smjenu poslije ovoga mozemo lagano da ga duvamo,jer je poznato koliko sve nase uprave respektuju Lesinare u strahu za svoju guzicu i fotelju :D :D .
bas kao sto si napisao :)

moram biti iskren, u trenutku kad su lesinari poceli da skandiraju dzimiju, prvo sam bio zbunjen i nisam mogao da vjerujem, a onda sam pitao covjeka do sebe da li dobro cujem, i prvi covjek na kojeg sam pomislio poslije toga je bio VB :)
Pogledam da nije neko u publici pao u nesvjest, vidim nije niko, reko dobro je vb prezivio :)

salim se naravno , ali stvrno mi je VB prvi pao na pamet u tom trenutku.

Onaj petrovic, bem mu mater ima nos za gol , nije za duel igru , al ima potrebnu mirnocu za davanje golova, mozda bi od njega trebalo praviti spica, u sredini svakako nije koristan
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.