je li ovo stari grb
Moderator/ica: vlakanje
Ljepsi hiljadu put od aktuelnog...tax je napisao/la:
je li ovo stari grb
De gustibus non est disputandumIsnar je napisao/la:Ljepsi hiljadu put od aktuelnog...
Kako da kazne kad se ti isti admini ukljucuju u takve teme,meni ne treba ucitelj imao sam ga u osnovnoj skoli.Postedite nas gluposti,kao i svih pitanja vezanih za navijacku grupu Lesinari,tema je FK Borac BLEastStand je napisao/la:Не ' % се $, ? ' ' $ је $ / на врх ? " ова ' ? ? ', ?, ?, & " ? '. ? " $ $ " $ & " " везан за ' " а $ $ &. $ "! Нас ?, % " ? % " & на & " јер се " " " су " " " за ' $ не $ " утапају у ? '.
": $ се " "? На % сајту " 9.5. у 19 ¥, а на сајту $ савеза $ се " 8.5. у 17 ¥???
' се " $ $ по & " јавно " $ $ " & % ¥ & то - " " " $ " $ " & ' ' на посао. ? се $ се $ - ? " у Европу јер " то " ? " ' новца " $ је ? $ ? су $. ? $ - % $ " " за Европу " ? " у ? " $ /.Pirke_TM87 je napisao/la:A ja iskreno ne znam sta cekaju sa tim radovima na stadionu u Banjalucu, jer ako misle da Borac igra evropske utakmice na gradskom stadionu u Banjaluci a ne u Sirokom Brijegu onda su sa radovima trebali poceti davno, a koliko sam preksinoc vidio nije nista ni poceto da se radi! Ne znam koliko hoce i sta zapravo hoce da prave sa stadionom da bi zadovoljio uslove odigravanja evropskih utakmica na njemu, ali sam siguran da vremena nema, jer taman sto Premier liga zavrsi u nekih 15 - 20 dana pocinju pripreme za predkola Lige prvaka i Evropske lige... koja da budem iskren nisu tako vremenski daleko...
u potpunosti se slažem s tobom ništa još nije gotovo...Schlager je napisao/la:Evo docekasmo i mi da veceras odemo na utakmicu opusteno,rastereceno,na malo jaci suterski trening i laganini 2-0,3-0....
Mislim da u Kupu nemamo vise nikakvih sansi,Zeljeznicar ima dobar rezultat iz prve utakmice,domaci teren,a cini mi se i malo kompaktniju i fizicki spremniju ekipu od nas,tako da kad se sve sabere,sanse za pobjedu u revansu su nam mizerne,revans treba odigrati za svoju dusu,hrabro pa sta bude.....ali zato mislim da u prvenstvu jos imamo sanse,veceras cemo lagano pobjediti bez zamaranja,povrijedjeni ce se oporaviti,i onda sve baciti da pokusamo iskoristiti lose stanje u Velezu i donijeti tri boda iz Vrapcica..ako to uspijemo,mislim da cemo biti glavni kandidat za titulu,jer nekako mislim da ce umorni Zeljeznicar,iscijedjen kao i mi stalnim igrama srijeda-subota,u sledece dvije utakmice protiv Olimpika i Sarajeva na Kosevu,tesko osvojiti vise od tri boda,sto bi nas na dva kola prije kraja dovelo na prvo mjesto.
U svakom slucaju mi bi nakon vecerasnjeg treninga protiv Modrice morali sve uciniti da dobijemo u Vrapcicima,a ako Zeljeznicar uspije pobjediti i Olimpik,i ostati neporazen na Kosevu,svaka mu cast,ucice sa prednosco u zadnja dva kola ali ni tada jos nece biti sve rijeseno....
Ne slazem sa sa ovim. Prvo igramo kuci sa Olimpikom i to moramo dobiti jer igramo pred svojim navijacima.Schlager je napisao/la:Evo docekasmo i mi da veceras odemo na utakmicu opusteno,rastereceno,na malo jaci suterski trening i laganini 2-0,3-0....
Mislim da u Kupu nemamo vise nikakvih sansi,Zeljeznicar ima dobar rezultat iz prve utakmice,domaci teren,a cini mi se i malo kompaktniju i fizicki spremniju ekipu od nas,mada je utakmica pokazala,a i Amar je rekao da je Borac,u najmanju ruku,ravnopravan sa Zeljeznicarom,tako da kad se sve sabere,sanse za pobjedu u revansu su nam mizerne,revans treba odigrati za svoju dusu,hrabro pa sta bude.....ali zato mislim da u prvenstvu jos imamo sanse,veceras cemo lagano pobjediti bez zamaranja,povrijedjeni ce se oporaviti,i onda sve baciti da pokusamo iskoristiti lose stanje u Velezu i donijeti tri boda iz Vrapcica..ako to uspijemo,mislim da cemo biti glavni kandidat za titulu,jer nekako mislim da ce umorni Zeljeznicar,iscijedjen kao i mi stalnim igrama srijeda-subota,u sledece dvije utakmice protiv Olimpika i Sarajeva na Kosevu,tesko osvojiti vise od tri boda,sto bi nas na dva kola prije kraja dovelo na prvo mjesto.
U svakom slucaju mi bi nakon vecerasnjeg treninga protiv Modrice morali sve uciniti da dobijemo u Vrapcicima,a ako Zeljeznicar uspije pobjediti i Olimpik,i ostati neporazen na Kosevu,svaka mu cast,ucice sa prednoscu u zadnja dva kola ali ni tada jos nece biti sve rijeseno....
mislim da nisi realan uopste i nisi u pravu, zeljo je demonstrirao svima da je najjaci tim u ligi a iskreno kvalitetniji smo i od olimpika i od sarajeva a kako ti napisa isto ko da ce to bit neko preveliko iznenadjenje ako dobijemo obje tekme ili 4 boda uzmemo iz te dvije pa hebem mu mater olimpik nam dolazi ( i nema sta da trazi ) a kosevo za nas uopste nije gostujuci teren jos ce najvjerovatnije biti organizovan prenos oko 5.000 manijaka i ispracaj i docek nasih kako to ne shvatate bilo bi veliko razocarenje kad bi iz ova dva meca izasli samo sa 3 boda ali eto nadajte se nada zadnja umireSchlager je napisao/la:Evo docekasmo i mi da veceras odemo na utakmicu opusteno,rastereceno,na malo jaci suterski trening i laganini 2-0,3-0....
Mislim da u Kupu nemamo vise nikakvih sansi,Zeljeznicar ima dobar rezultat iz prve utakmice,domaci teren,a cini mi se i malo kompaktniju i fizicki spremniju ekipu od nas,mada je utakmica pokazala,a i Amar je rekao da je Borac,u najmanju ruku,ravnopravan sa Zeljeznicarom,tako da kad se sve sabere,sanse za pobjedu u revansu su nam mizerne,revans treba odigrati za svoju dusu,hrabro pa sta bude.....ali zato mislim da u prvenstvu jos imamo sanse,veceras cemo lagano pobjediti bez zamaranja,povrijedjeni ce se oporaviti,i onda sve baciti da pokusamo iskoristiti lose stanje u Velezu i donijeti tri boda iz Vrapcica..ako to uspijemo,mislim da cemo biti glavni kandidat za titulu,jer nekako mislim da ce umorni Zeljeznicar,iscijedjen kao i mi stalnim igrama srijeda-subota,u sledece dvije utakmice protiv Olimpika i Sarajeva na Kosevu,tesko osvojiti vise od tri boda,sto bi nas na dva kola prije kraja dovelo na prvo mjesto.
U svakom slucaju mi bi nakon vecerasnjeg treninga protiv Modrice morali sve uciniti da dobijemo u Vrapcicima,a ako Zeljeznicar uspije pobjediti i Olimpik,i ostati neporazen na Kosevu,svaka mu cast,ucice sa prednoscu u zadnja dva kola ali ni tada jos nece biti sve rijeseno....
Ma ti si fakticki i jedini ''pure''navijac Borca.I u dobrom i u zlu.Schlager je napisao/la:Sta je ovo,gdje su ovi moji borcevci?
Prije i poslije Zeljeznicara su se naucni radovi pisali ovdje,a danas se ja sam sa sobom dopisujem,necu valjda sam na utakmicu?![]()
Samo da kazem da ce se za.ebati svako onaj ko danas ne ode na Gradski protiv Modrice. Razlog je taj sto je Modrica jedna talasika ekipa i sto ce Borac sa jednom laganom igrom doci do pobjede a publika ce se bas dobro odmoriti od svih dosadasnjih utakmica. Ovo govorim iz svog iskustva na Grbavici protiv iste ekipe. Citavo prvenstvo nije bila tako dobra za.ebancija ..Schlager je napisao/la:Sta je ovo,gdje su ovi moji borcevci?
Prije i poslije Zeljeznicara su se naucni radovi pisali ovdje,a danas se ja sam sa sobom dopisujem,necu valjda sam na utakmicu?![]()
bas kao sto si napisaoSchlager je napisao/la:Evo ukratko za one koji nisu bili na utakmici...kako sam i najavio,malo jaci trening,ocita razlika u klasi i cetiri lijepa gola...laganica,opusteno...gledalaca mozda 2500,sansu dobio cak i Bajin sin,junior....sad se trebamo spremiti i pokusati pobjediti u Vrapcicima,a drugim uhom osluskivati desavanja na Kosevu u nadi da ce Sarajevo pobjediti a mi izbiti na prvo mjesto dva kola prije kraja!
Sad cekamo da se vrati kolega VB 87 da vidimo kako je podnio sto Lesinari skandiraju "Dzimi Maric,Dzimi Maric"![]()
![]()
Ja se ne sjecam da se sa Istoka nekom skandiralo ime jos od Josipa Kuzea,tako da svi mi koji smo prizeljkivali njegovu smjenu poslije ovoga mozemo lagano da ga duvamo,jer je poznato koliko sve nase uprave respektuju Lesinare u strahu za svoju guzicu i fotelju![]()
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.