U PL BiH nisu još, a oni govore da bi se trebali vratiti do utakmice sa Slobodom.johnnyyK je napisao/la:Svaka čast, odlično rade ljudi
Jeli Mladost ijednu utakmicu igrala na svome stadionu ove sezone, i kad bi se trebali vratiti u Kakanj ?
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
- badblueboylivno
- Kontakt:
Šta je dobra ova tribina u Prijedoru.
Idealno dignuta obzirom na stazu, idealno raspoređeni sektori, taman veličina, još samo nedostaje krov, idealno za recimo tribinu na Grbavici.
Hayley <3

Fino uskladjene boje i podloga. Meni se svidja.
isto na platnu 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Odlican nema price, nego meni ova konstukcija cudna, kako ce kad pocnu kise, snijeg, vjetar da ga necim prekriju ?
Nije ni natrkiven niti zasticen sa strana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- hule_barca
- Kontakt:
Osušiće gaElegant je napisao/la:Odlican nema price, nego meni ova konstukcija cudna, kako ce kad pocnu kise, snijeg, vjetar da ga necim prekriju ?
Mes Que Un Club
- badblueboylivno
- Kontakt:
Postoji nesto sto se zove semafor za vanjsku uporabu i ne zove se dzabe tako.Elegant je napisao/la:Odlican nema price, nego meni ova konstukcija cudna, kako ce kad pocnu kise, snijeg, vjetar da ga necim prekriju ?
Mada, ne mora znacit da je ovaj takav, jer sam vec vidjao lapsuse, misle proc jeftino, a popuse sve.
Ja mislim da ovo ovako na kisi, snijegu, vjetru ne moze stajati ali eto vidjet cemo.Signore je napisao/la:Postoji nesto sto se zove semafor za vanjsku uporabu i ne zove se dzabe tako.Elegant je napisao/la:Odlican nema price, nego meni ova konstukcija cudna, kako ce kad pocnu kise, snijeg, vjetar da ga necim prekriju ?
Mada, ne mora znacit da je ovaj takav, jer sam vec vidjao lapsuse, misle proc jeftino, a popuse sve.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa imas takve semafore na Maksimiru i JNA, nemaju problema. Drugacija je konstrukcija, al nema problema. Vidjet ces i sam za godinu, osim ako debili nisu stavili dvoranski semafor.
- FranckRibery
- Kontakt:
i meni se svidjela tribina pravo gotivno izgledabadblueboylivno je napisao/la:Šta je dobra ova tribina u Prijedoru.Idealno dignuta obzirom na stazu, idealno raspoređeni sektori, taman veličina, još samo nedostaje krov, idealno za recimo tribinu na Grbavici.
Jel moze slika te tribine? To nesto novo ili?
- Konigsblau
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Jel moze slika te tribine? To nesto novo ili?

Wir leben dich Schalke 04!
Joj, pa toj tribini ima 3-4 godine. Ja mislio da su radili novu na drugoj strani jer tamo imaju tribinu u tri dijela.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, samo je Željin stadion gorući problem.FranckRibery je napisao/la: i meni se svidjela tribina pravo gotivno izgledamislim da bi legla svakom stadionu, ne samo Grbavici. Za stadione u vecim gradovima malo vecu napravit i to je to
Nisam je dosad vidio u prijenosu.Signore je napisao/la:Joj, pa toj tribini ima 3-4 godine. Ja mislio da su radili novu na drugoj strani jer tamo imaju tribinu u tri dijela.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mladost, plan cijelog kompleksa

Oko 4,000 mjesta, reflektori, nova klupska zgrada, može igrati mlada repka. Super, taman.
Sad, čitam da se spominje da ovo nije sve i da će na kraju imati 10-ak tisuća (?!) pokrivenih mjesta. Preveliko, preglomazno (ovo u rečenici prije), ali dobro, privatni je kapital, valjda znaju zašto to rade - samo da ne bude kao Kamen Ingrad u Hrvatskoj.

Oko 4,000 mjesta, reflektori, nova klupska zgrada, može igrati mlada repka. Super, taman.
Sad, čitam da se spominje da ovo nije sve i da će na kraju imati 10-ak tisuća (?!) pokrivenih mjesta. Preveliko, preglomazno (ovo u rečenici prije), ali dobro, privatni je kapital, valjda znaju zašto to rade - samo da ne bude kao Kamen Ingrad u Hrvatskoj.
Hayley <3
Ma meni sve smrdi na Kamen, samo ne smjem da spomenem prvi
Ipak, uzivajmo dok traje 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A ciji je to privatni kapital? Je li oni ovo zaista planiraju raditi ili loze kakanjce?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Isti je na Kantridi i nije pokriven. Vjerovatno je otporan na te stvari.Elegant je napisao/la:Odlican nema price, nego meni ova konstukcija cudna, kako ce kad pocnu kise, snijeg, vjetar da ga necim prekriju ?

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Vec ima crknutih pixela, vidjet cemo koliko ce trebati u Zenici da se desi isto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.