Fino uskladjene boje i podloga. Meni se svidja.

Osušiće gaElegant je napisao/la:Odlican nema price, nego meni ova konstukcija cudna, kako ce kad pocnu kise, snijeg, vjetar da ga necim prekriju ?
Nije ni natrkiven niti zasticen sa strana.
Postoji nesto sto se zove semafor za vanjsku uporabu i ne zove se dzabe tako.Elegant je napisao/la:Odlican nema price, nego meni ova konstukcija cudna, kako ce kad pocnu kise, snijeg, vjetar da ga necim prekriju ?
Ja mislim da ovo ovako na kisi, snijegu, vjetru ne moze stajati ali eto vidjet cemo.Signore je napisao/la:Postoji nesto sto se zove semafor za vanjsku uporabu i ne zove se dzabe tako.Elegant je napisao/la:Odlican nema price, nego meni ova konstukcija cudna, kako ce kad pocnu kise, snijeg, vjetar da ga necim prekriju ?
Mada, ne mora znacit da je ovaj takav, jer sam vec vidjao lapsuse, misle proc jeftino, a popuse sve.
i meni se svidjela tribina pravo gotivno izgledabadblueboylivno je napisao/la:Šta je dobra ova tribina u Prijedoru.Idealno dignuta obzirom na stazu, idealno raspoređeni sektori, taman veličina, još samo nedostaje krov, idealno za recimo tribinu na Grbavici.
Signore je napisao/la:Jel moze slika te tribine? To nesto novo ili?

Da, samo je Željin stadion gorući problem.FranckRibery je napisao/la: i meni se svidjela tribina pravo gotivno izgledamislim da bi legla svakom stadionu, ne samo Grbavici. Za stadione u vecim gradovima malo vecu napravit i to je to
Nisam je dosad vidio u prijenosu.Signore je napisao/la:Joj, pa toj tribini ima 3-4 godine. Ja mislio da su radili novu na drugoj strani jer tamo imaju tribinu u tri dijela.

Isti je na Kantridi i nije pokriven. Vjerovatno je otporan na te stvari.Elegant je napisao/la:Odlican nema price, nego meni ova konstukcija cudna, kako ce kad pocnu kise, snijeg, vjetar da ga necim prekriju ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.