NK Široki Brijeg

brig
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la brig » 09 sep 2015, 22:00

brigsiroki je napisao/la:Ko bi mogao biti idući trener? ima ih iz dalmacije dobrih,recimo špaco ili krstičević koji radi puno na fizici,u njeg se igrači na treninzima toliko umore da nemogu hodati,to bi našim valjalo,ili možda štimca,možda Ćirkana zvati ili iz viteza zvati branka...
samo bi nam još ovi falili... :thumbdown:

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 09 sep 2015, 22:04

husnija arapovic,mozda???? :bih:
Celik u srcu

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 sep 2015, 22:08

Pa dali ste regularan gol, ali nakon NAJDEBILNIJEG ofsajda ikad u fudbalskoj igri. Izveli ga, došli brzo do gola i ćao. Nema sad nekog bauka oko toga jer nas nije koštalo bodova, ali inače...

Nešto ne znam da je bilo 7 od 15 minuta valjanje, to mi zvuči previše subjektivno. Kad bude snimak cijele utakmice, pogledat ću. Ali svakako da nije uredu, to postaje iritantno u našoj ligi.
Čelik Zenica 1945

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 09 sep 2015, 22:35

felix123 je napisao/la:Jesam vam rekao da je Krle naš igrač ,samo je htio sa svojom mjesnom zajednicom osvojiti općinsku ligu i to je to :D

E sad je već ovo momčad za borbe za kantu ,još na proljeće kad se vrati Pandži,uskoro Baraban i Dobroslav bit ćemo pravi
Mladina je na tankom ledu ,ali mislim da već imamo zamjenu liku jednog velikog prevaranta ,ali koji bi mogao pokrenuti momke
Ali o tome kad dođe vrijeme(nadam se uskoro) ,Mladina ne smije onako *****asto odigrat u Zenici ,inače leti :salut:

Kara umjesto Dinčeta ,bar dok ne dodje u formu da moze 90 minuta fizicki odigrat u vrlo je*benom ritmu PL BiH

felix je prije par dana ovo rekao,i došlo je vrijeme :D i kaži nam ko je taj "prevarant" koji bi mogao pokrenuti momke :D

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 09 sep 2015, 23:06

Neću ništa govorit dok pramenko ne dobije zasluženu nogu ,a kad kazem prevarant iz Hrvatske mislim da se može naslutiti tko je (to jest imaju dvojica ,ali Ćiro nije)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 09 sep 2015, 23:07

Stico? :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 09 sep 2015, 23:20

Meni se cini da ce vam opet doc S.Musa.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 09 sep 2015, 23:39

Android je napisao/la:Stico? :D
Hm,hm......sačekajmo da Mladine četkicu i pastu za zube spremi
GradKamena je napisao/la:Meni se cini da ce vam opet doc S.Musa.
Iskreno bih ja volio ,samo mu ne dat da nam ekipu trpa sa igračima naših južnih susjeda ikad više ,a što se toga tiče ekipa je kod njega uvijek imala glavu i rep,taktički je uspijevao nadmudrivati sve kolege iz lige ,samo su mu*da bila problem , valjda je na greškama naučio

Druga opcija ,Toni Karačić ista stvar kao i kod Muse

Bude li Ćiro i u kombinacijama ,napraviti ću veći rusvaj po inventaru stadiona nego što su huligani iz glavnog grada prije 6 godina napravili

AJMO MOMCI GLAVU GORE NIŠTA JOŠ NIJE IZGUBLJENO :opaopa:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 09 sep 2015, 23:44

Pa realno Musa i jest najbolji izbor, jest da je zasrao par puta u proslom mandatu ali ja stvarno ne vidim tko to je bolji od njega... Stimac je prevara od trenera, gore spomenuti Krsticevic, je da ce igraci biti fizicki spremni ali zato je taktika za qrac, Poklepovic samo sto ne umre haha, a Ciro... Nedo Bog, neke se stvari ne zaboravljaju lako, daleko mu kuca bila

HRHB

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 10 sep 2015, 00:08

je je musa nema hrabrosti,a može i štimac,on nije neka svjetska klasa ali za našu ligu bi bio dobar,špaco je star ali može on još,ili zvati dalića ili torlaka,sad neznam treniraju li koga,ali bili kako bilo mladina mora otići...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 sep 2015, 00:13

Dalic je negdje u Emiratima cini mi se, a ovaj drugi da nije Toplak, ne Torlak :D, dobar trener, nezz ni ja gdje je on sad, moguce da je u Zapresicu

HRHB

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 10 sep 2015, 00:51

Android je napisao/la:Dalic je negdje u Emiratima cini mi se, a ovaj drugi da nije Toplak, ne Torlak :D, dobar trener, nezz ni ja gdje je on sad, moguce da je u Zapresicu
hahahahahha da da toplak :rol:

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 10 sep 2015, 02:55

Necu vam smetat nit provocirat pisem normalno..A neregularan gol tacno da je ofsajd sviran kod vaseg gola al nepostojeci ofsajd..Sam sbi doda i ofsajd...Znaci da nije sviro ne bi vasa lopta bila jer ste doblii loptu i normalno ne bi mogli istdcat i gol dAt...Da se ne lazemo svaki klub na svjetu zadrzava vrjeme na kraju.I opet mislim da ce te bit u borbi za titulu a mi puno borbe za statut i povratak na tribine..Jest vam trener los po meni Slaven Musa je najbolji a Stimac mslm da je skup a Branko garant ugovor ima al to vi znate.. .POZ I SRETNO U NASTAVKU SEZONE..nemojte sta zamjeit ....

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 10 sep 2015, 03:18

Za ovog sto me pito u temi opcenito ovaj nik.BRIG...jel bio penal nad Kozolom kod 1-0 ...Iskreno da kazem ne sjecam se dobro jer nisam sam tekmu gledo to ce mo vidjet na tv...Ja sam kazem za penal da nije sviro ofsajd ne bi mogli istrcat brzo i gol dat...Mladina hvala ti za 3 boda taktika bezopasna... Pozdrav

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 sep 2015, 09:28

Sluzbeno, Mladina i NK Široki sporazumno prekinuli suradnju. Novi trener je Slaven Musa..
NK Široki Brijeg

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 10 sep 2015, 09:42

Neznam koliko ce vam Musa pomoc fali mu isto sto i Mladini a to su muda igra previse pickasto.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 sep 2015, 10:00

GradKamena je napisao/la:Neznam koliko ce vam Musa pomoc fali mu isto sto i Mladini a to su muda igra previse pickasto.
Ma neznam iskreno. On je i mozda najbolje rijesenje u kratkom roku. Jer utakmica je za 3 dana.. Da je bar onaj otisao prije ove stanke mozda bi se ko drugi razmatrao. Sto se tice njegove igre to je, da igra pickasto al valjda je naucio da siroki nemoze tako vise da igra. Nadam se da je bilo promjena tu sto se tice njegovog razmisljanja. Uostalom vidjet cemo. Gore nemozemo to je sigurno...
NK Široki Brijeg

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 10 sep 2015, 10:36

sretno Musi. Slijedi malo laganiji raspored, očekujem žetvu bodova i napredak u igri
audere est facere!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 sep 2015, 11:54

Imat ce odlicnu ekipu na raspolaganju, po meni najbolje rjesenje, sretno Slavo

HRHB

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 10 sep 2015, 14:02

Odlično najbolje poznaje momčad ,osnovu cijele ove igre je zapravo on i napravio ,jednostavno trebala mu je pauza da malo razbistri glavu i kao što sam već rekao nauči na svojim greškama

Mladina sretno u nastavku karijere ,trebati će ti jer znanje ti je tanko
SLAVENE SAMO NAPRIJED

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 218 gostiju.