Jedan od najvećih beskičmenjaka od dosadašnjih trenera, a velika većina ih je bila takva. Ne vidim kojeg kur.ca će nam on donijeti al eto. Zna se da u nas ne prolazi trener koji ima 'svoje ja' pa je Musa izabran kao najpodobniji, a ne sposobniji. Jedini treneri koji su imali muda i znanje su bili Karačić i Barbarić ali takvi ne mogu dugo kod nas. **** ga
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ne mogu vjerovati da netko podržava vraćanje Muse
Jedan od najvećih beskičmenjaka od dosadašnjih trenera, a velika većina ih je bila takva. Ne vidim kojeg kur.ca će nam on donijeti al eto. Zna se da u nas ne prolazi trener koji ima 'svoje ja' pa je Musa izabran kao najpodobniji, a ne sposobniji. Jedini treneri koji su imali muda i znanje su bili Karačić i Barbarić ali takvi ne mogu dugo kod nas. **** ga
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Barbaricu je koliko ja znam bilo ponudjeno ali je odbio...
Ja stvarno ne vidim bolje rjesenje od Muse, evo vi mi recite, samo nemojte Bubala i Tonija Karacica posto vidim da se njihovo ime vuce na face stranici kluba...
Ja stvarno ne vidim bolje rjesenje od Muse, evo vi mi recite, samo nemojte Bubala i Tonija Karacica posto vidim da se njihovo ime vuce na face stranici kluba...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Slaven Musa je trenutno najbolji izbor za naš klub. Kroz koje kolo ćemo gledat potpuno drugi Široki zapamtite to
Nego kada bi mogli očekivati nastup jednog od napadača što smo doveli??
Najbolje što možemo dobiti na klupi. Slažem se, Nadam se da je malo pametniji nego zadnji put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Kakvo je stanje sa kartonima, cini mi se da Sesar nece igrati u nedjelju
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Sesar je out. Ostali su sigurni mislim.Android je napisao/la:Kakvo je stanje sa kartonima, cini mi se da Sesar nece igrati u nedjelju
NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Šta vam je čovijek u Japanu. Musa smjenjen na prvom mjestu. Završili na 4 Sarajevo bilo u egalu završili 13 bodova ispred nas.
Po nekima bi Klop jedino bio dobar trener. Eno Sarajevo zijani od Slavije. Majstore bit će ovdje **** koliko hoćeš.
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Po nekima bi Klop jedino bio dobar trener. Eno Sarajevo zijani od Slavije. Majstore bit će ovdje **** koliko hoćeš.
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
NK Široki Brijeg
**** će u nedjelju bit
- badblueboylivno
- Kontakt:
i Ćorić je aut.Evolve je napisao/la:Sesar je out. Ostali su sigurni mislim.Android je napisao/la:Kakvo je stanje sa kartonima, cini mi se da Sesar nece igrati u nedjelju
-
GradKamena
- Kontakt:
Kaze Keta(Kresimir Bandic) dzabe vam sve pare svijeta al nece kod vas.
- Evolve
- Kontakt:
Stace nam?GradKamena je napisao/la:Kaze Keta(Kresimir Bandic) dzabe vam sve pare svijeta al nece kod vas.
NK Široki Brijeg
jeKo taj? 
Sutra Mladost, Krstanovic cini mi se nece igrat zbog ozljede...
HRHB
HRHB
-
GradKamena
- Kontakt:
To ti nebi znao rec pitaj ove svoje iz uprave. Al dobio je predugovor da potpise al ga je odbio.Evolve je napisao/la:Stace nam?GradKamena je napisao/la:Kaze Keta(Kresimir Bandic) dzabe vam sve pare svijeta al nece kod vas.
Dobar mladi golman al jbg kod nas nemogu dva branit u isto vrijeme imamo 2-3mlada golmana pravo dobra.Android je napisao/la:jeKo taj?
GradKamena je napisao/la:To ti nebi znao rec pitaj ove svoje iz uprave. Al dobio je predugovor da potpise al ga je odbio.Evolve je napisao/la:Stace nam?GradKamena je napisao/la:Kaze Keta(Kresimir Bandic) dzabe vam sve pare svijeta al nece kod vas.Dobar mladi golman al jbg kod nas nemogu dva branit u isto vrijeme imamo 2-3mlada golmana pravo dobra.Android je napisao/la:jeKo taj?
dobio predugovor sa Širokim????
najjači su ovi što se preko medija prodaju i pričaju priče
- Evolve
- Kontakt:
Neznam, jel ko sta mu nudio, gledao sam ga protuv sarajeva kad je usao, ako je to taj, nije los momak. Nek ide onda u sarajevo ko ga j.... iskreno. Vjerovatno od raje nebi smio u siroki doc... ccc na sta je ovo doslo...
NK Široki Brijeg
-
brigsiroki
- Kontakt:
evo gledam mladost nije izgubila utakmicu zadnjih 6 kola,samo su izgubili u prvom kolu protiv rudara,prošlo kolo odigrali nerješeno sa veležom,a prije toga pobijedili želju,tako da će sutra biti jako teško s obzirom u kakvom smo stanju... nadam se da će musa probuditi balerine i osvojiti 3boda,a ako ne osvoje treba ih sve kazniti ili im dati dobar degenek...
Treba njih ionako kazniti, bez obzira na sutrasnji rezultat hah
Mladost ima dobru ekipu, nikako se ne smiju podcijeniti, a mogli bi ocekivati i njihove navijace?
Nadam se finoj posjeti iako realno svojim igrama i zalaganjem nisu zasluzili ni 500 gledatelja...
Mladost ima dobru ekipu, nikako se ne smiju podcijeniti, a mogli bi ocekivati i njihove navijace?
Nadam se finoj posjeti iako realno svojim igrama i zalaganjem nisu zasluzili ni 500 gledatelja...
HRHB
HRHB
-
GradKamena
- Kontakt:
@brig
Jasta iz novina isto ko sto sam ti napiso vecer prije da vam je Musa novi trener.
Jasta iz novina isto ko sto sam ti napiso vecer prije da vam je Musa novi trener.
Hoce li sutra na portalu Nk Siroki biti live tekma protiv Mladosti
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, husrefbeg i 12 gostiju.