FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 10 sep 2015, 12:51

Vrlo los pocetak, negdje sam cak procitao da je najgori u zadnji 20 godina... ali ipak nisam ocekivao otkaz Odovicu... :roll: Nista. Sta je, tu je. Oda hvala ti za rezultate do sada i sretno u nastavku trenerske karijere!

ODA MAJSTORE! :clap:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 10 sep 2015, 12:52

Ljiljani87 je napisao/la:ne dovodit novog trenera, nek edis zamjeni odu
:thumbup:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 sep 2015, 12:53

Zaboravih napisati Alihodzic je kosta Odu posla. Mjesecima sam pisao o ovome kao ishodu. Nazalost izgubili smo dobrog trenera i covjeka radi neradnika cuji su poslovi usko povezani.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 10 sep 2015, 12:55

uprava bi trebala postaviti edisa za sefa i adzema za trenera pa nek ova dvojica izguraju nase omladince a ne da gledam nekog livaju,mladenovica i hebem svoje zivce,kad se nerviram bolje da budu nasa djeca nego neki polovnjaci iz srbije i bih
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2015, 12:56

Badava novi trener kad ostaju isti igraci, koji im je kur.ac od Standarda meda ne mogu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 sep 2015, 12:57

pile87 je napisao/la:Zaboravih napisati Alihodzic je kosta Odu posla. Mjesecima sam pisao o ovome kao ishodu. Nazalost izgubili smo dobrog trenera i covjeka radi neradnika cuji su poslovi usko povezani.
Ako je Alihodzic kostao Odu posla, onda ce kostati posla i svakog narednog trenera, ne vidim tako poentu davanja ovog otkaza, jer ce i svaki naredni ubrzo dobiti otkaz zbog Hareta. Ako je tako, onda nismo ovim potezom uradili bas nista.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 10 sep 2015, 12:58

Jeste, Alihodzic je sam dosao i rekao da hoce da bude tim menadzer.. Daj ba pile molim te.. I tog Alihodzica su postavili jer su zelili nekog poslusnog na toj poziciji.. Ovaj potez nema opravdanja i dokazuje da trenutna uprava ne osjeca kako treba stvari vezane za teren.. Mozda su oni dobri sto se tice administracije ali Zeljo je fudbalski klub a ne poreska uzprava ili nesto slicno..
BUDI ŽELJO !!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 sep 2015, 12:59

pile87 je napisao/la:Zaboravih napisati Alihodzic je kosta Odu posla. Mjesecima sam pisao o ovome kao ishodu. Nazalost izgubili smo dobrog trenera i covjeka radi neradnika cuji su poslovi usko povezani.
Uprava je donijela odluku ne Alihodžić. Koliko god on bio krampa nemojte prebacivati na njega nešto što je uradila uprava.

Uostalom, umjesto Ode otkaz je mogao dobiti Alihodžić.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 10 sep 2015, 13:01

Takav je život trenera, danas jesi, sutra nisi. Sa rezultatske strane zasluženo je dobio otkaz u 7 kola 8 bodova pri tom ako se računaju porazi protiv standarda rezultati su generalno loši. Da li je došlo do zasićenja na relaciji igrač trener dace nam odgovor u narednim tekmama. Samo na ovim prostorima ljudi gledaju i kritikuju uprave, ko je alternativa? Da li se iko pita? Ko je taj ko bi došao sad i napravio bum?sta bi se desilo da je statut napravljen tako da nas uzme neki bananaman, da bude njegovo vlasništvo mogli bi se samo povući za neku stvar jer tada nema uprava napolje... Treba spustiti loptu, mi smo Željo i uvijek smo išli zaobilaznim i trnovitim putem...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 sep 2015, 13:02

Ma okaci o rep to za Alihodzica, Oda je kriv sto ne zna pripremiti ekipu jer je sa juniorima morao dobiti Doboj KOD Kaknja, ja da se pitam otjero bi ga odmah nakon te tekme.
Sada je pripremo momke za Slobodu i kao uigro je posjed prihvatili su mu filozofiju, a od tog posjeda jucer na tekmi nista.
Sve njegovi igraci igraju, Kokot, Djelmic, Stokic, Blagoje, Livaja, Hodzurda, on ih je trazio i doveo.
Oda kao najodgovorniji za blamaze zasluzeno dobio otkaz i to nema veze sa Harisom koji je trebao otici u paketu sa njim i cak prije njega jer nije nikoga doveo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2015, 13:03

Oda majstore hvala ti za sve!

Jednog dana ćeš se ponovo vratiti u svog Želju.

Zaslužen otkaz, na stranu emocije i simpatije prema njemu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 sep 2015, 13:04

DAJTE SLaVENA MUSU
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 10 sep 2015, 13:05

fedeltafrotta je napisao/la:DAJTE SLaVENA MUSU
vratio se u siroki on

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 10 sep 2015, 13:06

ja ne bih dovodio novog trenera do zimske pauze,dok capljic shvati ko je kakav prodje voz,trenutno najbolja opcija je postaviti edisa jer je sa ovim igracima od samog pocetka pa ako se pokaze ostaviti ga...pozz
Zadnja izmjena: super, dana/u 10 sep 2015, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 sep 2015, 13:06

super je napisao/la:uprava bi trebala postaviti edisa za sefa i adzema za trenera pa nek ova dvojica izguraju nase omladince a ne da gledam nekog livaju,mladenovica i hebem svoje zivce,kad se nerviram bolje da budu nasa djeca nego neki polovnjaci iz srbije i bih
E ovo podrzavam i podrzavao sam prosle godine kada je Ado imao losiju ekipu od Ode a jednu od najboljih jeseni ikad smo igrali.
Garantujem da je Sehic za Livaju Cafu, ali eto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 sep 2015, 13:07

DR.HOUSE je napisao/la:
vratio se u siroki on
:sick: :sick:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 10 sep 2015, 13:07

u Sirokom je
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 10 sep 2015, 13:08

Najgluplje moguće riješenje. Koga sada dovesti? Šta ako i novome bude trebalo vremena da sve fino posloži? Smijenili su odličnog trenera, neka nam je Bog na pomoći.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 10 sep 2015, 13:08

Kriminalan potez. Odovic sekunde nije kriv, a za upravu... sjecam se da ste govoril da rade, slomise se, da ce kad pare od Dzeke i od Evrope stignu biti i igraca i da ce se uloziti u stadion i vratiti dug. Lako je uociti da nista od tog nije ostvareno. Znaci uprava aposlutno nije idealna, sad da li je losa ili prosjecna jos ne znam, treba proci jos vremena, ali kako god to nije dovoljno dobro za Zelju.

I meni se cini da nam se ponavlja period poslije Osimovog prvog mandata, ali opet, yebo ti klub koji ovisi o jednom covjeku i hocel on doci ili nece.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 sep 2015, 13:10

Amir81 je napisao/la: Sama ideja da on može biti sport. dir je bila kriminalna. Također, ne znam otkud tolika podrška upravi. Neki forumaši pišu da ta uprava kao nešto radi, a nigdje rezultata tog rada. Sve neka janjad i provjerene informacije koje znaju par forumaša bliskih upravi. I sve će se kao znati iduće sedmice...pa onda odjednom sve zakazalo.....vrijeme prolazi, a mi tapkamo u mjestu..Eto sad je info da su dali Odi odriješene da dovede dva provjerena igrača, a da ovaj nije htio...kakve nebuloze
Pratim Zelju dugi niz godina ali nikada bas nikada nisam mogao predpostaviti da ce uprava biti najjaci segment kluba. Jaca od sportskog i navijackog segmenta. Ova uprava rijesava stvari koje su trebale biti rjesene prije10 godina.recimo ovo sa penzijama za to su za nase uslove ogrome cifre. I ne samo to nego dostavstvari. Nazalost zapostavljen je dio oko igraca i imamo sta imamo.Sad moraju povuci prave poteze.
Za one koji ne znaju Alihodzica je postavio Amar kada je odlazio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.