ODA MAJSTORE!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ljiljani87 je napisao/la:ne dovodit novog trenera, nek edis zamjeni odu
Ako je Alihodzic kostao Odu posla, onda ce kostati posla i svakog narednog trenera, ne vidim tako poentu davanja ovog otkaza, jer ce i svaki naredni ubrzo dobiti otkaz zbog Hareta. Ako je tako, onda nismo ovim potezom uradili bas nista.pile87 je napisao/la:Zaboravih napisati Alihodzic je kosta Odu posla. Mjesecima sam pisao o ovome kao ishodu. Nazalost izgubili smo dobrog trenera i covjeka radi neradnika cuji su poslovi usko povezani.
Uprava je donijela odluku ne Alihodžić. Koliko god on bio krampa nemojte prebacivati na njega nešto što je uradila uprava.pile87 je napisao/la:Zaboravih napisati Alihodzic je kosta Odu posla. Mjesecima sam pisao o ovome kao ishodu. Nazalost izgubili smo dobrog trenera i covjeka radi neradnika cuji su poslovi usko povezani.
Ma okaci o rep to za Alihodzica, Oda je kriv sto ne zna pripremiti ekipu jer je sa juniorima morao dobiti Doboj KOD Kaknja, ja da se pitam otjero bi ga odmah nakon te tekme.pile87 je napisao/la:Zaboravih napisati Alihodzic je kosta Odu posla. Mjesecima sam pisao o ovome kao ishodu. Nazalost izgubili smo dobrog trenera i covjeka radi neradnika cuji su poslovi usko povezani.
vratio se u siroki onfedeltafrotta je napisao/la:DAJTE SLaVENA MUSU
E ovo podrzavam i podrzavao sam prosle godine kada je Ado imao losiju ekipu od Ode a jednu od najboljih jeseni ikad smo igrali.super je napisao/la:uprava bi trebala postaviti edisa za sefa i adzema za trenera pa nek ova dvojica izguraju nase omladince a ne da gledam nekog livaju,mladenovica i hebem svoje zivce,kad se nerviram bolje da budu nasa djeca nego neki polovnjaci iz srbije i bih
DR.HOUSE je napisao/la:vratio se u siroki onfedeltafrotta je napisao/la:DAJTE SLaVENA MUSU
u Sirokom jefedeltafrotta je napisao/la:DAJTE SLaVENA MUSU
Pratim Zelju dugi niz godina ali nikada bas nikada nisam mogao predpostaviti da ce uprava biti najjaci segment kluba. Jaca od sportskog i navijackog segmenta. Ova uprava rijesava stvari koje su trebale biti rjesene prije10 godina.recimo ovo sa penzijama za to su za nase uslove ogrome cifre. I ne samo to nego dostavstvari. Nazalost zapostavljen je dio oko igraca i imamo sta imamo.Sad moraju povuci prave poteze.Amir81 je napisao/la: Sama ideja da on može biti sport. dir je bila kriminalna. Također, ne znam otkud tolika podrška upravi. Neki forumaši pišu da ta uprava kao nešto radi, a nigdje rezultata tog rada. Sve neka janjad i provjerene informacije koje znaju par forumaša bliskih upravi. I sve će se kao znati iduće sedmice...pa onda odjednom sve zakazalo.....vrijeme prolazi, a mi tapkamo u mjestu..Eto sad je info da su dali Odi odriješene da dovede dva provjerena igrača, a da ovaj nije htio...kakve nebuloze