FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 10 sep 2015, 15:26

Ono sto fali cijelom kosturu kluba da bi bio ono sto treba da bude jesu NAVIJAČI i jeste jug sa podrskom kao nekada iako smo svjesni da ce do toga tesko doci i kako da taj jug sudi upravi kad sam sa sobom ne moze da se dogovori. A ono sto najvise fali cijeloj prici i dok to ne bude tesko da ce biti aman necega jeate AMAR OSIM za sportskog direktora time bi taj segment digli na nivo kao sto je uprava sto se tice prvenstveno finansija za sta su najvise i zaduzeni

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 10 sep 2015, 15:26

sergejevic je napisao/la:Previse je ovdje pametnih i satro upucenih ljudi, koji usput seru i to mnogo seru. Ovdje se izlazilo s more nekih glupih najava, sto boccaccio napisa rijetko koja zivotinja u zivotinjskom carstvu je ostala da je mi nismo okrenuli na nekom raznju. A dobili smo kolektivno jednu veliku karinu. Logicno da se raja razocarala poslije toga. Umjesto Zakarica dobijes Dijatu, umjesto Becalica Livaju, umjesto Jankovica sipak, i tako dalje. Sada svi oni koji su nesto najavljivali okrecu pricu i prave budale od ljudi. Svako ima pravo da kritikuje ono sto mu se ne svidja, ne znam kako neko sada moze traziti od ostalih da podrzavaju ovu upravu kao da je to nesto sto se mora raditi. Nemate pravo. Mnogo vremena je proslo, a nikakvog napretka nema, ja ne znam da li je kriva ova uprava, ili ona prosla, ili mozda neka zamisljena uprava koja je olicenje zla i svega loseg. To vecina ne zna. Pitanje je sta raja zna...

E, pa raja zna ono sto vidi na terenu, a to je jako lose. Oni zvizduci poslije utakmice dovoljno govore, e tu vec nema ovih pametnjakovica da kazu: sta zvizdis ti ne ides na utakmice, sta hoces pitaru jedan, tebe salje violina, ti si Dzelin covjek. Tu nema laganja i nekog pretvaranja. Mene ili bilo koga od vas moze i treba da zanima samo teren i ono sto imamo na terenu. **** ja ne znam, kao neki, da Gredic dolazi tacno na vrijeme na posao, da je Siljak profesionalan, da je ovaj u penziji, da imamo nutriionistu i slicno. Ja mogu pogledati utakmicu i vidjeti da je to lose, mogu pogledati na tabelu i vidjeti da je to jos losije i mogu se stiditi pred rajom jer nas je dobila Mladost iz DK.

Nije raja glupa, strpljenje je pri kraju i to se vidi. Sve ovo nam nije trebalo da shvatimo neke stvari, dovoljno je vidjeti posjetu na stadionu i zakljuciti gdje smo i sta smo. Ja cu uvijek doci da gledam Zelju, ali odavno nisam sretan sto idem, idem samo jer sam navikao. Idem i znam da necu nista dobro vidjeti, a koliko ima ljudi koji su shvatili da je bolje da nesto drugo rade. Prolazi vrijeme a mi smo sve losiji, evidentan je veliki pad od odlaska Amra s klupe, i strpljenja je sve manje. Ako Gredic i ekipa rade dobar posao u administraciji onda su glupi jer nisu postavili nekoga da radi dobar posao u sportskom segmentu i to je ono sto ce ih kostati. Jos uvijek nije kasno da se to promjeni, a sigurno je da promjena trenera nije promjena koja nama treba.
E bravo kolega upravo tako. Boli me i za violinu i tamburu hocu dobru igru na terenu a ne da svaku utakmicu idem sa nekim strahom hocemo li dobiti mrtvu Slobodu npr.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 10 sep 2015, 15:31

Pošto vidim da su Manijaci odlučili tjerati upravu, ja sam s jugom završio.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 sep 2015, 15:32

Definitivno po meni veliki amaterski promasaj jeste upravo smjena gosp. Odovica, a druga najgora stvar jeste sto se covjek smijenio a nije se uopste mislilo o adekvatnoj alternativi prije smjene, pa smo sada dosli u sitvaciju da nas vodi pomocni trener u vrlo bitnoj utakmici. Nemojte se uopste iznenaditi ako Olimpic dobije prvi put u historiji.

Klasicni amaterizam.

Iskreno, ne znam kako misle dalje, ali smijeniti covjeka koji ti napraviti sa mizerznim budgetom najveci uspijeh na euro sceni od 2002 godine je zalosno, a ujedno covjeka koji ti je svojim potezima i procjenom donio mnoga novcanih sredstva koja su bila neophonda za normalno funkcionisanje kluba.

Gosp. Odovicu zelim od srca sve najbolje u nastavku njegove profesionalne trenerske karijere a ujedno neka dobro upamti da mi svi ne mislimo kao trenutna garnitura koja obecavala mnogo, pocevsi od gradnje ISTOKA pa na dalje, pa do vracanja dugova gdje na kraju dobismo jos vece dugovanja.
Kako Zeljo misli dalje, iskreno ne znam, ali ono sto znam da cemo mi tesko do kraja polosezone vise preci cifru od 2.000 gledatelja.

Moje neke zelje po pitanju novog trenera su sljedece:
- Slavko Petrovic (Radnik Bijeljina)
slika
- Slaven Musa
slika, i
- Vlado Capljic.
slika
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 sep 2015, 15:38, ukupno mijenjano 3 puta.

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2015, 15:37

KLIS je napisao/la:Pošto vidim da su Manijaci odlučili tjerati upravu, ja sam s jugom završio.
Koga zanima sto si ti zavrsio s jugom???tebi je uprava dobra idi sa njima i vracaj dugove...mozda te zaposle ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2015, 15:38

DzoleZeljo je napisao/la:
- Slavno Petrovic (Radnik Bijeljina)
slika
joj Hamo vid' mu glave :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2015, 15:39

bagrcavi je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
- Slavno Petrovic (Radnik Bijeljina)
[img]http://www.mc.rs/upload/photoservice/2012/Mart/FSS/FSS_20.jpg[/img]
joj Hamo vid' mu glave :rol:
Doktor :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 10 sep 2015, 15:39

Sretno u potrazi za novim trenerom.
Petrovic ima najvecu platu u prvenstvu,tako da od te ljubavi nema nista

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 sep 2015, 15:44

Ili cak Jorgen Klopp koji je sam istakao da je zeljan avantura sa malim klubovima kojima treba pomoc. :mrgreen:

slika

@Orton - Imaju pare sada. Ako zele uspijeh trebe se uloziti pa dovesti Petrovica, a ne bijedno ici od marke da se milion napravi. To samo Amar moze i nitko vise.
Samo sto ce uskoro opet doci vrijeme kako je krenulo da se postavlja pitanje, GDJE SU PARE NESTALE?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 sep 2015, 15:46, ukupno mijenjano 4 puta.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 15:44

stručna pomoć, da budemo precizni. taj dio ispunjavamo :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2015, 15:47

Pare od UEFA ce dobiti pred kraj godine !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 10 sep 2015, 15:48

zao mi je Ode jer je nas zeljovac, ali kola su krenula niz brdo nesto se moralo mjenjati. Odin autoritet nad pojedinim igracima je bio upitan i to se dalo primjetiti...zbog toga ova smjena ima smisla, naravno ako novi trener to promjeni moze biti puno bolje. Nama sada na klupi treba jedan mudonja a nikako neki slatkorjecivi

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 10 sep 2015, 15:50

Da vam vise ne pisem na temi,ali fakat plata Petrovica je petocifrena.
Svakako mislim da Odovica nisu trebali dirati. Kvalitetan trener.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 15:51

ama ko je ikad u našoj ligi doveo tuđeg trenera pod ugovorom? smiješno je o tome i pričati.

jesmo mi sad odu, ali to je bio "otvoreni" zbog situacije u čeliku, ovaj sigurno nije takav.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 sep 2015, 15:54

ChWilla je napisao/la:ama ko je ikad u našoj ligi doveo tuđeg trenera pod ugovorom? smiješno je o tome i pričati.

jesmo mi sad odu, ali to je bio "otvoreni" zbog situacije u čeliku, ovaj sigurno nije takav.

Imas advokate da to rijese. Opet sto kazes jeste cinjenica, ali ako doticni pokaze interesovanje, nista nije nemoguce. ;)
Pitanje je samo, koliko dobre advokate, a dobri advokati kostaju.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 sep 2015, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 sep 2015, 15:55

delinjo je napisao/la:
KLIS je napisao/la:Pošto vidim da su Manijaci odlučili tjerati upravu, ja sam s jugom završio.
Koga zanima sto si ti zavrsio s jugom???tebi je uprava dobra idi sa njima i vracaj dugove...mozda te zaposle ;)
Koliko se sjecam,ti si bio utandemu sa samogrbavicom.
Al hajd,ovo je medij gdje smo bezimeni i moze nam se.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 15:55

da plaćamo odštetu za trenera a 12 godina nismo za igrača...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 sep 2015, 15:59

ChWilla je napisao/la:da plaćamo odštetu za trenera a 12 godina nismo za igrača...
Stani...

Sta je nas cilj?
Titula, zar ne?

Sta je onda tu problem?
Mislis da cemo moci vise pobijediti bilo koju ekipu prije nego profesionlno se ne pripremo za utamicu? Sigurno vise necemo. Svako sada gine, jer svakome sada treba, a liga ce od naredne sezone biti samo jaca i jaca, jer nema vise cile-mile, da ti jedna taktika igra u konstati par utakmica.
Dakle, dosao period da se iz amaterizma prebacimo u profesionlazim. Ako to zelimo, onda treba uloziti u adekvatan kadar, pocevsi odmah sada struke jer struka je mozak.

Nisam bio nikako za smjenu Ode jer sam misljenja da je upraov on taj adekvatan kadar. Klub mu nije adekvatno odgovorio zahtijevima a uzeli su za pravo postavljenja visokih ciljeva gdje se stvar brzo odbila od glavu a na covjeku se slomila kola.

Ako su pametni, kao sto mnogi ovdje fino to tvrde, nama treba trener sa mudima, ala Amar, a to je upravo ovaj Petrovic jer kod njega nema cile-mile. Mozes ti biti los u odredenom segmentu, ali ako se neces zalagati, jadna ti majka.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2015, 16:03

Nasoj upravi je prioritet otplacivati dugove i odvajati pare za razne druge troskove, uz mazanje ociju oko infrastrukture pa tek onda kvalitetan igracki kadar.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2015, 16:05

Elegant je napisao/la:Nasoj upravi je prioritet otplacivati dugove i odvajati pare za razne druge troskove, uz mazanje ociju oko infrastrukture pa tek onda kvalitetan igracki kadar.
Kako misliš dovesti kvalitetne igrače ako imaš omču dugova oko vrata?
Jel' se ti fakat praviš glup ili samo troluješ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Zeko87 i 17 gostiju.