Elvir Koljic, Becelic Srdjan, Aleksandar Subic, Mahir Karic, Miljan Govedarica, Amer Ordagic, Mico Kuzmanovic, Goran Zakaric, Dejan Jankovic i Jovan Blagojevic..RobertoBaggio je napisao/la:Četiri kiksa u sedam kola je stvarno previše. Zašto ipak nije dobio još malo vremena, mislim da ima i do pritiska dvije sezone bez trofeja. Šteta, vodio nas je sjajno prošle sezone i kroz Evropu, ali je ove sezone iz nekog razloga izgubio kontrolu i neočekivano pokazao i mnoge mane. Imao je sad reprezentativnu pauzu da oporavi ekipu nakon blamaže protiv Mladosti, ali ništa bolje nije bilo ni protiv Slobode.
Prijelazni rok je bio katastrofalan. Ne znam koliko je tu do Odovića. Danas čitam u Avazu, kaže Oda da je po njegovoj želji doveden samo Blagojević, a ovdje se piše da je sve rađeno pod njegovom kontrolom, i što se tiče odlazaka i što se tiče dolazaka. Bilo bi dobro da nam iz kluba javno objasne ko je tu još odgovoran za to što ispade da imamo slabiju ekipu nego prošle sezone. Onaj ko je kriv za to da ja umjesto Stanića, dojučerašnjeg kapitena, protiv Slobode gledam Livaju na desnom beku, taj se ne bi trebao baviti transferima ni u nižerazrednom Vratniku.
Ovo je bila lista Odovicevih zelja i niko me ne moze ubijediti da je Livaja bio njegova zelja pa da je zato doveden.. Doveli su se igraci koji ne kostaju i naknadno Joco zbog toga sto je Baja otisao.. Samo je doveden Blagojevic od famoznih Odinih zelja i kriviti Odovica za los prelazni rok je van svake pameti.. Njegovo je bilo da predlozi sto je i uradio a zasto ovi drugi nisu dovedeni nije do Ode vec do ostalih koji daju pare i pregovaraju.. Na kraju smo zbog tudjih greski smijenili covjeka koji je posteno radio svoj posao.. Najlakse je sad sve svaliti na Odu..
edit: I novi trener ce raspolagati sa istim igrackim kadrom.. Morace opet Memija na beka iako mu ta pozicija ne lezi i puno je bolji na krilu, ali sta ces kad je Livaja jedina alternativa.. Morace i Mladenovic na drugu stranu da uradi nemoguce a to je da nadomjesti Kvesica.. Nemam nista protiv Mladenovica ali je u ofanzivi pomnozen sa nulom.. I dalje ce Enis morati krpiti svaki izostanak nekog igraca ne bitno o kojoj se poziciji radi iako je on iskljucivo zadnji vezni.. U prosloj sezoni smo igrali dobro ali treba uzeti u obzir i da je sastav bio kvalitetniji i da je postavka igraca bila drugacija..