Prva liga FBiH 2015./2016.

Moderator/ica: GracanicaAA

sony_91
Kontakt:

Re: RE: Re: Prva liga FBiH: 5. kolo

Post Postao/la sony_91 » 06 sep 2015, 10:56

ludiloo je napisao/la:Sto se tice utakmice u Gradačcu isto sam misljenja da je trebala se prije prekinut, ali eto nije. Gol sto je Savic postigao je regularan lopta je ispala vasem golmanu, a guzvu najbolje koristi Savic i postize gol za 1-0. Ljudi jel Orasje ima stvarno dobre financije pa ciljaju na PL ili je nesto drugo u pitanju, ako moze neko iz Banovica da odgovori jel Buducnost podbacilia ili je ipak Orasje prejako
Jučer je i Budućnost podbacila, ali, ne treba ni podcijeniti Orašje. Imaju solidan tim koji kvalitetom spada u sredinu tabele. Ali, Neretljak po onome što za sada pokazuje je sigurno najbolji trener Prve lige. Iako nema neka vrhunska imena posložio ih je vrhunski i to na terenu izgleda veoma dobro. Protivnika veoma dobro analiziraju i neutraliziraju mu najbolje igrače. Kada su finansije u pitanju Orašje nema para za razbacivanje ali plate su redovne. Budžetom spadaju negdje u sredinu tabele. Inače, do sada sam ove sezone gledao Zvijezdu, Orašje, Budućnost, Bratstvo, Novi Travnik, Branitelj i Metalleghe, i, po onome što sam do sada vidio Orašje je na terenu pokazalo najviše i zasluženo su na prvom mjestu.

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

samo_lijevo
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH: 5. kolo

Post Postao/la samo_lijevo » 06 sep 2015, 16:45

sodaacm je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:

:clap:
hahahahha strasno, za ne povjerovati da se ovako igralo , pa ovo slijep covjek vidi da nema uslova za igru i da je se ista morala prekinuti
Prekinuo je mec pocetkom drugog poluvremena, ali dosao je blagoslov u jos vecim padavinama pa je igra nastavljena. Logicno je kad prvi put prekines da nakon 1-2 minute se popravi teren, unatoc jos vecim padavinama, i mozes nastaviti mec.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 sep 2015, 17:18

carli22 je napisao/la: Pa ovim si postom potvrdio ko je imbecil, a to sto sam vam piso druga liga abd(sto ce na kraju i bit) je zbog pada na kladionici i imam pravo da pisem sta hocu "tatice"

p.s Druga liga :wave:
Naravno, i ti si potvrdio sad da si to ti ovim postom.
Ne pises takve stvari na takav nacin ako nam ne zelis zlo, pravis se k'o da i nisi toliko kriv ako je "palo na kladionici" :lol: Pokazi mi tu kladionicu koja kaze d cemo mi najvjerovatnije pasti do druge lige, inace nemoj da izvodis.
I jos ponavljas meni posebno, sta je to ako nije provokacija? A ti se i dalje pravi fin i pokusaj se pravdati k'o da nisi prvi nama pisao i ponavljao, k'o da smo mi tebe trazili.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 06 sep 2015, 17:32

Mokroguz je napisao/la:
carli22 je napisao/la: Pa ovim si postom potvrdio ko je imbecil, a to sto sam vam piso druga liga abd(sto ce na kraju i bit) je zbog pada na kladionici i imam pravo da pisem sta hocu "tatice"

Ne pises takve stvari na takav nacin ako nam ne zelis zlo, pravis se k'o da i nisi toliko kriv ako je "palo na kladionici" :lol: Pokazi mi tu kladionicu koja kaze d cemo mi najvjerovatnije pasti do druge lige, inace nemoj da izvodis.
I jos ponavljas meni posebno, sta je to ako nije provokacija? A ti se i dalje pravi fin i pokusaj se pravdati k'o da nisi prvi nama pisao i ponavljao, k'o da smo mi tebe trazili.
http://forum.sportsport.ba/ucp.php?i=pm ... se&u=37761

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 sep 2015, 17:54

U pravu si, izvinite vi ostali, necu vise o tome postati ovdje.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 06 sep 2015, 18:12

Mokroguz je napisao/la:
U pravu si, izvinite vi ostali, necu vise o tome postati ovdje.
Ma drug ako smo npr. dosli ovdje da nekom j*bemo majku ili sta ja znam onda ovo nije trebao biti forum za sport. Ako hoces napisi sta mislis o nekom klubu i zdravo ha ya. Ako hoces da nekom psujes nesto ili sta ja znam ljepo se nadete i pošorate i eto :wave:

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 06 sep 2015, 19:01

Mokroguz je napisao/la:

Preimenuj se u Tariguz bolje bi ti stajalo, nesto me zaboli za tvoje misljenje "tatice"

Infarkt,ma kakav je,od srca je.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 06 sep 2015, 19:05

carli22 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:

Preimenuj se u Tariguz bolje bi ti stajalo, nesto me zaboli za tvoje misljenje "tatice"

http://forum.sportsport.ba/ucp.php?i=pm ... se&u=29177

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2015./2016.

Post Postao/la GracanicaAA » 08 sep 2015, 14:54

Delegiranje završnice Kupa Federacije BiH

http://nsfbih.ba/upload/documents/Deleg ... iH%20F.pdf

arabijskisupi
Kontakt:

Post Postao/la arabijskisupi » 08 sep 2015, 23:52

pregled V kola

Rdje94
Kontakt:

Prva liga FBiH: 6. kolo

Post Postao/la Rdje94 » 12 sep 2015, 08:30

Došlo do subote, a svi se ušutili :mrgreen:

slika

Branitelj - Bosna --- 1--- domaći su ispali iz kupa i sad se mogu fokusirati na prvenstvo, prva pobjeda ove sezone za domaće ili sve izglednija borba za opstanak

Radnički - Zvijezda --- 1X --- derbi kola, Zvijezda bi porazom vjerojatno se oprostila od borbe za 1. mjesto.

Rudar Kakanj - Metalleghe --- 1X --- Ovo je 4. gostovanje ekipe iz Jajca u prvih 6 kola. Ako dobiju po meni ostaju kandidati za 1. mjesto. Rudar je zadnju utakmicu kući izgubio baš prošle sezone od Metalleghea (0:3) ali generalno kući rijetko gube bodove (2 poraza u zadnjih 15. utakmica kući)

Jedinstvo - Novi Travnik --- 1 --- sad ili nikad, teška situacija, domaći pod presingom, Novi Travnik pokazao da zna uzeti i bod u gostima ipak mislim da je vrijeme da domaći osvoje 3 boda.

Podgrmeč - Goražde --- 1 --- Podgrmeč kući nije izgubio utakmice u zadnjih 10, Goražde s druge strane jedna pobjeda u zadnjih 10 gostujućih utakmica. Realno mislim da je Goražde ipak bolje, ali domaći teren će presuditi.

Sloga Ljubuški - Čapljina --- 1 --- Moramo pobjeđivati u ovakvim utakmicama ili ćemo se boriti za opstanak, 5 igrača je otišlo iz kluba imamo nekoliko kartoniranih/ozljeđenih. Neće biti lako jer je Čapljina unatoč lošim predviđanjima na početku sezone pokazala da mogu donijet i bodove sa gostovanja.
Ipak ni u jednoj utakmici ove sezone nas nije netko nadigrao i mislim da i dalje imamo kvalitetu za sredinu tabele.

Orašje - GOŠK --- X --- gledao sam i jedne i druge protiv Sloge i nisam impresioniran. Orašje definitivno nije za vrh tabele, a GOŠK još manje jer smo im umalo otkinuli bod u Gabeli. Ipak mislim da bi ovdje moglo biti gusto.

Bratstvo - Budućnost --- 1 --- Budućnost sa kombiniranim sastavom odigrali KUP u Ljubuškom, izgubili 1:0 i opucali možda jednom po golu. U prvenstvu sa Slogom 1:1, a zabili iz greške našeg golmana, ništa posebno.
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

samolukavac
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH: 6. kolo

Post Postao/la samolukavac » 12 sep 2015, 09:52

Branitelj - Bosna --- 1--- ovu utakmicu domacin mora dobiti, sve drugo ne dolazi u obzir, u slucaju kiksa borba za opstanak do samog kraja, gosti su rastereceni i kao takvi mogu biti jako opasni, ipak ja dajem blagu prednost Branitelju.

Radnički - Zvijezda --- 1 --- ovo pobjedjujemo sigurno, komsije nemaju sta trazit u Lukavcu, i da znaju ne moze se preko noci vratit u PL.

Rudar Kakanj - Metalleghe --- 1 --- apsolutni favorit Rudar, prejaki su za goste i sve osim njihove pobjede bilo bi iznenadjenje.

Jedinstvo - Novi Travnik --- 1 --- biti ili ne biti utakmica za domacina, svim silama ovo moraju dobit slicno kao i Branitelj.

Podgrmeč - Goražde --- 1 --- Podgrmeč ovo uzima, oni su domacinska ekipa i gosti dole nemaju sta da traze.

Sloga Ljubuški - Čapljina --- 1 --- dat ce ovo Capljina, nece zapinjati protiv domacina.

Orašje - GOŠK --- 1 --- nastavlja se niz domacina, oni su glavni kandidat za ulazak.

Bratstvo - Budućnost --- 1 --- domacin se probudio u zadnje vrijeme i polako idu ka vrhu tabele.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 12 sep 2015, 10:29

Branitelj - Bosna --- X--- Visocani su u Gradaccu pokazali da su jako fina ekipa koja zna igrati u gostima. Tesko je Branitelju uzeti sav plijen na njihovom stadionu, ali Bosna ima kvalitet za bod minimalno.

Radnički - Zvijezda --- X2 --- Navijacki. Utakmica u kojoj su svi tipovi moguci zbog kvaliteta oba tima. ali zbog individualnog kvaliteta i ambicija Zvijezde i cinjenice da su i losije ekipe sa Josika nosili bod(ove), idem na x2.

Rudar Kakanj - Metalleghe --- 1 --- Uzima ovo Rudar.. Nemam neki specijalan komentar. Velike su sanse i za X, ali prije idem na 1.

Jedinstvo - Novi Travnik --- X --- Nemam komentara...

Podgrmeč - Goražde --- 1 --- Domacinska ekipa koja je kuci uzimala bod(ove) i jacim ekipama od Gorazda koje je u gostima srednja zalost

Sloga Ljubuški - Čapljina --- 1 --- Mozda 3 za 3. Al kako god Sloga je puno puno kvalitetnija ekipa od Capljine, pogotovo sad sa pravim strucnjakom na kormilu.

Orašje - GOŠK --- 1 --- Ne da Vlado da bodovi odu sa GOAL-a ;)

Bratstvo - Budućnost --- 1X --- "derbi subote". Posto se derbi kola ipak igra u nedjelju :) Jako teska utakmica za prognozirati. Dva jako kvalitetna tima. Ne znam kako je Bratstvo proslo u kupu.. Buducnost je odmorila vecinu igraca i spremni su da izvuku bod. Mada po meni nemaju kvalitet za vise od toga.

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 12 sep 2015, 14:47

U Bihaću danas pravo ljetno vrijeme. Ali, vrijeme je i za prvu pobjedu Jedinstva. 2:0.

Postano kroz Forum SportSport.ba app IPhone 6

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 12 sep 2015, 16:17

Kompletna liga danas u ponudi Zmajevi kladionica

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 sep 2015, 17:03

Orašje 1:0 GOŠK

47' Mujić

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 sep 2015, 17:13

Orašje 2:0 GOŠK
Mujić

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 sep 2015, 17:54

Orašje fakat misli ozbiljno. :tokralju: Čini se da je liga 12 jako primamljiva.
Hayley <3

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 12 sep 2015, 18:03

vi očigledno niste gledali Rudar dok ste tipovali na njega, kao favorita ili apsolutnog favorita...Rudar od kako ja pamtim nikad nije bio loši počev od igračkog kadra, trenera i ostale struke sa sve preCjednikom...aa u to ćete se i sami uvjeriti kad vam dođemo na gostovanje

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []