Jučer je i Budućnost podbacila, ali, ne treba ni podcijeniti Orašje. Imaju solidan tim koji kvalitetom spada u sredinu tabele. Ali, Neretljak po onome što za sada pokazuje je sigurno najbolji trener Prve lige. Iako nema neka vrhunska imena posložio ih je vrhunski i to na terenu izgleda veoma dobro. Protivnika veoma dobro analiziraju i neutraliziraju mu najbolje igrače. Kada su finansije u pitanju Orašje nema para za razbacivanje ali plate su redovne. Budžetom spadaju negdje u sredinu tabele. Inače, do sada sam ove sezone gledao Zvijezdu, Orašje, Budućnost, Bratstvo, Novi Travnik, Branitelj i Metalleghe, i, po onome što sam do sada vidio Orašje je na terenu pokazalo najviše i zasluženo su na prvom mjestu.ludiloo je napisao/la:Sto se tice utakmice u Gradačcu isto sam misljenja da je trebala se prije prekinut, ali eto nije. Gol sto je Savic postigao je regularan lopta je ispala vasem golmanu, a guzvu najbolje koristi Savic i postize gol za 1-0. Ljudi jel Orasje ima stvarno dobre financije pa ciljaju na PL ili je nesto drugo u pitanju, ako moze neko iz Banovica da odgovori jel Buducnost podbacilia ili je ipak Orasje prejako
Sent from my OnePlus One using Tapatalk