Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
Jedan od boljih derbija u poslednjih nekoliko godina za sada.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda CZ.
Igrali smo bez sredine terena,sa ocajnim Babovicem i katastrofalnom odbranom.CZ nista posebno nije odigrala koliko smo mi kriminalni bili.Grujic je odlican vezni igrac!
Kizo,koju bitnu utakmicu(sem Steaue gdje smo dobili igraca vise i imali srece kod 2.gola) si dobio?Cuka-Kup?Bate?Voša?CZ?
Igrali smo bez sredine terena,sa ocajnim Babovicem i katastrofalnom odbranom.CZ nista posebno nije odigrala koliko smo mi kriminalni bili.Grujic je odlican vezni igrac!
Kizo,koju bitnu utakmicu(sem Steaue gdje smo dobili igraca vise i imali srece kod 2.gola) si dobio?Cuka-Kup?Bate?Voša?CZ?
Mens sana in corpore sano.
Kakav derbi, strasan derbi!!! Jedan od najboljih u poslednjih x god...
Pozdrav za drugara Virtu4ala od

Uz razglednice

Pozdrav za drugara Virtu4ala od

Uz razglednice
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koliko ljudi?
40-ak 000, toliko je i pusteno karata u prodaju zbog smanjenog kapaciteta iz bezbjedonosnih razloga...SlevinKelevra je napisao/la:Koliko ljudi?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Terza li Terza...
A kad je dolazio u Zvezdu mnogi navijaci u fazonu: ma sta ce on, nema 50 kila...Clutch je napisao/la:Plavsic je strasan igrac.
Eh da ste znali ranije da me vrbujete da navijam za njihmarconato je napisao/la:Pozdrav za drugara Virtu4ala od
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jbg, moras sam da prepoznas kvalitetVirtu4l je napisao/la: Eh da ste znali ranije da me vrbujete da navijam za njih
Poenta je da su oni za koje ja navijam osuđeni na propast 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Onda nemoj nikad za nas navijat 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
marconato je napisao/la:
Kakva golčina, odličan derbi, drago mi je zbog Zvezdaša, zaslužili su ovo nakon svega što su istrpili posljednjih godina, nadam se da će tim ostati na okupu i nekako doći do LP
btw, nema te da pohvališ Baneta na temi Prema
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nema potrebe, dosta sam ga nahvalio na temi reprezentacijerio_Ferdy88 je napisao/la: btw, nema te da pohvališ Baneta na temi Prema
Sad ozbiljno, odlična utakmica i napokon jedan dobar derbi za nas neutralne. Zvezda sasvim zasluženo pobijedila, od prve minute je bilo poprilično jasno ko je gazda u ovom meču. Plavšić me impresionirao, Katai odličan, Vijeiru ne treba ni spominjati, i ono najbitnije - Mažić, odlično je sudio, samo me iznervirao kad Baboviću nije dao žuti karton u prvom poluvremenu, ubijeđen sam da je bilo ko drugi onako startovao da bi dobio karton. Lik je zaštićen kao medvjed...marconato je napisao/la:Onda nemoj nikad za nas navijat
Žao mi je što je Abubakar na kraju ispao tragičar, po meni je on najbolji igrač Partizana. Što se Partizana tiče, biće ovo vesela sezona za njih, sad kad krene Evropa i kupovi, ne znam imaju li roster za sve to, znam da imaju Babovića koji ne bi imao mjesta u Vitezu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj zezat, a pas za gol Stevanovića?Virtu4l je napisao/la: znam da imaju Babovića koji ne bi imao mjesta u Vitezu...
De ba, tako je i protiv Dila Gori, prodao 50 lopti i onda gol iz slobodnjaka... više sreće nego pametimarconato je napisao/la:Nemoj zezat, a pas za gol Stevanovića?Virtu4l je napisao/la: znam da imaju Babovića koji ne bi imao mjesta u Vitezu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvi pasus se apsolutno sve slazem..Virtu4l je napisao/la:Sad ozbiljno, odlična utakmica i napokon jedan dobar derbi za nas neutralne. Zvezda sasvim zasluženo pobijedila, od prve minute je bilo poprilično jasno ko je gazda u ovom meču. Plavšić me impresionirao, Katai odličan, Vijeiru ne treba ni spominjati, i ono najbitnije - Mažić, odlično je sudio, samo me iznervirao kad Baboviću nije dao žuti karton u prvom poluvremenu, ubijeđen sam da je bilo ko drugi onako startovao da bi dobio karton. Lik je zaštićen kao medvjed...marconato je napisao/la:Onda nemoj nikad za nas navijat
Žao mi je što je Abubakar na kraju ispao tragičar, po meni je on najbolji igrač Partizana. Što se Partizana tiče, biće ovo vesela sezona za njih, sad kad krene Evropa i kupovi, ne znam imaju li roster za sve to, znam da imaju Babovića koji ne bi imao mjesta u Vitezu...
Sto se tice ovog sto sam boldovao, to sam ja pricao jos nakon njihovih meceva sa Rumunima.. Sada kada igraju Evropu, uz ovakav ritam novog sistema JSL, jos kada na to dodamo i utakmice Kupa koje pocinju sad nekad.. cisto sumnjam da ce moci izdrzati u tom ritmu. Bice umora, povreda, kartona.. a nisu me uopste impresionirali, tako da ocekujem da ispuste bas dosta bodova u ovoj polusezoni.
Dok sa druge strane imas Zvezdu koja, po meni, ima dosta siru klupu i manje meceva.. Grof moze dosta rotirati i mislim da bi se moglo desiti da zavrsimo polusezonu neporazeni.
@ Virtu
Ma zezam se ja...Generalno navijaci Partizana ne da nisu zadovoljni Bbaovićem, nego ga ne podnose, onako kako sam ja to upratio...Kada ima svoj dan, onda je (po)najbolji igrac na terenu, ali je problem sto je taj dan svaki 10-ti mec
Ma zezam se ja...Generalno navijaci Partizana ne da nisu zadovoljni Bbaovićem, nego ga ne podnose, onako kako sam ja to upratio...Kada ima svoj dan, onda je (po)najbolji igrac na terenu, ali je problem sto je taj dan svaki 10-ti mec
- alan_kardec
- Kontakt:
Što se tiče Mažića, na kraju je komotno mogao isključiti Balažica koji je oborio, mislim Srnića, a već je imao žuti. Nema veze, opet je dokazao da je najbolji srpski sudija.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.