jeasu ali ja ih ne volim basFaraonTM je napisao/la:Što je šteta? Pa Srbi su sigurno kvalitetnija reprezentacija i sigurno imaju više da ponude od FinacaKufur je napisao/la:steta sto finska protiv sraba ispade

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
jeasu ali ja ih ne volim basFaraonTM je napisao/la:Što je šteta? Pa Srbi su sigurno kvalitetnija reprezentacija i sigurno imaju više da ponude od FinacaKufur je napisao/la:steta sto finska protiv sraba ispade
Mislim da ima problema s nekom povredom a i ja se slažem sa tom konstatacijomInterista je napisao/la:Ja sam misljenja da bi mozda Vasa bio isti ako ne i bolji od Markovica
kuknjavaKufur je napisao/la:jeasu ali ja ih ne volim basFaraonTM je napisao/la:Što je šteta? Pa Srbi su sigurno kvalitetnija reprezentacija i sigurno imaju više da ponude od FinacaKufur je napisao/la:steta sto finska protiv sraba ispade
u cemu je problem ne volim srbiju i tacka appppp je napisao/la:kuknjavaKufur je napisao/la:jeasu ali ja ih ne volim basFaraonTM je napisao/la:
Što je šteta? Pa Srbi su sigurno kvalitetnija reprezentacija i sigurno imaju više da ponude od Finaca
Tu je brat iz ŠipovaGunner4 je napisao/la:Jbga gajimo animozitet.
Ovaj Wolfpack ocekivano nezgodan rival.
Sta je sa najvecim sinom Doboja da li je neka povreda? Nije igrao cijeli mec.
Simon prelomi mec, Bogdan u pravo vrijeme, Bijelica ocekivano. Erceg odigrao i najbolji mec od pocetka. Malo Nedovic kenjao ali imao je i on dobrih poteza. Ali zato Monstruljica...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Apsolutno griješiš.Interista je napisao/la:Ja sam misljenja da bi mozda Vasa bio isti ako ne i bolji od Markovica
Ma dobro sad ne ulazim u te lične doživljaje pojedinca, onako globalno mislim da je bolje što su Srbi prošli, još da je prošla HrvatskaKufur je napisao/la:jeasu ali ja ih ne volim basFaraonTM je napisao/la:Što je šteta? Pa Srbi su sigurno kvalitetnija reprezentacija i sigurno imaju više da ponude od FinacaKufur je napisao/la:steta sto finska protiv sraba ispade
Koga bolan boli qrac šta ti voliš a šta ne volišu cemu je problem ne volim srbiju i tacka a
u cemu je problem sto izrazava svoje misljenje?ppppp je napisao/la:Koga bolan boli qrac šta ti voliš a šta ne volišu cemu je problem ne volim srbiju i tacka a
Prisvojio lik sebi forum k'o da je srpski u najmanju ruku jbt,sramota je ovo kakvih sve nacionalista ima u njihovom taboru.irfo je napisao/la:u cemu je problem sto izrazava svoje misljenje?ppppp je napisao/la:Koga bolan boli qrac šta ti voliš a šta ne volišu cemu je problem ne volim srbiju i tacka a
ppppp je napisao/la:Koga bolan boli qrac šta ti voliš a šta ne volišu cemu je problem ne volim srbiju i tacka a
Rutinski 94:81, očekivano teška utakmica, protiv Češke očekujem ništa lakšu utakmicu jer niko nije prošao u drugi krug da bi bio obični statista.SiamoNoi je napisao/la:Koliko je završilo sa Finskom promakao mi rezultat?Drina1945 je napisao/la:Šta ovo bineispuni se želja Hrvata da odigraju četvrtfinale sa budućim prvacima, šteta
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.