jeasu ali ja ih ne volim basFaraonTM je napisao/la:Što je šteta? Pa Srbi su sigurno kvalitetnija reprezentacija i sigurno imaju više da ponude od FinacaKufur je napisao/la:steta sto finska protiv sraba ispade
Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Eurobasket 2015
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Mislim da ima problema s nekom povredom a i ja se slažem sa tom konstatacijomInterista je napisao/la:Ja sam misljenja da bi mozda Vasa bio isti ako ne i bolji od Markovica
Jbga gajimo animozitet. 
Ovaj Wolfpack ocekivano nezgodan rival.
Sta je sa najvecim sinom Doboja da li je neka povreda? Nije igrao cijeli mec.
Simon prelomi mec, Bogdan u pravo vrijeme, Bijelica ocekivano. Erceg odigrao i najbolji mec od pocetka. Malo Nedovic kenjao ali imao je i on dobrih poteza. Ali zato Monstruljica...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Simon prelomi mec, Bogdan u pravo vrijeme, Bijelica ocekivano. Erceg odigrao i najbolji mec od pocetka. Malo Nedovic kenjao ali imao je i on dobrih poteza. Ali zato Monstruljica...
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 13 sep 2015, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
kuknjavaKufur je napisao/la:jeasu ali ja ih ne volim basFaraonTM je napisao/la:Što je šteta? Pa Srbi su sigurno kvalitetnija reprezentacija i sigurno imaju više da ponude od FinacaKufur je napisao/la:steta sto finska protiv sraba ispade
u cemu je problem ne volim srbiju i tacka appppp je napisao/la:kuknjavaKufur je napisao/la:jeasu ali ja ih ne volim basFaraonTM je napisao/la:
Što je šteta? Pa Srbi su sigurno kvalitetnija reprezentacija i sigurno imaju više da ponude od Finaca
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Tu je brat iz ŠipovaGunner4 je napisao/la:Jbga gajimo animozitet.
Apsolutno griješiš.Interista je napisao/la:Ja sam misljenja da bi mozda Vasa bio isti ako ne i bolji od Markovica
Ma dobro sad ne ulazim u te lične doživljaje pojedinca, onako globalno mislim da je bolje što su Srbi prošli, još da je prošla HrvatskaKufur je napisao/la:jeasu ali ja ih ne volim basFaraonTM je napisao/la:Što je šteta? Pa Srbi su sigurno kvalitetnija reprezentacija i sigurno imaju više da ponude od FinacaKufur je napisao/la:steta sto finska protiv sraba ispade
@Epidaurus
Eto reče neko gore iznad ljudi imaju takav napadački potencijal da je to strašno, mogu uništiti svaku reprezentaciju na svijetu osim USA. Slažem se da im je odbrana tanka i to bi ih moglo koštati na ovom EB, mada sve dok pogađaju kako pogađaju biće vrlo nezgodni
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 13 sep 2015, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Koga bolan boli qrac šta ti voliš a šta ne volišu cemu je problem ne volim srbiju i tacka a
u cemu je problem sto izrazava svoje misljenje?ppppp je napisao/la:Koga bolan boli qrac šta ti voliš a šta ne volišu cemu je problem ne volim srbiju i tacka a
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Srbija-Grcka finaleee
auuuu kakva bi to utakmica bila. Naravno ovo su moje želje, ali siguran sam da će jedna od ove dvije ekipe biti u finalu. Ajmooo večeras Italija,sviđa mi se njihova igra 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Prisvojio lik sebi forum k'o da je srpski u najmanju ruku jbt,sramota je ovo kakvih sve nacionalista ima u njihovom taboru.irfo je napisao/la:u cemu je problem sto izrazava svoje misljenje?ppppp je napisao/la:Koga bolan boli qrac šta ti voliš a šta ne volišu cemu je problem ne volim srbiju i tacka a
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
ppppp je napisao/la:Koga bolan boli qrac šta ti voliš a šta ne volišu cemu je problem ne volim srbiju i tacka a
pa ocigledno po vrsti smajlija koju si stavio da tebe boli
Rutinski 94:81, očekivano teška utakmica, protiv Češke očekujem ništa lakšu utakmicu jer niko nije prošao u drugi krug da bi bio obični statista.SiamoNoi je napisao/la:Koliko je završilo sa Finskom promakao mi rezultat?Drina1945 je napisao/la:Šta ovo bineispuni se želja Hrvata da odigraju četvrtfinale sa budućim prvacima, šteta
![]()
Tema qrcu ne valja. Ako nemas sta pisati o kosarci, onda nas pogotovo boli qrac koga volis a koga ne volis. Ajd nek svako dodje i napise koga voli i koga ne voli pa da vidimo na sta tema lici.
@kopi fc
Navedi mi jedan moj nacionalistički post i ja ću se iste sekunde samobanovati
Navedi mi jedan moj nacionalistički post i ja ću se iste sekunde samobanovati
- djoleprijedor
- Kontakt:
Srbi su nacionalisti zato što navijaju za svoje...
Sudije su prelomile meč zato što je Srbija vezala 5 trojki
Srbima se opet namješta žrijeb,uvijek imaju lake protivnike..da su ovi ili oni igrali protiv njih nikad ne bi prošli...
itd,itd...Hejteri
Očekivano težak meč i neugodan rival.Danas,generalno loša odbrana koja se refletktovala na lošiju orgaanizaciju napada što je moglo da nas košta da je sa druge strane bio kvalitetniji rival.Marković i Nedović odigrali slabije danas,kao i Kalina.Ni Teo nije bio baš na svom niovu,tako da od njih očekujem odličan meč come back sa Česima.Uvjeren sam u to.
Meč su prelomili Bogdan i Simon,vezanim trojkama
Radulja odličan,Bjelica pogađao kad je trebalo,i on može bolje.
Ovaj meč dobro došao kao svojevrstan RESET,i siguran sam da ćemo sa Česima igrati dosta bolje,prije svega u odbrani,Posložiće Sale to do srijede.
Očekujem senzaciju u vidu Izraela.
Sudije su prelomile meč zato što je Srbija vezala 5 trojki
Srbima se opet namješta žrijeb,uvijek imaju lake protivnike..da su ovi ili oni igrali protiv njih nikad ne bi prošli...
itd,itd...Hejteri
Očekivano težak meč i neugodan rival.Danas,generalno loša odbrana koja se refletktovala na lošiju orgaanizaciju napada što je moglo da nas košta da je sa druge strane bio kvalitetniji rival.Marković i Nedović odigrali slabije danas,kao i Kalina.Ni Teo nije bio baš na svom niovu,tako da od njih očekujem odličan meč come back sa Česima.Uvjeren sam u to.
Meč su prelomili Bogdan i Simon,vezanim trojkama
Radulja odličan,Bjelica pogađao kad je trebalo,i on može bolje.
Ovaj meč dobro došao kao svojevrstan RESET,i siguran sam da ćemo sa Česima igrati dosta bolje,prije svega u odbrani,Posložiće Sale to do srijede.
Očekujem senzaciju u vidu Izraela.
Mens sana in corpore sano.
Simon prelomi utakmicu.. da i to docekam 
Raduljica covjek trpa li trpa.. da je igrao u zadnjoj cetvrtini mogao je i do 35 poena lagano. U zadnje cetiri utakmice ima prosjek od 18.5 poena, a mnogi su mu se smijali nakon utakmice sa Spanijom..
Meni je Bjelica Bog igrice.. 19 poena i 14 skokova.. a imao 19 poena i protiv Italijana, a sve mi nesto u tajnosti stize do tih cifara.. nema forsiranja, malo po malo i on nabije odlicne brojke.
Imamo tim za finale i OI.. treba ozbiljno pristupiti mecu sa Ceskom.. Markovic da zakljuca Satoranskog, a mislim da ce dosta minuta dobiti Kuzmic protiv Veselog.. idealan scenario bi bio da Jan odma udje u probleme sa licnim, jer je i tada Ceska u velikom problemu.
Raduljica covjek trpa li trpa.. da je igrao u zadnjoj cetvrtini mogao je i do 35 poena lagano. U zadnje cetiri utakmice ima prosjek od 18.5 poena, a mnogi su mu se smijali nakon utakmice sa Spanijom..
Meni je Bjelica Bog igrice.. 19 poena i 14 skokova.. a imao 19 poena i protiv Italijana, a sve mi nesto u tajnosti stize do tih cifara.. nema forsiranja, malo po malo i on nabije odlicne brojke.
Imamo tim za finale i OI.. treba ozbiljno pristupiti mecu sa Ceskom.. Markovic da zakljuca Satoranskog, a mislim da ce dosta minuta dobiti Kuzmic protiv Veselog.. idealan scenario bi bio da Jan odma udje u probleme sa licnim, jer je i tada Ceska u velikom problemu.
- storm_raider
- Kontakt:
Uh kako ce da bude nezgodno protiv Ceske. Definitivno reprezentacija koja ima i glavu i rep. Markovic bi mogao tu napokon da se probudi i pocne odbranu igrati kako zna i moze.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Bjelica je najbolji igrač Srbije,to je jasno i laiku 
Sumnjam da Česi mogu vezati onako dobre 2 utakmice u kontinuitetu,isto tako Srbija će odigrati dosta bolje i ozbiljnije nego danas
Sumnjam da Česi mogu vezati onako dobre 2 utakmice u kontinuitetu,isto tako Srbija će odigrati dosta bolje i ozbiljnije nego danas
Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.